Stiri Video

Marti, 01 Octombrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Test aprofundat cu roadsterele BMW

Cei de la XCAR au avut ocazia să testeze roadsterele lansate de BMW între 1930 şi 2013. Iată cele mai importante modele oferite pe piaţă.
Luni, 30 Septembrie 2013 | TV: Funny

VIDEO: Guinness World Records ne prezintă cea mai mică maşină din lume

Un american a construit cea mai mică maşină cu drept de circulaţie din lume. Aceasta are 63 centimetri înălţime, 65 de centimetri lăţime şi o lungime de 126 centimetri.
Luni, 30 Septembrie 2013 | TV: Tuning

VIDEO: Prezentarea celui mai rapid Nissan GT-R din Europa, modificat în România

Românii de la Exelis Motorsport se mândresc cu cel mai rapid GT-R din Europa. Versiunea modificată a lui Godzilla dezvoltă 1500 CP şi ”face” sfertul de milă în 8.601 secunde.
Luni, 30 Septembrie 2013 | TV: Tehnic

Maserati ni-l prezintă pe Ghibli în tunelul său de testare climatică

Te întrebi cum află un constructor dacă maşina sa se va descurca bine la temperaturi extreme? Maserati ne dă răspunsul, sub forma unei prezentări a tunelului său climatic.
Vineri, 27 Septembrie 2013 | TV: Tehnic

VIDEO: Toyota ne arată cum dezvoltă sistemele de siguranţă cu ajutorul NASCAR

Cât timp şi câte resurse foloseşte Toyota pentru a-şi dezvolta sistemele de siguranţă? Un clip dezvoltat de divizia americană a mărcii ne explică câteva dintre secretele cercetării şi dezvoltării siguranţei auto.
Joi, 26 Septembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Toyota GT86 stabileşte recordul mondial pentru cel mai rapid drift

O versiune de 1.068 CP a lui Toyota GT86 a stabilit recordul pentru driftul efectuat la cea mai ănaltă viteză din lume. Derapajul controlat, cu unghi maxim de 49 de grade, a avut loc la viteza de 256 km/h.
Miercuri, 25 Septembrie 2013 | TV: Filme Spion

VIDEO: Lamborghini Cabrera, spionat la muncă pe Nurburgring

Succesorul lui Lamborghini Gallardo în gama constructorului italian de supercaruri se încălzeşte pe Nurburgring înainte de lansarea oficială care va avea loc în 2014.
Miercuri, 25 Septembrie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Un ac de păr şi 100 de Lamborghini-uri, prilej de spectacol

Ce poate fi mai frumos pentru urechi decât sunetul unui Lamborghini? Simplu, sunetul mai multor modele Lamborghini! În cazul de faţă, avem aproximativ 100 de exemplare care trec printr-un ac de păr.
Marti, 24 Septembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Infiniti ne explică logica sa de a reboteza toate modelele cu litera Q

Infiniti a publicat recent un clip scurt în care explică decizia sa de a reboteza modelele din gamă cu litera Q. Japonezii fac referire la trecutul brandului şi primele modele.
Marti, 24 Septembrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris compară Alfa Romeo 4C cu Porsche Cayman şi Lotus Elise

Chris Harris a avut ocazia de a testa noul Alfa romeo 4C pe circuitul de la Balocco. Dacă ar fi să rezumăm impresiile sale, ar trebui să spunem că noul coupe italian este ceea ce toată lumea aştepta de mulţi ani de la Alfa Romeo.
Luni, 23 Septembrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Noul Cadillac CTS ameninţă blazonul BMW Seria 5 în SUA

Consumer Reports, cea mai prestigioasă entitate americană de testare a automobilelor, ne transmite primele impresii de la volanul noii generaţii Cadillac CTS. Modelul se pare că ameninţă serios sportivitatea clasică a lui BMW Seria 5.
Vineri, 20 Septembrie 2013 | TV: Saloane auto

VIDEO: Chris Harris face turul standurilor Salonului Auto de la Frankfurt

Un salon auto arată altfel când în faţa camerelor de luat vederi se află Chris Harris, un împătimit al maşinilor sport adevărate.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Septembrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Peugeot 308, noul rival al lui Golf

AutoExpress a avut deja ocazia de a se urca la volanul noului Peugeot 308, concurentul francez al etalonului Volkswagen Golf. Impresiile britanicilor sunt mai mult decât concludente când vine vorba de caracterul modelului compact.
Joi, 19 Septembrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Giancarlo Fisichella nu mai conteneşte cu laudele pentru noul Alfa Romeo 4C

Giancarlo Fisichella, fost pilot de Formula 1 la Ferrari, a avut ocazia de a testa noul Alfa Romeo 4C pe circuitul de la Balocco. Impresiile sale despre maşină sunt mai mult decât pozitive.
Miercuri, 18 Septembrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Un test obiectiv de la volanul noului BMW 435i

AutoExpress a avut ocazia de a se urca la volanul noului Seria 4. Primele impresii culese de pe versiunea de top 435i sunt rezumate în imaginile de mai jos.
Miercuri, 18 Septembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Dacia ne prezintă muzica uzinei de la Mioveni

Dacia a publicat un montaj video al unei vizite la uzina sa din Mioveni, pe fundalul căruia ascultăm "Muzica Uzinelor Dacia", realizată în urma unui parteneriat cu Festivalul George Enescu.
Marti, 17 Septembrie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Un scurt rezumat al emoţiei resimţite anul acesta în Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Ca în fiecare an, Cursa de 24 de ore de la Le Mans suscită un interes deosebit în rândul fanilor. Şi anul acesta au existat orgolii, pregătiri minuţioase şi emoţii intense, toate rezumate într-un scurt documentar.
Luni, 16 Septembrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Renault Clio RS încearcă să ţină piept noului Ford Fiesta ST Mountune

Chris Harris a decis să pună faţă în faţă vechiul etalon Renault Clio RS şi noul Ford Fiesta ST. Pentru a ţine pasul cu francezul, Fiesta ST a primit şi un plus de putere de la Mountune.
Luni, 16 Septembrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Tesla Model S face prima victimă în Europa: Aston Martin Rapide

Autocar a vrut să vadă ce se ascunde în spatele noului Tesla Model S, recent lasnat şi în Europa. Sedanul electric a impresionat profund şi a zdrobit un model extrem de popular în Marea Britanie: Aston Martin Rapide.
Duminica, 15 Septembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Ferrari pune la încercare noul 458 Speciale într-un clip video oficial

Cel mai nou model Ferrari, 458 Speciale este prezentat în acțiune pe circuit. Timpul înregistrat pe un tur al circuitului Fiorano este de 1 minut și 23.5 secunde.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru