Stiri Video

Joi, 27 Iunie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Autocar aşează noul Mercedes A45 AMG lângă VW Golf GTI şi BMW M135i

Steve Sutcliffe a avut ocazia să testeze noul Mercedes A45 AMG pentru Autocar. Hot-hatch-ul german a primit şi vizita unor rivali de aceeaşi naţionalitate: BMW M135i şi, surprinzător, Volkswagen Golf GTI.
Miercuri, 26 Iunie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Ford Fiesta ST se înfruntă pe circuit cu Toyota GT86

Englezii de la Evo au realizat un comparativ pe circuit între Ford Fiesta ST şi Toyota GT86. Care model este mai rapid pe circuit? Răspunsul îl primiţi în clipul de mai sus.
Miercuri, 26 Iunie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Top Gear ne pregăteşte de sezonul 20 cu primul trailer oficial

BBC se pregăteşte în forţă pentru debutul unui nou sezon al celui mai popular show britanic din lume: Top Gear. Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond ne prezintă doar câteva din aventurile noilor episoade.
Miercuri, 26 Iunie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Volkswagen îşi promovează sistemul de monitorizare a unghiului mort cu un spot inteligent

Nemţii de la Volkswagen promovează sistemul lor de monitorizare a unghiului mort prin intermediul unui spot inteligent, care te previne să fii antent la motocicliclistul care apare ”de nicăieri”.
Marti, 25 Iunie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă pentru noul Dacia Logan MCV

Dacia a publicat prima reclamă pentru noua generaţie Logan MCV în Franţa. Spotul încearcă să ne poarte prin multitudinea de sarcini pe care le poate îndeplini modelul românesc.
Vineri, 21 Iunie 2013 | TV: Tuning

VIDEO: Revo ne prezintă cel mai rapid vehicul comercial pe Nurburgring

Tunerii de la Revo au pregătit un Volkswagen T5 în încercarea de a obţine un timp mai mic de 10 minute pe Nordschleife şi de a surclasa rezultatul lui Sabine Schmitz cu un Ford Transit "ajutat" de un Dodge Viper.
Vineri, 21 Iunie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: "Vin italienii!" - spotul oficial al lansării gamei 500 în SUA

Spotul de lansare al gamei Fiat 500 în SUA pune o întrebare istorică: ce s-ar fi întâmplat dacă America ar fi fost invadată de italieni în loc de britanici?
Joi, 20 Iunie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ savuros: Jaguar F-Type, Aston Martin V8 Vantage şi Porsche 911S, în mâinile lui Chris Harris

Chris Harris a realizat un comparativ între roadsterele ”fierbinţi” ale momentului: Jaguar F-Type V8S, Aston Martin V8 Vantage Roadster şi Porsche 911S Cabriolet.
Joi, 20 Iunie 2013 | TV: Istorice

VIDEO: Ford ne spune povestea primelor 7 milioane de exemplare Transit

Ford Transit atinge în acest an borna primelor 7 milioane de unităţi, iar Ford ne-a pregătit cu această ocazie un clip care ne duce de pe vremea Beatles-ilor până în prezent.
Joi, 20 Iunie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Renault Clio 4 RS se întrece pe 400 de metri cu predecesorul său

Odată cu apariţia noii generaţii a lui Clio RS, multe voci spuneau că noua transmisie şi noua motorizare au stricat farmecul modelului franţuzesc. Indiferent de răspuns, să aflăm cât de rapid este modelul nou în raport cu predecesorul său.
Miercuri, 19 Iunie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche se apropie de 1.6 milioane de kilometri de test cu 918 Spyder

Porsche se pregăteşte să sărbătorească un milion de mile (1.6 milioane de kilometri) parcurse în regim de testare cu 918 Spyder. Constructorul german va lansa în toamnă modelul de serie.
Miercuri, 19 Iunie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Duel cabrio de top: Jaguar F-Type vs. Porsche 911 Cabriolet

Britanicii de la AutoExpress au pus faţă în faţă două dintre cele mai dorite modele ale momentului. E vorba de Porsche 911 Cabrio, sportiva prin excelenţă, şi Jaguar F-Type, noua perlă a coroanei în gama mărcii britanice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 18 Iunie 2013 | TV: Tehnic

VIDEO: Ford ne prezintă sistemul de testare a durabilităţii noilor sale modele

Ford a dezvoltat un sistem de conducere autonomă pentru prototipurile pe care le testează pe pista sa de încercare. Iată cum funcţionează sistemul de conducere robotizat al americanilor.
Marti, 18 Iunie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Dodge mizează pe o reclamă emoţională pentru SRT Viper

De când s-au înrudit cu italienii de la Fiat, cei de la Dodge au împrumutat strategia reclamelor cu încărcătură emoţională. O dovedeşte ultimul clip pentru noul Dodge SRT Viper.
Luni, 17 Iunie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Autocar ne oferă primele impresii de la volanul noului Mercedes A45 AMG

Steve Sutcliffe, cel mai popular jurnalist al publicaţiei Autocar, a avut ocazia de a urca deja la volanul noului mercedes A45 AMG. Cum s-a simţit la volanul celui mai puternic model compact Mercedes, aflaţi în imaginile următoare.
Vineri, 14 Iunie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Mostră de talent din Raliul Greciei 2013, servită de Jari-Matti Latvala

Canalul oficial de Youtube al campionatul mondial de raliuri a publicat un clip care prezintă evoluţia echipajului câştigător al Acropolis Rally 2013, Jari-Matti Latvala şi Miikka Anttila, pe proba specială 6.
Vineri, 14 Iunie 2013 | TV: Curse auto

Sebastien Loeb a testat prototipul Peugeot 208 T16 la Pikes Peak

Sebastien Loeb, prototipul său Peugeot şi Red Bull se pregătesc să bată toate recordurile pe Pikes Peak, celebra cursă de urcare contracronometru din Colorado. Clipul alăturat ne prezintă imagini din teste.
Vineri, 14 Iunie 2013 | TV: Funny

VIDEO: Marc Gene face fericiţi câţiva madrileni cu ajutorului unui Alfa Romeo 4C

Cum ai reacţiona dacă lângă tine s-ar opri un prototip condus de unul dintre cei mai cunoscuţi piloţi ai ţării, care te-ar invita la o tură? Marc Gene şi Alfa Romeo 4C ne arată ce părere au madrilenii de o astfel de invitaţie...
Vineri, 14 Iunie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Nissan anunţă oficial un concept electric pentru Le Mans 2013

Cursa de 24 de ore de la Le Mans din acest an (22-23 iunie) va avea în componenţă un prototip full-electric pe care îl va alinia la start Nissan. Primul teaser e aici.
Joi, 13 Iunie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Întrecere în familie: Mercede-Benz A45 AMG versus CLS63 AMG

Englezii de la AutoExpress au realizat un comparativ între A45 AMG şi CLS63 AMG pe partea de accelerare. Compacta de performanţă a nemţilor ne demonstrează că îşi merită pe deplin ”gradele” de la AMG.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru