Stiri Video

Joi, 05 Decembrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă pentru noul Ford Mustang este una pur americană

Alături de primele imagini şi informaţii oficiale ale noului mustang, Ford a publicat şi reclama cu care muscle-car-ul american va debuta. Spotul este unul energizant, în stil american.
Luni, 02 Decembrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Porsche 911 Turbo S dă piept cu McLaren MP4-12C Spider

Chris Harris pune la încercare noul Porsche 911 Turbo S. Pentru a compara performanţele supercarului german, Harris a ales şi un rival pe măsură: McLaren MP4-12C Spider, maşină de al cărui preţ se apropie modelul Porsche.
Luni, 02 Decembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Secretele şasiului noului Porsche Macan

Cel mai nou model din gama Porsche, SUV-ul compact Macan, îşi dezvăluie secretele într-un material video oficial produs de constructorul din Stuttgart.
Duminica, 01 Decembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un Maserati A6G-2000 Allemano din 1956

Jay Leno ne prezintă un model clasic produs de Maserati în 1956. Modelul A6G carosat de Serafino Allemano este unul dintre cele mai elegante modele ale mărcii cu trident.
Duminica, 01 Decembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Chevrolet Corvette Stingray în acțiune pe circuit

Noul Chevrolet Corvette Stingray se dă în spectacol pe circuitul Navak de lângă Belgrad, Serbia. Modelul performant este descris de către Patrick Hermann, technical manager la Chevrolet Europe.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | TV: Underground

VIDEO: Drifturi în slow-motion cu Ferrari Enzo

Canalul de Youtube „Tax the Rich”, specializat în torturarea maşinilor exotice de sute de mii de euro, a publicat un clip recent cu Ferrari Enzo în rolul principal. Obiectivul principal: drifturile.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Mercedes-Benz G63 AMG se înfruntă cu versiunea sa cu şase roţi motrice

Americanii de la Motor Trend au organizat un comparativ interesant, derulat între versiunea standard a lui Mercedes-Benz G63 AMG şi versiunea pick-up cu şase roţi motrice a aceluiaşi model.
Marti, 26 Noiembrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Autocar laudă ţinuta de drum a noului Peugeot RCZ R

Autocar s-a bucurat de cei 270 de cai putere ai noului peugeot RCZ-R pe o şosea cu multe viraje. După experienţă, britanicii au lăudat comportamentul coupe-ului francez.
Marti, 26 Noiembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Nissan ne prezintă povestea dezvoltării lui GT-R Nismo

Nissan a publicat pe canalul său oficial de Youtube povestea dezvoltării versiunii de performanţă a celui mai rapid model din gama sa, GT-R. Modelul de 600 CP va fi oferit spre vânzare începând cu primăvara anului viitor.
Marti, 26 Noiembrie 2013 | TV: Funny

VIDEO: Parodie moldovenească după "şpagatul epic" al lui Van Damme

Jean Claude Van Damme şi celebra reclamă a şpagatului între două camioane Volvo au dat naştere unor parodii care mai de care mai amuzante. iar cei de la Uăiuăi.ro au realizat una dintre cele mai reuşite.
Marti, 26 Noiembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche ne explică modul în care se integrează noul Macan în propria gamă

Dacă vă număraţi printre cei care contestă poziţia SUV-urilor în gama Porsche, germanii au pregătit un clip care explică pe larg de ce noul model preia corect ADN-ul Porsche şi-l transformă într-o maşină rapidă şi utilă deopotrivă.
Luni, 25 Noiembrie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: BMW ne pregăteşte de întâlnirea cu viitorul X4

Conceptul BMW X4, fratele mai mic al lui X6, este foarte apropiat de viitoarea versiune de serie a SUV-ului coupe bavarez. Deocamdată, avem un prim preview care ne înfăţişează prototipul german pe străzile oraşului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 24 Noiembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Echipa de design prezintă noul Porsche Macan

Șeful echipei de design Porsche explică stilul în care a fost creat noul model Macan. Elementele de design au fost inspirate din lumea sportului cu motor.
Joi, 21 Noiembrie 2013 | TV: Sfaturi utile

VIDEO: Lecţie de pilotaj pe gheaţă

Chiar dacă nu suntem aproape de Cercul Polar, ne putem baza pe iarna ce stă să vină în crearea unui climat potrivit pentru distracţia la volan. Imaginile următoare vă oferă câteva ponturi despre şofatul pe gheaţă.
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Mercedes GLA45 AMG - primul teaser care anunţă versiunea de 360 de cai

Mercedes va extinde familia AMG cu un nou produs. Este vorba despre GLA45 AMG, versiunea de performanţă a SUV-ului urban, echipată cu un motor de 360 de cai şi 450 de Nm.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | TV: Tehnic

VIDEO: În spatele cortinei - Cum se pregăteşte o maşină pentru un crash-test?

Suntem siguri că v-aţi întrebat măcar o dată care sunt paşii prin care trece o maşină înainte de a fi lovită de barierele şi stâlpii unui test de siguranţă. Americanii de la IIHS ne lasă să privim în spatele cortinei.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Primul trailer al filmului Need for Speed este unul exploziv

Fanii filmelor în care se amestecă mulţi cai putere cu multă adrenalină vor avea multe motive de bucurie după ce vor viziona primul trailer al peliculei Need for Speed.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Poveşti cu şi despre noul Porsche 911 Turbo

August Achleitner, omul responsabil de dezvoltarea noului Porsche 911 Turbo, ne explică câteva dintre elementele de bază ale noului vârf de gamă 911.
Marti, 19 Noiembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Prima analiză pe viu a noii generaţii Mini

Britanicii de la AutoExpress au făcut deja cunoştinţă cu noua generaţie Mini, pe care ne-o prezintă deocamdată static, în studio. Test drive-ul vine ceva mai târziu.
Luni, 18 Noiembrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Eternii rivali, din nou faţă în faţă: Renault Megane RS şi VW Golf GTI

AutoExpress readuce în atenţia noastră un duel etern între două dintre cele mai populare hot-hatch-uri ale momentului: Renault Megane RS şi Volkswagen Golf GTI.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru