Stiri Video

Luni, 18 Noiembrie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Jeremy Clarkson şi Richard Hammond anunţă un nou DVD Top Gear: „Călătoria perfectă”

Două treimi din vedetele Top Gear, adică Jeremy Clarkson şi Richard Hammond, promovează un nou DVD Top Gear, botezat „Călătoria perfectă”. Cei doi eroi pun la încercare mai multe supercaruri, maşini de colecţie în destinaţii europene exotice.
Luni, 18 Noiembrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ de lux: Mercedes S-Klasse, Audi A8 şi Range Rover

Britanicii de la AutoExpress vor să afle unde se găseşte apogeul luxului auto. Pentru asta au aliniat la start trei modele: Mercedes S-Klasse, Audi A8 şi Range Rover.
Duminica, 17 Noiembrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno testează un Abarth 500 modificat

Jay Leno pune la încercare un Abarth 500 modificat de un specialist din Statele Unite ale Americii. Puterea motorului a fost urcată la 240 CP.
Vineri, 15 Noiembrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Care este cel mai potrivit supercar pentru viaţa de zi cu zi

Jurnaliştii publicaţiei britanice WhatCar au vrut să afle care este cel mai potrivit supercar în utilizarea cotidiană. S-au înscris la test Audi R8, Jaguar XKR şi Porsche 911. Câştigătorul se află în imaginile următoare.
Joi, 14 Noiembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche Macan încinge pneurile pe circuit înaintea lansării

Porsche continuă să promoveze noul Macan cu un film de prezentare, deşi mai sunt doar câteva zile până la debutul oficial. De această dată, imaginile oferă o mostră de sportivitate, condimentată cu drifturi.
Joi, 14 Noiembrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Jean-Claude Van Damme face şpagatul între două camioane Volvo în mişcare

Abilităţile fizice ale actorului Jean Claude Van Damme au fost utilizate de divizia de camioane Volvo pentru un spot care pune accent pe precizie.
Joi, 14 Noiembrie 2013 | TV: Underground

VIDEO: O nouă tortură pentru un supercar exotic: Ferrari 288 GTO

După ce am văzut un Rolls Royce Phantom transformat în tractor, a venit vremea pentru un nou supercar torturat. Este vorba despre un Ferrari 288 GTO, scos la încălzire prin pădure.
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 | TV: Funny

VIDEO: Un Mini pe un an contra unei idei nebune

Tu ce ai face pentru a câştiga un Mini pentru un an? Un britanic a avut o idee ieşită din comun pe care a pus-o în aplicare pentru o zi în aeroportul Heathrow din Londra. Ce a ieşit vedeţi în clipul următor.
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuţă între BMW i3 şi actualul BMW M3 Coupe

Deşi pare ciudat, cineva s-a gândit la o cursă între actualul BMW M3 şi electricul i3. Chiar dacă duelul pare disproporţionat, până la o anumită viteză lucrurile sunt chiar surprinzătoare.
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Audi S3 şi Audi Sport Quattro se înfruntă pe macadam

Stig Blomqvist şi Hermann Müller, doi piloţi cu experienţă vastă în diferite competiţii, au fost invitaţi de Audi să conducă un S3 şi un Sport Quattro pentru un comparativ pe macadam. Cele două modele sunt despărţite de numai 6 cai putere.
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche Cayenne Turbo S îşi demonstrează calităţile în off-road

Porsche a ţinut să ne demonstreze că şi vârful de gamă Cayenne Turbo S poate fi capabil de un comportament exemplar în off-road.
Marti, 12 Noiembrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Ferrari 458 Italia Speciale, poate cel mai bun supercar din lume

Sunt puţine situaţiile în care Steve Sutcliffe, jurnalistul publicaţiei Autocar, se lasă impresionat. Ferrari 458 Italia Speciale are însă puterea de a smulge câteva exclamaţii care fac mai mult decât orice campanie de marketing.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Noiembrie 2013 | TV: Underground

VIDEO: Gymkhana 6 - Ken Block o face lată. Din nou!

După ce în episodul 5 al seriei Gymkhana a transformat Los Angeles într-o arenă undergorund, Ken Block recidivează în Gymkhana 6, contruindu-şi locul perfect de joacă. Spectacol la înălţime, ca de obicei!
Luni, 11 Noiembrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului BMW X5 M50d

Noul BMW X5 se pregăteşte să debarce şi în România. Până atunci însă, britanicii au câteva impresii la cald despre noul SUV al germanilor, testat în versiunea cu diesel tri-turbo, M50d.
Luni, 11 Noiembrie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Teaser video pentru noua generaţie Mini

Noua generaţie Mini va fi prezentată oficial peste exact o săptămână. Până atunci, britanicii ne dezvăluie câteva detalii într-un clip-teaser.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | TV: Accidente

VIDEO: 8 minute de accidente pe Nurburgring Nordschleife

Bucla nordică a circuitului de la Nurburgring este deschisă pasionaţilor vitezei, iar asta duce uneori la descoperirea talentelor de "pilot" în mulţi dintre aceştia. Zonele de observaţie de pe marginea circuitului au fost martorele multor accidente cauzat
Joi, 07 Noiembrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ: anvelopele de iarnă vs. tracţiunea integrală

AutoExpress încearcă să ne pregătească pentru iarnă şi pune o întrebare cât se poate de pertinentă: este suficient sistemul de tracţiune integrală sau avem nevoie şi de anvelope de iarnă? Demonstraţia este în imaginile următoare.
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 | TV: Underground

VIDEO: Ken Block pregăteşte Gymkhana 6. Avem primul teaser

Seria Gymkhana, semnată de Ken Block, continuă cu al şaselea episod. Până la publicarea acestuia, în 11 noiembrie, avem un teaser care ne potoleşte setea de spectacol.
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Spot spectaculos care promovează sistemul de tracţiune integrală quattro

Audi a decis să construiască un mesaj de promovare pe baza sistemului de tracţiune integrală quattro. Primul spot dedicat acestui subiect este
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Duel între doi campioni ai economiei premium: BMW 520d şi Mercedes E220 CDI

Britanicii de la AutoExpress au pus faţă în faţă două dintre cele mai frugale modele ale segmentului mare premium. Care este maşina de cumpărat în această clasă?
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru