Stiri Video

Vineri, 25 Octombrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: BMW Seria 2 Coupe - prezentarea completă a maşinii

BMW ne oferă o privire în detaliu asupra celui mai nou venit în gama proprie, noul Seria 2 Coupe.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | TV: Funny

VIDEO: Parodie amuzantă după Gymkhana lui Ken Block

Ce poţi face cu un kart, un pilot îndeajuns de talentat, câteva camere GoPro şi cu puţin spirit? De exemplu, poţi să-l parodiezi pe Ken Block. Şi s-o faci în stil mare!
Joi, 24 Octombrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Robert de Niro şi prima sa reclamă auto (1970)

Robert de Niro este cunoscut tuturor ca un actor celebru. Puţini ştiu însă că de Niro a jucat şi în reclame la începuturile sale. O dovedeşte clipul pentru Amabassador, o maşină americană de la începutul anilor 70.
Joi, 24 Octombrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ - SUV-ul american vs. SUV-ul european

Contează mărimea? Unii ar fi tentaţi să spună că da. Imaginile următoare demonstrează însă contrariul. Dacă te cheamă Dodge Ram şi ai un motor de 5.9 litri nu eşti neapărat mai vânjos decât un Land Rover Defender cu motor de 3.0 litri.
Joi, 24 Octombrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris testează pe circuit Ferrari F12 Berlinetta

Chris Harris a realizat un nou test în stilul caracteristic. De data aceasta, Ferrari F12 Berlinetta a fost invitatul său la o sesiune pe circuitul Anglesey din Ţara Galilor.
Joi, 24 Octombrie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Recordul stabilit de Alfa Romeo 4C pe Nurburgring

Alfa Romeo a confirmat timpul excelent obţinut de coupe-ul 4C pe circuitul de la Nurburgring. Cele 8 minute şi 4 secunde sunt adunate mai jos, în filmul oficial publicat de italieni.
Miercuri, 23 Octombrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Skoda Rapid Spaceback

AutoExpress încearcă să ne explice diferenţele dintre cele trei modele Skoda din segmentul compact: Octavia, Rapid şi Rapid Spaceback. britanicii împărtăşesc şi primele impresii de la volanul noului break.
Miercuri, 23 Octombrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Un test complet cu electricul BMW i3

BMW i3 a suscitat un interes deosebit în rândul fanilor brandului, obişnuiţi cu modele sportive şi nu cu un vehicul electric. Pentru a face lumină în cazul mezinului avem pentru voi un test pe larg, desfăşurat în Amsterdam.
Miercuri, 23 Octombrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Lamborghini Aventador Coupe şi Roadster- test de zgomot şi de detentă

Autocar a plănuit un altfel de test pentru cele două variante de caroserie ale supercarului Lamborghini Aventador. Roadster-ul şi coupe-ul se întrec în decibeli şi caută să sară cât mai sus.
Marti, 22 Octombrie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: 600 de Ferrari-uri adunate pentru a celebra 30 de ani de prezenţă a Căluţului Cabrat la Hong Kong

600 de exemplare Ferrari în aceeaşi hală. Adunate pentru o ocazie specială: o fotografie de grup care să aniverseze 30 de a ani de la primul Ferrari vândut în Hong Kong.
Marti, 22 Octombrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Test nostalgic cu noul Peugeot 208 GTI

Britanicii de la XCar au testat noul 208 GTI, model cu care Peugeot reînnoadă tradiţia modelelor sport din segmentul B în propria gamă.
Luni, 21 Octombrie 2013 | TV: Tuning

VIDEO: Switzer ne prezintă un GT-R capabil să depăşească 400 km/h pe 1.6 kilometri

Tunerii de la Switzer ne prezintă noul Goliath, un pachet pentru GT-R care-l face pe ”Godzilla” să acceleze până la 402 km/h pe 1.6 kilometri, lucru pe care doar alte două maşini modificate pot să-l realizeze.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 Octombrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Michael Schumacher promovează noul Mercedes S-Klasse

Mercedes continuă să promoveze cel mai bun model din istoria sa: S-Klasse. Limuzina primeşte acum un plus de imagine din partea multiplului campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher.
Luni, 21 Octombrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Primul test de la volanul noului Audi RS Q3

AutoExpress a avut ocazia de a testa noul Audi RS Q3, declinarea de performanţă a SUV-ului compact. Impresiile britanicilor sunt rezumate în imaginile următoare. Impresiile noastre de la testul cu RS Q3 vin în curând la rubrica Test-Drive.
Duminica, 20 Octombrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno pune la încercare o mașină de pompieri Christie din 1914

Jay Leno testează un automobil special: un camion de pompieri construit în 1914 de către John Walter Christie, un celebru inginer și pilot american de la începutul secolului.
Sambata, 19 Octombrie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Noul BMW Seria 2 apare într-un prim teaser video

BMW a prezentat primul teaser video pentru viitorul coupe Seria 2. Acest model înlocuiește actualul Seria 1 Coupe și va fi prezentat oficial vineri 25 octombrie.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Mythbusters testează eficienţa sensului giratoriu vs. intersecţia nesemaforizată

În Europa, majoritatea intersecţiilor sunt fluidizate cu ajutorul unui sens giratoriu. Dincolo de Ocean, în SUA, americanii mizează pe semnele de STOP în cazul intersecţiilor nesemaforizate. Care metodă este mai eficientă?
Joi, 17 Octombrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul BMW Seria 4 Cabrio, văzut prin ochii creatorului său

Cel mai nou model sosit în familia BMW, Seria 4 Cabrio, este disecat în detaliu de cel care l-a creat. Domagoj Dukec, responsabilul pentru design exterior BMW, ne poartă de-a lungul noii decapotabile.
Joi, 17 Octombrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: BMW Connected Drive strică primul sărut al unor îndrăgostiţi

BMW s-a gândit la un mod ingenios de a-şi promova tehnologia Connected Drive. Faptul că maşina poate fi comandată printr-o simplă aplicaţie instalată pe mobil, le-a dat idei năstruşnice oamenilor de la marketing.
Miercuri, 16 Octombrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă pentru noul Dacia Duster facelift

Dacia pregăteşte lansarea noului Duster facelift. SUV-ul românesc primeşte prima sa reclamă oficială, menită să scoată în evidenţă personalităţile diferite ale modelului.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru