Stiri Video

Miercuri, 07 August 2013 | TV: Teste

VIDEO: Autocar testează conceptul Jaguar Project 7 pe circuit

Autocar a avut ocazia să testeze conceptul Project 7, creat special de Jaguar pentru Festivalul de la Goodwood. Conceptul are la bază un F-Type, căruia i-a fost transplantat motorul V8 al lui Jaguar XKR-S.
Miercuri, 07 August 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Promo pentru programul de personalizare Audi Exclusive

Materiale de vârf, atenţie maximă la detalii şi implicare fără compromis. Acestea sunt caracteristicile pe care programul de personalizare Audi Exclusive le pune la dispoziţia clienţilor.
Miercuri, 07 August 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Audi A3 sedan - prezentare pe străzile din Budapesta

Audi a publicat un clip de prezentare pentru noul A3 sedan, cel mai nou derivat de caroserie al gamei compacte. Imaginile surprind berlina pe străzile din Budapesta, acolo unde a avut loc testarea internaţională.
Marti, 06 August 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Omul cu cea mai mare colecţie de BMW Seria 3 din lume

Un german poate concura cu uşurinţă pentru titlul de cea mai mare colecţie privată de BMW Seria 3 din lume. În garajul său se ascund 10 exemplare ale modelului german, de generaţie diferită.
Marti, 06 August 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Cel mai nou spot indian pentru Tata Nano

Compania indiană Tata pare să-şi concentreze atenţia pe tineri în noul spot pentru cea mai ieftină maşină de serie din lume. Tata Nano fusese până acum promovată ca o maşină de familie în India.
Marti, 06 August 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Fiat 500L şi familia americană

Cel mai nou spot publicitar al lui Fiat 500L în SUA are în prim-plan o familie americană şi viitorul ginere posesor de maşină italiană.
Marti, 06 August 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Prezentarea oficială a lui Audi A1 quattro

Cu 5.7 secunde de la 0 la 100 km/h şi cu o putere maximă de 256 de cai putere, Audi A1 quattro este una dintre cele mai interesante apariţii în segmentul B din ultimii ani. Vedem o prezentare şi un test extrem marca Filipe Albuquerque.
Marti, 06 August 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ neobișnuit: Ford Fiesta ST vs Mercedes G63 AMG

Chris Harris s-a gândit la un comparativ neobişnuit, care îl are în prim plan pe micul Ford Fiesta ST. Alături de el, Harris aşează gigantul Mercedes G63 AMG. Pentru a echilibra balanţa, G-Klasse a primit și o remorcă surpriză.
Luni, 05 August 2013 | TV: Prezentari

Primul clip de prezentare al gamei BMW Seria 5 facelift

BMW a publicat un prim clip de promovare al gamei Seria5 facelift, introdusă în urmă cu o lună. Imaginile surprind toate cele trei variante de caroserie ale modelului de segment E.
Luni, 05 August 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Atmosfera lansării oficiale a noului BMW i3 la New York

Primul model electric de serie al celor de la BMW a debutat oficial săptămâna trecută printr-un eveniment simultan în New York, Beijing şi Londra. Vedem astăzi cum s-au desfăşurat ostilităţile la prezentarea din SUA.
Duminica, 04 August 2013 | TV: Reclame

VIDEO: David Coulthard și iluzionistul Dynamo sunt protagoniștii unui clip creat de Mercedes-Benz

O campanie publicitară creată de Mercedes-Benz Marea Britanie i-a adus împreună pentru un număr de magie pe fostul pilot de Formula 1 David Coulthard și iluzionistul Dynamo.
Duminica, 04 August 2013 | TV: Teste

VIDEO: Audi RS7 pus la încercare de către publicația britanică Evo

Mike Duff de la publicația auto britanică Evo a pus la încercare cel mai nou membru al familiei Audi RS. Este vorba de Audi RS7 Sportback.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 04 August 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Citroen C4 Picasso prezentat de către designerii săi

Departamentul de design Citroen ne prezintă noul monovolum C4 Picasso. Cei doi designeri ne explică cum au interpretat liniile noului model din gama Citroen.
Vineri, 02 August 2013 | TV: Istorice

VIDEO: Scurtă călătorie prin istoria Porsche în motorsport

"Celelalte branduri auto participă în motorsport pentru că e bine. Porsche participă pentru că e aerul pe care îl respiră această marcă". Povestea Porsche la Le Mans şi implicarea lui ferdinand Piech în succesele Porsche pe circuit sunt principalele punct
Vineri, 02 August 2013 | TV: Teste

VIDEO: Marc Gene testează noul Alfa Romeo 4C pe circuit

Fostul pilot de Formula 1 Marc Gene ne arată cum se mişcă noul Alfa 4C pe circuit, în compania unui pasager norocos şi foarte emoţionat de situaţie.
Joi, 01 August 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Spot cu iz spaţial pentru noul Citroen C4 Picasso

Spaţiul este atuul noii generaţii Citroen C4 Picasso, iar acest lucru a dus la abordarea diferită a primului spot publicitar pentru monovolumul francez.
Joi, 01 August 2013 | TV: Teste

VIDEO: Volvo C30 Polestar face o vizită la Nurburgring

Pilotul Robert Dahlgren a vizitat circuitul de la Nurburgring la bordul unui Volvo C30 Polestar Concept. Din păcate, Volvo nu a oferit niciodată o versiune de serie a compactei de performanţă care livra 405 CP.
Marti, 30 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche ne prezintă în detaliu noul model Panamera E-Hybrid

Porsche ne prezintă în detaliu cel mai nou model din gama Panamera. Este vorba de E-Hybrid, un automobil cu propulsie hibridă în stil Porsche: motor termic V6 plus motor electric.
Marti, 30 Iulie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Charlie Sheen apare în cea mai nouă reclamă pentru Abarth 500 Cabrio

Fiat USA continuă seria de reclame în care foloseşte actori celebri. Charlie Sheen îşi face apariţia în cel mai nou spot american pentru modelul Abarth 500 Cabrio.
Marti, 30 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Porsche 911 Turbo prezentat într-un film promoţional

Porsche se pregăteşte pentru prezentarea oficială a noului 911 Turbo la Salonul Auto de la Frankfurt. Până îl vom vedea în realitate, Porsche ne delectează cu un film de prezentare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru