Stiri Video

Luni, 07 Iulie 2014 | TV: Underground

VIDEO: BMW M4 driftează pe un "circuit" inedit. Locul construcţiei: un portavion

Deşi e un clip care a folosit din greu tehnologia de alterare a imaginilor video, cel mai nou spot dedicat lui BMW M4 devine unul dintre cele mai reuşite ale anului.
Luni, 07 Iulie 2014 | TV: Comparative

VIDEO: "Liniuţă" între granzii Porsche: 911 Turbo vs 918 Spyder

Cine câştigă într-o confruntare care pe care între Porsche 911 Turbo şi supercarul hibrid 918 Spyder? Clipul de mai jos ne satisface curiozitatea.
Duminica, 06 Iulie 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ pe circuit între Porsche Cayman și BMW M235i

Jurnaliștii britanici de la Evo au pus față în față două automobile compacte și performante: BMW M235i și Porsche Cayman.
Vineri, 04 Iulie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă pentru noua generaţie Volkswagen Passat

Proaspăt dezvăluit oficial, noul Volkswagen Passat are deja parte de o reclamă de lansare. Spotul, botezat „As advanced as you are” creează profilul ideal al clientului de Passat şi trece în revistă cele mai importante schimbări.
Vineri, 04 Iulie 2014 | TV: Curse auto

VIDEO: Citroen DS3 WRC, văzut prin ochii pilotului Mads Ostberg pe o probă specială

Pilotul norvegian Mads Østberg a fost echipat de cei de la GoPro cu o cameră video specială, care înregistra imagini de la nivelul ochilor fără să-l încurce în vreun fel. Imaginile de mai sus arată ce vedea pilotul la parcurgerea unei probe speciale.
Vineri, 04 Iulie 2014 | TV: Teste

VIDEO: BMW M235i, mai bun decât Porsche 911 în testele americanilor

Consumer Reports, etalonul american când vine vorba despre teste auto, a acordat 98 de puncte din 100 noului BMW M235i. Este un punctaj mai mare decât a primit Porsche 911 şi o dovadă că M235i trezeşte pasiuni şi in SUA.
Joi, 03 Iulie 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Seat Leon Cupra atentează la coroana lui Volkswagen Golf R

Autocar a decis să pună faţă în faţă două hot-hatch-uri extrem de puternice ale Grupului volkswagen. Unul este VW Golf R iar celălalt proaspăt introdusul Seat Leon Cupra.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | TV: Diverse

VIDEO: David Coulthard conduce conceptul Renault Twin'Run pe circuit

Francezii de la Planete GT au publicat un clip onboard cu David Coulthard la volanul conceptului Renault Twin'Run. Modelul de 320 CP este condus pe circuitul Paul Ricard de fostul pilot de Formula 1 cu o nonşalanţă de invidiat.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Nissan Nismo GT-R: maşină de zi cu zi sau doar pentru circuit?

Autocar a pus în scenă unul dintre cele mai spectaculoase teste ale sale. Era şi normal pentru un supercar atât de spectaculos ca Nissan GT-R Nismo. Pentru cei încă sceptici, urmăriţi clipul următor!
Marti, 01 Iulie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul celui mai silenţios coupe din lume: Mercedes S63 AMG Coupe

A venit timpul şi pentru câteva impresii corecte, relaxate şi amuzante de la volanul noului Mercedes S63 AMG Coupe. Deşi nu pare, limuzina germană cu doar trei uşi este un etalon în ceea ce priveşte silenţiozitatea, chiar şi în versiunea S53 AMG.
Luni, 30 Iunie 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativul pe care l-am aşteptat toţi: BMW M4 vs Audi RS5

AutoExpress a pus în scenă comparativul pe care îl aşteptam cu toţii. Noul BMW M4 se întâlneşte pe circuit cu actualul Audi RS5 într-o confruntare pe viaţă şi pe moarte.
Luni, 30 Iunie 2014 | TV: Curse auto

VIDEO: Subaru WRX STI a stabilit un nou record la Isle of Man

Mark Higgins a reuşit să-şi doboare propriul record la Isle of Man cu noua generaţie a lui Subaru WRX STI. Modelul a parcurs traseul de 60 km în 19 minute şi 15 secunde, viteza medie fiind de 189 km/h. Pilotul ne spune cum a fost în clipul de mai sus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 30 Iunie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Spot excelent pentru Dacia cu prilejul împlinirii a 10 ani de Logan

Dacia profită de succesul pe care marca de la Mioveni îl are la nivel mondial într-un spot care evocă ploivalenţa gamei sale.
Luni, 30 Iunie 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Inginerie vs forţă brută: Caterham 7, linuţă cu Porsche Cayman S

Publicaţia britanică Evo s-a gândit să aşeze la linia de start două maşini cu acelaşi raport de putere/kilogram: Caterham 7 Roadster 140 şi Porsche Cayman S. Britanicul oferă 255 de cai putere/tonă, iar germanul 246 de cai putere/tonă.
Duminica, 29 Iunie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un DeTomaso Pantera din colecția personală

Jay Leno ne prezintă un DeTomaso Pantera din 1971 din colecția sa personală de automobile. Pantera este un supercar mai puțin apreciat de către colecționari, dar valoarea lor va crește.
Duminica, 29 Iunie 2014 | TV: Diverse

VIDEO: Noul BMW M3 văzut din perspectiva celui de la volan

Jurnaliștii de la Winding Road au realizat un clip video la bordul noului BMW M3 ce ne permite să experimentăm noul model din perspectiva celui de la volan.
Vineri, 27 Iunie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă pentru noul BMW X4 îndeamnă la aventură

BMW a publicat prima reclamă oficială a noului X4. Fratele mai mic al popularului X6 îndeamnă publicul la aventură în noul spot.
Joi, 26 Iunie 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: David Coulthard ne prezintă în detaliu traseul de la Goodwood

Pilotul de Formula 1 David Coulthard devine, preţ de două minute, ghidul internauţilor pentru urcarea de 1.86 kilometri de la Goodwood. Cel mai rapid pilot pe acest traseu rămâne Nick Heidfeld, cu un timp de 41.6 secunde, stabilit în 1999.
Luni, 23 Iunie 2014 | TV: Tehnic

VIDEO: Mercedes AMG GT: disecţie pe viu a noului motor V8

Mercedes pregăteşte lansarea viitorului supercar AMG GT cu un clip care descrie în detaliu motorul V8 twin-turbo de 510 de cai putere.
Luni, 23 Iunie 2014 | TV: Trailere

VIDEO: Range Rover Sport RS, confirmat de un nou teaser filmat pe Nurburgring

Weekendul acesta, cu ocazia Festivalului de la Goodwood, vom asista la debutul celui mai puternic Range Rover Sport din istorie. Cel puţin aşa ne promit britanicii în ultimul teaser video al SUV-ului de performanţă, filmat pe Nurburgring.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru