Stiri Video

Luni, 03 Iunie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Lexus creează un tribut video pentru LF-A, singurul său supercar

Japonezii de la Lexus au publicat un clip care marchează şase luni de la ieşirea din producţie a lui LF-A, primul supercar al mărcii. Modelul a fost produs în 500 de exemplare.
Vineri, 31 Mai 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Duel între titani: Nissan GT-R Track Pack vs. Audi R8 V10 Plus

Două dintre cele mai interesante supercar-uri ale anului 2013 sunt puse faţă în faţă de MotorTrend într-o confruntare de zile mari.
Joi, 30 Mai 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Chris Harris face un comparativ 100% englezesc: Morgan Three Wheeler versus Caterham 7

Chris Harris compară două modele britanice de nişă, ambele concentrate pe senzaţii şi pe plăcerea condusului. Să vedem de ce este Harris atât de încântat de cele două decapotabile englezeşti.
Marti, 28 Mai 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: 320 de cai nebuni. Povestea conceptului Renault Twin'Run

Designerii Renault ne explică care părţi ale istoriei mărcii au stat la baza concepţiei prototipului Twin'Run, care vine cu 320 de cai putere pentru a fascina iubitorii maşinilor mici şi puternice
Marti, 28 Mai 2013 | TV: Underground

VIDEO: Ken Block a făcut spectacol la Londra cu ocazia finalei UEFA Champions League

Ford, unul dintre sponsorii de tradiţie ai UEFA Champions League, a profitat de finala care a avut loc în weekend pe Wembley şi l-a chemat pe Ken Block să facă spectacol pe un circuit special amenajat.
Marti, 28 Mai 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Paul Walker, eroul seriei ”Fast and furious”, pilotează un Lexus LFA

Într-o nouă încercare de a promova vârful tehnologiei sale, Lexus l-a invitat pe actorul Paul Walker, protagonistul rolului principal din seria ”Fast and furious”, la volanul supercarului LFA.
Luni, 27 Mai 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Volker Strycek, şeful diviziei OPC, prezintă cel mai sportiv Astra din istorie

Volker Strycek, fost pilot DTM şi şef al Centrului de Performanţă Opel, ne prezintă calităţile lui Astra OPC, cea mai puternică versiune a compactei din Ruesselsheim.
Duminica, 26 Mai 2013 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno testează un Chevrolet Corvette ZR1 din propria colecție

Jay Leno este un fan al modelului Corvette și ne prezintă un exemplar special din colecția sa: versiunea ZR1 cu numărul de serie 0001, cel mai puternic Corvette construit vreodată.
Vineri, 24 Mai 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Nissan GT-R dă piept cu BMW Alpina B6 în testul Autocar

Steve Sutcliffe a pus în scenă un comparativ puţin dezechilibrat pentru cel mai nou test Autocar. Se întrec pe circuit noul Nissan GT-R şi potentul Alpina BMW B6
Miercuri, 22 Mai 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Tur de circuit cu Porsche 911 GT3 R în timpul cursei de 24 ore de la Nurburgring

Pilotul american Lehman Keen a filmat un tur al circuitului Nurburgring în cadrul cursei de 24 de ore derulate pe pista germană. Filmarea este reală, iar imaginile sunt de excepţie.
Miercuri, 22 Mai 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Momentul adevărului: Renault Clio RS se bate cu Peugeot 208 GTi şi Ford Fiesta ST

Bătălia sub-compactelor sportive este mai încinsă ca oricând. Care este cel mai bun hot-hatch al momentului? Contestatul Renault Clio RS, lăudatul Ford Fiesta RS sau intrusul Peugeot 208 GTI?
Marti, 21 Mai 2013 | TV: Teste

VIDEO: AutoExpress testează noul Mercedes E-Klasse Cabrio facelift

AutoExpress a avut deja ocazia să testeze noul Mercedes E-Klasse Cabrio. Modelul decapotabil a fost supus unui facelift la începutul acestui an, ca de altfel toată gama popularului reprezentat al segmentului E.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 21 Mai 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Hamilton, păcălit de o zână în reclama noului Mercedes A45 AMG

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg joacă în cea mai nouă reclamă a hot-hatch-ului Mercedes A45 AMG. Piloţii se lasă păcăliţi de o zână care îndeplineşte dorinţe.
Marti, 21 Mai 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă - Mercedes A45 AMG este în pericol de a fi răpit de extratereştri

Mercedes A45 AMG, cel mai noul membru al familiei de performanţă, are pare de o reclamă antrenantă. Maşina încearcă să fugă de o răpire extraterestră.
Luni, 20 Mai 2013 | TV: Tehnic

VIDEO: Porsche ne explică cum funcţionează Direcţia Activă pe 911 GT3

Cele mai interesante sisteme tehnologice care stau la baza construcţiei lui Porsche 911 GT3 sunt prezentate de constructorul german într-un clip interesant.
Sambata, 18 Mai 2013 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno pune la încercare o Volga din 1966

Volga a fost simbolul auto al Uniunii Sovietice, iar în Statele Unite aceste mașini sunt extrem de rare. Jay Leno pune la încercare o Volga din 1966.
Sambata, 18 Mai 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Land Rover Bowler EXR S versus Caterham Seven Supersports

Jurnaliștii de la publicația britanică Autocar au pus față în față două automobile speciale din Marea Britanie: agilul Caterham Seven Supersports și puternicul Bowler EXR S.
Vineri, 17 Mai 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ inedit: Ariel Atom V8, BMW HP4 şi Citroen DS3 Rallycross

Englezii de la Autocar au realizat un comparativ inedit între trei modele demne de profesionişti atunci când vine vorba de îndemânare: puternicul BMW HP4, un Citroen DS3 în specificaţie de rallycross şi versiunea V8 a lui Ariel Atom.
Joi, 16 Mai 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Cursă nebunească pe un circuit de Formula 1 neterminat, cu Infiniti M

Sebastian Vettel şi David Coulthard au vizitat alături de Infiniti viitorul circuit de Formula 1 de la Sochi, Rusia. Nu a fost o vizită de curtoazie, pentru că cei doi au chinuit două Infiniti M pe circuitul neasfaltat.
Joi, 16 Mai 2013 | TV: Teste

VIDEO: Secretele supercarului Porsche 918 Hybrid, aplicate pe asfalt de Chris Harris

Chris Harris a fost invitat de Porsche pentru a testa noul supercar 918 Hybrid. Maşina, finalizată în proporţie de 80%, îi lasă jurnalistului britanic impresii demne de urmărit.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru