Stiri Video

Joi, 22 Decembrie 2011 | TV: Comparative

VIDEO: Renault Megane RS Trophy bate Nissan 370Z în testul Fifth Gear

Fifth Gear a pus la cale un comparativ care poate părea dezechilibrat la prima vedere. Pe o pistă udată însă din belşug, ordinea firească se poate inversa. Tiff Needell ne demonstrează asta în filmuleţul următor.
Joi, 22 Decembrie 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Proiecţie 3D spectaculoasă produsă de Peugeot în Brazilia

Moda proiecţiilor 3D pe clădiri prinde şi în lumea auto. Peugeot a profitat la maximum de caracterul spectaculos al acestora şi a realizat un show de excepţie în Brazilia.
Joi, 22 Decembrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Spot plin de pasiune şi dinamism pentru Mercedes G-Klasse

Indiferent dacă sunteţi amatori de off-road sau de o abordare sportivă a domeniului auto, cel mai recent spot dezvoltat de Mercedes pentru G-Klasse vă va fermeca prin peisaje, tehnică de filmare şi dinamism.
Joi, 22 Decembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes C63 AMG Coupe Black Series aleargă pe circuitul Laguna Seca

Pentru a convinge publicul de calităţile versiunii extreme Mercedes C63 AMG Coupe Black Series, nemţii au mers până pe circuitul american Laguna Seca, unde au pus la treabă modelul de performanţă.
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | TV: Funny

VIDEO: O maşină ajunge daună totală după o vizită la "spălătorie"

Cei obsedaţi de cultul unei maşini curate pot afla acum că uneori spălarea poate dăuna grav unui automobil, mai ales când se face după metoda expusă în imaginile următoare.
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Conceptul BMW i8, vedetă la premiera filmului Mission: Impossible 4

Tom Cruise a fost asistat la premiera Mission:Impossible 4 de conceptul BMW i8. Gama BMW este, de altfel, prezentă în film prin Seria 1, Seria 6 şi conceptul Vision EfficientDynamics
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | TV: Accidente

Un Honda Civic de raliu abordează o "săritoare" cu mult curaj

Pilotul unui Honda Civic de raliu a abordat o săritoare amplasată la finele unei linii drepte mult prea lungi cu o viteză necorespunzătoare. Săritura rezultată, "demnă" de WRC, nu a avut efectul scontat.
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Lamborghini Aventador atinge 370 km/h în testul Sport Auto

Jurnaliştii publicaţiei germane Sport Auto au publicat un film scurt, care urmăreşte testele desfăşurate alături de Lamborghini Aventador. Supercarul italian îşi arată muşchii pe Hockenheim, dar şi în linie dreaptă.
Marti, 20 Decembrie 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Victor Muller anunţă falimentul Saab într-o conferinţă de presă

Conferinţa de presă în care Victor Muller, preşedintele Swedish Automobile, anunţă faptul că a decis ca Saab să ceară falimentul.
Marti, 20 Decembrie 2011 | TV: Accidente

Un accident de motocicletă, văzut din perspectiva victimei

V-aţi întrebat vreodată cum văd motocicliştii un accident? Iată cum a fost lovit un motociclist de un şofer care a trecut pe roşu şi cum a "primit" acesta impactul.
Marti, 20 Decembrie 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Cascadorie nebună la volanul lui Chevrolet Aveo

Rob Dyrdek, un cascador american, reuşeşte să ducă la bun sfârşit o încercare spectaculoasă la volanul lui Chevrolet Aveo, nu fără emoţii însă.
Marti, 20 Decembrie 2011 | TV: Diverse

VIDEO: Top Gear: trailerul episodului de Crăciun filmat în India

Dacă vă era dor de cele trei vedete Top Gear, trebuie să ştiţi că BBC a pregătit un nou episod special de Crăciun. James, Jeremy şi Richard călătoresc până în India pentru o nouă serie de aventuri la volan.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 20 Decembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Volkswagen aduce pe circuit cele şase generaţii ale lui Golf GTI

Deşi ne apropiem de sfârşitul anului, Volkswagen nu mai pierde încă o ocazie de a sărbători cei 35 de ani împliniţi de Golf GTI, versiunea sportivă a compactului popular.
Marti, 20 Decembrie 2011 | TV: Interviu

VIDEO: Designerii BMW explică liniile noului BMW Seria 3

Eşti nemulţumit de forma farurilor noului BMW Seria 3? Nu-ţi place spatele modelului german? Designerii care au creat maşina îşi explică alegerile într-un clip oficial publicat astăzi de BMW.
Luni, 19 Decembrie 2011 | TV: Filme Spion

VIDEO: Spionat! Acesta este viitorul BMW Seria 4 Coupe

BMW va transfera versiunile Coupe şi Cabrio ale Seriei 3 în noua gamă Seria 4. Deocamdată, viitorul BMW Seria 4 Coupe se plimbă camuflat pe străzile din Germania.
Luni, 19 Decembrie 2011 | TV: Teste

VIDEO: Fifth Gear traversează Anglia off-road într-o Lada Niva

Fifth Gear a decis să abordeze testul legendarului Lada Niva într-un mod diferit. Jonny Smith a traversat Anglia de la vest la est folosind doar drumuri croite prin teren accidentat.
Duminica, 18 Decembrie 2011 | TV: Comparative

VIDEO: Jaguar și revista britanică Evo au pus față în față un XJ220 și XKR-S pe Nurburgring

Jaguar și revista britanică Evo au pus față în față un bătrân XJ220 și actualul XKR-S. Scopul nu este comparația dintre cele două mașini ci fascinația de a vedea aceste două supercar-uri la lucru.
Duminica, 18 Decembrie 2011 | TV: Teste

Fifth Gear: Vicki Butler Henderson testează noul BMW M5

Fifth Gear pune la încercare noul BMW M5 pe drumuri de munte și pe circuit. La volan este simpatica Vicki Butler Henderson. Iată concluziile ei despre puternica berlină bavareză.
Sambata, 17 Decembrie 2011 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul model Cadillac ATS este testat la Nurburgring

Inginerii americani de la Cadillac testează noul model ATS în "iadul verde" de la Nurburgring, Germania. Noul Cadillac ATS va fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit. Cadillac ATS va fi propulsat de un moto de doi litri turbo de 270 CP.
Sambata, 17 Decembrie 2011 | TV: Reclame

VIDEO: Cea mai rapidă felicitare de Crăciun din lume creată de BMW

BMW Elveția a vrut să creeze cea mai rapidă felicitare de Crăciun din lume. I-a cerut unui ilustrator să deseneze o felicitare de Crăciun în timp ce este plimbat cu un BMW M5. Rezultatul?
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru