Stiri Video

Joi, 12 Aprilie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul clip de prezentare pentru Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse

Cel mai rapid automobil decapotabil din lume are parte de un film de prezentare pe măsură, pus în scenă într-un decor de munte cu drumuri sinuoase.
Joi, 12 Aprilie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris testează electricul Renault Twizy

Cea mai nouă apariţie din gama Z.E. de la Renault, modelul electric de o persoană Renault Twizy, a fost testat de Chris Harris. Primele impresii ale jurnalistului britanic sunt în acest clip.
Joi, 12 Aprilie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă pentru Peugeot 4008, fratele lui Mitsubishi ASX

Peugeot a publicat primul spot publicitar pentru crossover-ul 4008, dezvoltat pe arhitectura japonezului Mitsubishi ASX. Noul membru al gamei Peugeot îşi va face debutul european luna viitoare.
Joi, 12 Aprilie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă romantică în stil James Bond la noul Hyundai i20

Hyundai a combinat elemente din filmele de acţiune şi fragmente din cele romantice pentru a dezvolta un spot TV nou pentru Hyundai i20 facelift.
Joi, 12 Aprilie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Un rus scapă ca prin urechile acului de mai multe coliziuni frontale

Pe o şosea acoperită cu zăpadă nu este tocmai indicat să rulaţi cu viteză mare. De acest lucru s-a convins şi şoferul extrem de norocos din imaginile următoare.
Joi, 12 Aprilie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Mercedes promovează siguranţa lui CLS cu imaginile unui accident

Mercedes subliniază încă o dată siguranţa modelelor sale cu o reclamă nou, ce mizează pe un puternic impact emoţional. Facem cunoştinţă cu Amy, un câine care a scăpat teafăr dintr-un accident groaznic, petrecut în septembrie 2011.
Miercuri, 11 Aprilie 2012 | TV: Funny

VIDEO: Un rus a distrus un showroom cu maşina pentru că service-ul i-a întârziat lucrarea

Un rus a fost lăsat să aştepte câteva ore după maşina sa din service, deşi aceasta stătuse deja de o săptămână la reparat. Omul s-a enervat şi a distrus showroom-ul cu un Suzuki Grand Vitara.
Miercuri, 11 Aprilie 2012 | TV: Teste

VIDEO: După Toyota GT86, Autocar testează şi fratele Subaru BRZ

După ce au testat Toyota GT86 pe circuit, jurnaliştii publicaţiei britanice Autocar au vrut să încerce şi performanţele fratelui Subaru BRZ.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Video | 8 comentarii

VIDEO: Honda CR-V se răstoarnă într-un viraj pe Nurburgring

Circuitul de la Nurburgring este probabil cel mai spectaculos din lume. Din păcate, este şi unul din cele mai periculos, după cum o demonstrează imaginile următoare.
Marti, 10 Aprilie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: O bunică simpatică joacă în prima reclamă a noului Honda CR-V

Honda a lansat prima campanie de reclame dedicate noii generaţii CR-V. SUV-ul japonez s-a lansat deja pe piaţa din America şi se pregăteşte să debarce şi pe Bătrânul Continent.
Luni, 09 Aprilie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Designerul-şef Kia explică cum a fost desenat sedanul Kia K9

Peter Schreyer, designerul-şef al celor de la Kia, ne dă o lecţie gratuită de design, explicând logica din spatele celui mai nou concept Kia: K9, un viitor sedan de clasă mare al coreenilor.
Duminica, 08 Aprilie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Prezentarea oficială a conceptului Infiniti LE

Infiniti ne prezintă cel mai nou concept al mărcii: modelul electric LE. Infiniti LE Concept a fost prezentat la Salonul Auto de la New York.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 07 Aprilie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: BMW i8 Concept Spyder - clipul oficial de prezentare

BMW ne prezintă un clip video oficial cu modelul i8 Concept Spyder. Este al treilea model BMW din gama i și este posibil să ajungă în producția de serie în câțiva ani.
Sambata, 07 Aprilie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Acura RDX apare într-o reclamă inspirată de filmul "The Avengers"

Acura RDX este protagonista unei reclame inspirate de viitorul blockbuster "The Avengers". Sistemul de navigație este scos în evidență în mod amuzant.
Sambata, 07 Aprilie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Martin Brundle ne prezintă noul Jaguar F-Type

Martin Brundle, fost pilot de Formula 1, ne prezintă viitorul model Jaguar F-Type. F-Type este un coupe cu două locuri și va debuta la Salonul Auto de la Paris din această toamnă.
Vineri, 06 Aprilie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Autocar se urcă la volanul noului Toyota GT 86

Steve Sutcliffe, celebrul jurnalist al publicaţiei britanice Autocar, a avut deja ocazia să se urce la volanul noului Toyota GT 86. Impresiile sale ar putea fi rezumate uşor: “cea mai bună maşină creată de Toyota“.
Vineri, 06 Aprilie 2012 | TV: Funny

VIDEO FUN: American Muscle ironizează tunerii amatori

Te-ai săturat de tunerii amatori, care au impresia că obţin performanţă dintr-un sticker? Cei de la American Muscle sunt de aceeaşi părere şi au realizat o parodie a procesului de tuning pentru amatori.
Vineri, 06 Aprilie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Drifturi la 9 ani: Stavros Grillis ne arată că pasiunea nu are vârstă

Stavros Grillis, un grec de doar 9 ani, ne arată că pasiunea pentru drifturi te poate lovi chiar şi dacă abia ajungi la pedalele maşini.
Vineri, 06 Aprilie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Un Ferrari Enzo cade în lac în timpul unui raliu din Noua Zeelandă

E de ajuns o clipă de neatenţie şi rămâne doar amintirea dintr-un Ferarri Enzo care cu câteva momente înainte participa la un raliu din Noua Zeelandă. La volan se afla proprietarul maşinii.
Vineri, 06 Aprilie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul clip de prezentare pentru Mercedes GL

După ce a dat publicităţii toate informaţiile despre noua generaţie a modelului GL, Mercedes a publicat şi un video de prezentare al SUV-ului expus la New York.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru