Stiri Video

Vineri, 03 Aprilie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Duelul hot-hatch-urilor: Volkswagen Polo GTI vs Mini Cooper S

Jurnaliştii publicaţiei britanice AutoExpress au pus faţă în faţă două hot-hatch-uri foarte populare. Unul face parte din segmentul de volum, iar celălalt din segmentul premium: Volkswagen Polo GTI vs Mini Cooper S.
Joi, 02 Aprilie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Păcăleală de 1 aprilie în stil BMW: o maşină nouă cadou în Noua Zeelandă

Nu se întâmplă des să primeşti o maşină nouă în schimbul uneia vechi. IŞi chiar dacă un anunţ apărut ieri în presa din Noua Zeelandă părea o farsă, povestea s-a terminat cu bine pentru o femeie din Auckland.
Marti, 31 Martie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Prima plimbare a unui Fiat cu motor de 28.5 litri după un secol de repaos

Un colecţionar pasionat a reuşit să recondiţioneze ”Bestia din Torino”, un Fiat S76 din 1910. Acesta avea un motor de 28.5 litri care dezvolta peste 290 CP şi prima plimbare de la Goodwood a fost realizată cu Lordul March pe locul pasagerului.
Duminica, 29 Martie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Jay Leno ne prezintă propriul Mercedes-Benz 300SL Gullwing din 1955

Jay Leno ne prezintă propriul Mercedes-Benz 300SL Gullwing din 1955. Găsit într-un garaj din deșert și achiziționat fără motor, exemplarul Gullwing aparține acum colecției lui Jay Leno.
Vineri, 27 Martie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Cele mai bune 10 hot hatch-uri în viziunea britanicilor de la AutoExpress

Jurnaliştii publicaţiei britanice AutoExpress au întocmit o listă a celor mai bune 10 hot hatch-uri existente în prezent pe piaţă. În clasamentul lor se strecoară şi câteva surprize plăcute.
Vineri, 27 Martie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Americanii apreciază faceliftul lui Mazda CX-5

Testat de către americanii de la Consumer Reports, faceliftul lui Mazda CX_5 a atras multe impresii pozitive, fiind catalogat ca o maşină de familie cu spirit sportiv.
Joi, 26 Martie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Toyota îi mulţumeşte lui Jeremy Clarkson într-un clip dedicat vedetei britanice

Momentul concedierii lui Jeremy Clarkson este utilizat la maximum de Toyota, care a publicat un clip cu fragmente din materialele pe care britanicul le-a prezentat în cei peste 25 de ani de carieră la Top Gear.
Joi, 26 Martie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă a noului Lamborghini Aventador Superveloce

Lamborghini a dezvoltat o versiune extremă a actualului Aventador, pe care a botezat-o Superveloce. Modelul a fost introdus la Salonul de la Geneva şi are parte acum de primul său spot publicitar.
Miercuri, 25 Martie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Hibridul revoluţionar vs sportiva clasică: BMW i8 vs Porsche 911 GTS

Publicaţia britanică Evo Magazine a aşezat faţă în faţă două produse auto populare din peisajul sportivelor contemporane, unul revoluţionar şi altul clasic: BMW i8 şi Porsche 911 GTS.
Marti, 24 Martie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Bugatti ne arată cum a fabricat ultimul Veyron

Bugatti nu a ratat ocazia de a filma momentele esenţiale ale construcţiei ultimului Veyron fabricat vreodată. Vorbim despre Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse ”La Finale”, ultimul din seria de 450 de maşini construite.
Luni, 23 Martie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Walter Röhrl testează noul Porsche Cayman GT4

Walter Röhrl a condus pe circuit varianta GT4 de 385 CP a lui Porsche Cayman. Legendarul pilot ne prezintă primele sale impresii şi trece în revistă dotările ieşite din comun ale modelului.
Duminica, 22 Martie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Povestea unui DeLorean DMC-12 aflat în proprietatea unui designer auto

Petrolicious ne spune povestea unui exemplar DeLorean DMC-12 folosit zilnic de un designer auto îndrăgostit de formele futuristice ale acestui automobil aparte.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 21 Martie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un concept unic din anii '60: Bertone Pirana

Bertone Pirana este un concept car fucțional construit în 1967 la comanda conducerii ziarului britanic The Daily Telegraph pentru a promova publicația în cadrul show-urilor auto. Baza tehnică este un Jaguar E-Type.
Joi, 19 Martie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: BMW se întoarce în timp pentru a ne arăta primul său vehicul electric

BMW caută să le amintească fanilor săi că primele modele electrice cu logo-ul bavarez s-au lansat acum multe decenii şi că ideea unui vehicul cu zero emisii nu s-a născut în ultimii ani.
Miercuri, 18 Martie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Încă un comparativ în care BMW M4 demolează Lexus RC F

AutoExpress a așezat noul Lexus RC F lângă etalonul coupe-urilor de perfromanță: BMW M4. Chiar dacă japonezul are mai mulți cai putere, M4 și-a apărat cu succes titlul.
Miercuri, 18 Martie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Provocări off-road pentru Mercedes G63 AMG 6x6

Mercedes continuă să promoveze monstrul G63 AMG 6x6 cu un scurt clip filmat în munții Italiei. Modelul off-road cu 544 de cai putere abordează un traseu off-road dificil.
Marti, 17 Martie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Meticulozitatea cu care s-a asamblat motorul lui Bugatti Veyron

Bugatti a publicat un film care urmăreşte procesul de asamblare al motorului W16, folosit de Veyron. Eforturile inginerilor justifică preţul astronomic al supercarului.
Marti, 17 Martie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Test hibernal cu Bentley Continental GT şi povestea motorului W12

Puţini îşi pot închipui un Bentley în mijlocul unei întinderi albe. Cu toate acestea, Continental GT Speed demonstrează că se simte bine pe zăpadă, graţie resurselor oferite de puternicul motor W12.
Luni, 16 Martie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Autocar testează noul Porsche Cayman GT4, cea mai puternică versiune a coupe-ului

Autocar a avut ocazia de a testa noul Porsche Cayman GT4, model proaspăt lansat luna aceasta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. Cea mai puternică versiune a coupe-ului german beneficiază de 380 de cai putere.
Luni, 16 Martie 2015 | TV: Sfaturi utile

VIDEO: Ghid pentru repararea fisurilor din parbriz

Pentru situaţiile în care o piatră ciobeşte parbrizul maşinii dumneavoastră, există o soluţie simplă care vă scuteşte de înlocuirea completă a geamului.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru