Stiri Video

Duminica, 01 Septembrie 2013 | TV: Istorice

VIDEO: Povestea unui Porsche 356 ce a parcurs 982.000 mile

Petrolicious ne spune povestea unui exemplar Porsche 356 ce a parcurs aproape un milion de mile. Mașina este deținută de aceeiași familie americană de aproape 45 de ani.
Duminica, 01 Septembrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno testează noul Porsche 918 Spyder

Jay Leno a avut șansa să conducă versiunea finală a noului Porsche 918 Spyder hibrid și să îl întâlnească pe omul din spatele acestui proiect.
Vineri, 30 August 2013 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noii generaţii Mazda3

Jurnaliştii AutoExpress au fost invitaţi să testeze noua generaţie Mazda3 de-a lungul a 1600 de kilometri, trasaţi prin Rusia, într-un convoi ce se îndreaptă către Salonul de la Frankfurt. Primele impresii de la volanul japonezei sunt rezumate în imaginil
Vineri, 30 August 2013 | Video | 6 comentarii

VIDEO: Cum îşi răsplăteşte Toyota clientul cu numărul 50 de milioane din SUA

Toyota a decis să îşi răsplătească cu vârf şi îndesat clientul cu numărul 50 de milioane pe piaţa din SUA. Pentru asta a înscenat o surpriză, cu un deznodământ foarte fericit pentru norocosul proprietar.
Joi, 29 August 2013 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris află că noul Alpina B3 este „maşina perfectă pentru şosea”

Chris Harris a avut ocazia de a testa noul Alpina B3, model lansat în primăvara la Salonul de la Geneva. B3 are la bază versiunea 335i a actualului BMW Seria 3. Impresiile sale sunt rezumate în imaginile următoare.
Joi, 29 August 2013 | TV: Underground

VIDEO: O nouă tortură pentru un model exotic: Jaguar XJ220 şi drifturi pe iarbă

TaxTheRich este o mişcare ce continuă să prindă amploare. După ce Rolls Royce Phantom şi Ferrari Enzo au fost supuse unor tratamente chinuitoare pe macadam sau pe iarbă, a venit rândul unui alt supercar: Jaguar XJ220.
Joi, 29 August 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Duelul supercarurilor americane: Corvette Stingray vs Dodge SRT Viper

Jurnaliştii publicaţiei americane Edmunds au pus în scenă un comparativ incitant între două dintre cele mai noi supercaruri americane: Corvette Stingray şi Dodge SRT Viper.
Marti, 27 August 2013 | TV: Teste

VIDEO: Autocar testează noul Seat Leon SC

Britanicii de la Autocar au avut ocazia de a testa noul Seat Leon SC, varianta cu trei uşi a compactei populare. Cum se poziţionează spaniolul faţă de fratele de concern Volkswagen Golf, aflaţi în imaginile următoare.
Marti, 27 August 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Porsche 911 GT3, prezentat de omul care l-a dezvoltat

Un clip plin de emoţie vine să ne povestească modul în care inginerul-şef al celor de la Porsche a gândit detaliile legate de noul 911 GT3.
Luni, 26 August 2013 | TV: Funny

VIDEO: Hitler, "ucis" de un Mercedes într-un spot-exerciţiu al unor studenţi germani

Sistemele de siguranţă pasivă de pe noua generaţie de modele Mercedes-Benz înlătură pericolele înainte ca ele să apară. Aceasta este concluzia clipului realizat de trei studenţi germani în care Adolf Hitler e în prim-plan.
Luni, 26 August 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Kia îşi trimite hamsterii la sală în noul spot dedicat lui Soul

Hamsterii plinuţi din reclamele anterioare difuzate de Kia pe piaţa din SUA şi-au intrat în formă pentru noua generaţie a lui Soul. Clipul de promovare urmăreşte lupta lor cu kilogramele în plus în vederea evenimentului de lansare a noului model.
Luni, 26 August 2013 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului supercar electric BMW i8

Jurnaliştii publicaţiei britanice Evo au avut deja ocazia să se urce la volanul noului BMW i8. Supercarul electric şi-a dezvăluit din secrete în cadrul unui workshop desfăşurat cu o lună înainte de lansarea de la Frankfurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 25 August 2013 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno testează noul Chevrolet Camaro Z/28

Jay Leno a avut șansa să testeze în premieră cel mai nou Chevrolet Camaro. Este vorba de versiunea Z/28 propulsată de un V8 de 7.0 litri ce dezvoltă 500 CP și 637 Nm.
Vineri, 23 August 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Nissan Patrol stabileşte un record Guinness tractând un avion de 170 de tone

Nissan Patrol a tractat un Ilyushin II-76, un avion de transport care cântăreşte 170.9 tone. Modelul a stabilit astfel un nou record Guinness pentru tractat, fără să primească nicio modificare tehnică în afară de un cârlig de tractare special.
Vineri, 23 August 2013 | TV: Teste

VIDEO: Britanicii de la EVO testează noul Porsche 911 GT3

Unul dintre cele mai apreciate 911 din istorie, noul GT3, este testat pe circuit de jurnaliştii de la EVO alături de alte două modele de vis pe care vă lăsăm să le descoperiţi singuri.
Vineri, 23 August 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Toyota spune povestea ediţiei 2013 a Le Mans 24h

După ce Audi a creat un clip care ne arată cum a câştigat marca germană în acest an cursa de 24 de ore de la Le mans, Toyota plusează cu un film emoţionant care ne introduce în atmosfera celei mai cunoscute curse de anduranţă a lumii.
Joi, 22 August 2013 | TV: Istorice

VIDEO: 115 ani de invenţii Renault

Renault ne face cunoştinţă în cinci minute cu cele mai interesante invenţii care şi-au făcut loc în industria auto şi care au fost dezvoltate de marca franceză.
Miercuri, 21 August 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Primul spot al noului Nissan Micra: duelul poşetelor

Nissan Micra a primit un binemeritat şi mult aşteptat facelift, iar primul spot britanic al modelului japonez pune accent pe tehnologiile primite de acesta odată cu retuşul stilistic.
Miercuri, 21 August 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Audi A8 şi S8 facelift se prezintă în detaliu

Cu ocazia facelift-ului operat vârfurilor gamei, modelul A8 şi versiunea sportivă S8, Audi i-a convocat la un test pe doi dintre piloţii de top ai mărcii: Loic Duval şi Edoardo Mortara.
Marti, 20 August 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ compact de top: BMW M135i vs. Mercedes-Benz A45 AMG

Auto Express a pus faţă în faţă două dintre cele mai râvnite modele sport compacte ale lumii. Noul A45 AMG se bate cu M135i într-un comparativ de top.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru