Stiri Video

Joi, 18 Octombrie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Ultimul drum al navetei spaţiale Endeavour, derulat pe repede-înainte

Jurnaliştii publicaţiei Los Angeles Times au publicat un scurt clip ce urmăreşte ultimul drum al navetei spaţiale Endeavour. Imaginile derulate pe repede-înainte surprind fiecare moment dificil al călătoriei.
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | TV: Tehnic

VIDEO: Procesul de fabricaţie al unei limuzine stretch, detaliat pas cu pas

V-aţi întrebat vreodată cum se construieşte o limuzină stretch? Americanii de la Car and Driver vin cu un studiu de caz, o limuzină bazat pe noul Lincoln MKT.
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Ferrari P4/5 Competizione aleargă la Imola

Ferrari P4/5 Competizione, un model construit de Pininfarina pe platforma lui F430 Scuderia, a fost surprins pe circuitul de la Imola, alergând alături de alte modele Ferrari.
Marti, 16 Octombrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Bentley Continental GT Speed se transformă în versiunea de curse Continental GT3

La Salonul Auto de la Paris, Bentley a prezentat conceptul Continental GT3. Este clar că Bentley vrea să revină în lumea motorsportului, dar până atunci putem admira modelul GT3 în cadrul acestui clip.
Luni, 15 Octombrie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Autocar face drifturi cu noul Mercedes C63 AMG Coupe Black Series

Autocar ne propune un test nou, de această dată cu un model de performanţă. Varianta coupe a actualului Mercedes C63 AMG, declinată în exclusivista versiune Black Series, îşi arată sutele de cai de sub capotă.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Cum eviţi un accident atunci când se depăşeşte pe contrasens

Imaginile următoare, surprinse în urmă cu câteva zile în Rusia, ne demonstrează că puţină stăpânire de sine este esenţială atunci când vrei să eviţi un accident iminent.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | TV: Filme Spion

VIDEO: Imagini spion cu noua generaţie a lui BMW X5M

Noua generaţie a lui BMW X5M a fost surprinsă în timpul testelor pe circuit. Modelul aleargă pe Nurburgring cu o agilitate impresionantă.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Red Bull Romaniacs 2012, un documentar care face cinste României

Celebra serie Signature de la Red Bull include şi ediţia 2012 a competiţiei de hard enduro Romaniacs, organizat la Sibiu. Documentarul vine cu imagini fascinante şi este filmat ca la carte.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | TV: Tehnic

VIDEO: NHTSA ne prezintă pericolele unui airbag contrafăcut

Industria pieselor auto contrafăcute atinge un nou segment - airbag-urile. NHTSA ne prezintă pericolele la care se supun clienţii airbag-urilor contrafăcute.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ între Nissan GT-R şi Porsche Carrera S

Nissan GT-R şi Porsche Carrera S se duelează într-un comparativ american. Jurnaliştii analizează în detaliu atuurile fiecărui supercar.
Joi, 11 Octombrie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Plimbare în forţă cu Bugatti EB110 SS

Înainte de Veyron, Bugatti vindea modelul EB110. Acesta a fost oferit în mai multe ediţii speciale, printre care şi SS. Clipul include şi imagini de la bord, element rar în cazul acestei ediţii speciale ale lui EB110.
Miercuri, 10 Octombrie 2012 | TV: Saloane auto

VIDEO: Standul Dacia la Salonul de la Paris 2012 şi prezentările noilor Logan şi Sandero

Renault a publicat astăzi un montaj al celor mai importante momente care au avut loc la standul Dacia de la Paris. De la prezentările oficiale ale noilor Logan şi Sandero până la atmosfera din jurul noilor modele Dacia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 10 Octombrie 2012 | TV: Istorice

VIDEO: Documentar de colecţie - povestea lui Renault Alpine

Renault ne prezintă povestea celei mai cunoscute maşini sport produse vreodată de mărcile franceze clasice. Documentarul de aproape o jumătate de oră include interviuri cu oamenii care au creat sportiva din Hexagon.
Miercuri, 10 Octombrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Walter Rohrl ne prezintă noul Porsche 918 Spyder pe Nordschleife

Cel mai nou şi mai scump model Porsche, hibridul de performanţă 918 Spyder, este pilotat de celebrul Walter Rohrl pe legendarul circuitul Nordschleife de la Nurburgring.
Miercuri, 10 Octombrie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Electricul Tesla Model S bate BMW M5 la "liniuţă"

Ce se întâmplă dacă punem faţă în faţă două modele aparent complet diferite? Câştigă puterea pură cu tracţiune spate sau modelul electric care are un cuplu de 600 Nm încă de la prima rotaţie a motorului?
Marti, 09 Octombrie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Nissan ne întreabă: "De ce mai există maşini pe benzină?"

Cum ar arăta maşinile dacă acestea ar fi fost inventate în 2012? De la această întrebare pleacă Nissan în cel mai nou spot difuzat în SUA care promovează modelul electric Leaf.
Marti, 09 Octombrie 2012 | TV: Funny

VIDEO: Mini continuă campania "Not Normal": farsa cu ursul

Cea mai nouă campanie a celor de la Mini, denumită sugestiv Not Normal, continuă astăzi cu un nou clip, filmat cu camera ascunsă într-un showroom. Reacţiile potenţialilor clienţi fac toţi banii.
Marti, 09 Octombrie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Spot "furtunos" pentru noul Land Rover Freelander

Ediţia 2012 a lui Freelander se promovează în Marea Britanie într-un spot care evocă modul în care clienţii mărcii Land Rover privesc intemperiile naturale.
Marti, 09 Octombrie 2012 | TV: Istorice

VIDEO: Povestea scurtă a legendei Quadrifoglio Verde

Poţi să explici originea şi istoria unui simbol în mai puţin de un minut? Acest clip îşi propune să facă rezumatul lui Quadrifoglio Verde, celebrul trifoi cu patru foi prezent pe cele mai performante modele Alfa Romeo.
Marti, 09 Octombrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes explică influenţa sculpturii Aesthetic S asupra viitorului S-Klasse

Gorden Wagener, şeful de design Mercedes, a explicat la Paris ce înseamnă noua sculptură Aesthetic S pentru viitorul brandului. Opera tridimensională anticipează liniile de design ale viitorului S-Klasse.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru