Stiri Video

Joi, 07 Februarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul BMW Seria 3 GT - prezentarea oficială a modelului

BMW a apelat la o serie de specialişti din domenii-cheie pentru a explica rolul nou-lansatului Seria 3 GT în gama proprie. Clipul rezultat a fost publicat astăzi.
Marti, 05 Februarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Cel mai rapid dric din lume, AMS Madness, prezentat în toată splendoarea sa

Americanii de la AMS au decis să doboare un record neobişnuit: cel mai rapid dric din lume. Modelul are un motor V8 de 6.0 litri, dezvoltă 700 CP şi "face sfertul de milă" în puţin peste 10 secunde.
Luni, 04 Februarie 2013 | TV: Accidente

VIDEO: Accident la Nurburgring la peste 200 km/h cu Porsche 911 GT3

Şoferul unui Porsche 911 GT3 a avut un accident sever la Nurburgring, după ce maşina sa a derapat în virajul Bergwerk, în urma alunecării pe o pată de apă. În urma impactului iniţial, modelul a fost proiectat într-un alt vehicul.
Luni, 04 Februarie 2013 | TV: Istorice

VIDEO: McLaren - emoţie şi imagini fantastice dedicate lui Bruce McLaren

McLaren a publicat cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înfiinţare un clip excepţional care explică pe scurt povestea lui Bruce McLaren, cel care a înfiinţat compania britanică şi al cărui nume este dus mai departe de aceasta.
Luni, 04 Februarie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Fast and Furious 6 - primul trailer

Universal Pictures a folosit finala campionatului de fotbal american, celebrul Superbowl, pentru a prezenta primul trailer al viitorului episod Fast and Furious.
Vineri, 01 Februarie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Roţile de rezervă temporare, soluţia lui Chris Harris pentru drift-uri perfecte

Chris Harris echipează un Mercedes-Benz C63 AMG Coupe cu roţile de rezervă temporare pentru a obţine un comportament diferit al acestui model. Rezultatul? Cea mai interesantă maşină pe care a condus-o în ultimii ani.
Vineri, 01 Februarie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Diferenţa dintre un 4x4 cu anvelope de vară şi un 4x2 cu anvelope de iarnă pe zăpadă

Deşi anvelopele de iarnă sunt obligatorii prin lege în condiţii de iarnă, unii oameni încă nu s-au convins de beneficiile lor, mai ales dacă deţin un autoturism 4x4. Autocar ne arată diferenţa dintre 4x2 cu pneuri iarnă şi 4x4 cu pneuri vară.
Vineri, 01 Februarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: O nouă reclamă Hyundai pentru Super Bowl are în plan super-copii

Hyundai continuă să lanseze reclame pentru ediţia de anul acesta a celui mai important sportiv din America: Super Bowl. Şi de această dată, vedeta spotului este Hyundai Santa Fe, însărcinat să alcătuiască o echipă de super-copii.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris "scoate untul" dintr-un Ferrari 458 Spider pe circuit

Chris Harris a apucat să petreacă un moment la bordul lui Ferrari 458 Spider. Englezul nu a pierdut timpul şi a demonstrat ce ştie să facă roadsterul din Maranello pe un circuit pustiu.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Reclama Kia pentru Super Bowl ne explică de unde vin copiii

Kia nu putea lipsi de la Super Bowl. Constructorul coreean a creat o reclamă specială pentru marele eveniment sportiv, o reclamă care ne explică cum se nasc copiii într-o manieră extrem de originală.
Joi, 31 Ianuarie 2013 | TV: Accidente

VIDEO: Întâlnire de gradul trei între cel mai norocos scuterist din lume şi un camion

Un scuterist din Asia a fost la un pas de a fi strivit de un tir a cărei remorcă s-a răsturnat la un viraj abordat greşit. De remarcat nonşalanţa cu care se ridică de pe asfalt, deşi a fost la un pas de moarte.
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Plimbare în forţă pe Insula Mann la bordul lui Kawasaki Ninja ZX-6R 636

Kawasaki a publicat un clip realizat la bordul modelului său super sport de 600 cmc, ZX-6R 636. Iată cum este viaţa la bordul unei motociclete standard, condusă de un pilot profesionist, pe un circuit stradal închis publicului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Reclama noului Mercedes CLA pentru Super Bowl este un ”pact cu diavolul”

Pentru ediţia de anul acesta a celui mai important eveniment sportiv din istoria SUA, Super Bowl, Mercedes a gândit o reclamă genială pentru noul CLA. În clip apar actorul Willem Dafoe, modelul Kate Upton şi cântăreţul Usher.
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Cele două feţe ale noului Mercedes E63 AMG, într-o nouă reclamă

Mercedes continuă să promoveze din plin noul Mercedes E63 AMG. Astăzi este rândul variantelor sedan şi break, surprinse în două ipostaze diferite: una relaxantă, înălţătoare, şi una plină de adrenalină.
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Recordul stabilit de Pagani Huayra pe circuitul Top Gear

Pagani Huayra este de weekendul trecut cel mai rapid model de serie pe circuitul celor de la Top Gear. Turul de forţă al supercarului italian a fost rezumat în imagini sugestive, cu un inconfundabil umor englezesc.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Primul test filmat cu noul Skoda Octavia vine de la AutoExpress

AutoExpress a avut ocazia de a testa noua generaţie a modelului Skdoa Octavia în portugalia. Primele impresii sunt bine rezumate în imaginile care urmează de către editorul britanic.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Cum se face controlul calităţii la fabrica BMW din Munchen?

BMW ne infiltrează în interiorul fabricii sale din Munchen, acolo unde bavarezii produc Seria 3, pentru a asista la procesul de control al calităţii.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Povestea dezvoltării lui Nissan Juke Nismo

Darryl Scriven, unul dintre responsabilii proiectului Juke Nismo, ne explică detaliile dezvoltării noii versiuni sportive a modelului japonez.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Subaru se promovează în SUA ca marca perfectă pentru familie

Cât de mult contează siguranţa copiilor tăi? Subaru pune accent pe acest aspect al vieţii părinţilor în cea mai nouă reclamă difuzată în SUA.
Marti, 29 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Mercedes-Benz E63 AMG - prezentarea oficială

Mercedes ne face cunoştinţă cu ultimul membru al familiei AMG, bazat pe faceliftul recent operat gamei E-Klasse.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru