Stiri Video

Vineri, 23 Mai 2014 | TV: Tehnic

VIDEO: BMW explică scopul şi sensul modelelor grupate sub umbrela EfficientDynamics

V-aţi întrebat vreodată ce procese se ascund în spatele unei denumiri relativ simple, precum este EfficientDynamics, particula care denumeşte toate modelele eficiente din gama BMW? Germanii ne arată câteva dintre secretele lor.
Vineri, 23 Mai 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Audi trece pe italiană pentru promovarea noilor A7 şi S7 Sportback

Pentru a prinde puţin din emoţia latină a limbii italiene, Audi a apelat la un scenariu de familie pentru a sublinia lansarea nfacelift-urilor modelelor A7 şi S7 Sportback.
Vineri, 23 Mai 2014 | TV: Funny

VIDEO: Mario Andretti şi Honda îi "amendează" pe cei mai lenţi americani

Honda a inventat în SUA echipa "Slow Patrol", care se ocupă de amendarea americanilor care se mişcă lent. Explicaţia vine în clipul următor.
Vineri, 23 Mai 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Test de manevrabilitate: Lexus GS F Sport îl bate pe BMW 535i M

Un test american ne arată cum Lexus GS F Sport îl bate la capitolul manevrabilitate pe Seria 5 în versiunea sa 535i cu pachet M. Echilibrul testului este însă zdruncinat de faptul că acesta a fost realizat chiar de... Lexus.
Vineri, 23 Mai 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche ne prezintă interiorul noului Macan

Interiorul celui mai nou SUV Porsche, Macan, este prezentat în formă concentrată în doar 82 de secunde.
Joi, 22 Mai 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Ce crede publicul despre noul BMW Seria 2 Active Tourer

Britanicii de la WhatCar au invitat un grup de şoferi pentru a face cunoştinţă cu noul BMW Seria 2 Active Tourer. Modelul german a lăsat o impresie generală bună
Joi, 22 Mai 2014 | TV: Teste

VIDEO: Primul test de la volanul noului Nissan X-Trail

Jurnaliştii publicaţiei AutoExpress sunt printre primii specialişti care au ajuns la bordul noului Nissan X-Trail. Se pare că noua generaţie are în comun cu cea veche doar numele.
Miercuri, 21 Mai 2014 | TV: Funny

VIDEO: Experiment în beznă: cât de încăpător este un Smart Fortwo?

Dacă eşti pus în situaţia de a ghici maşina în care te afli în întuneric beznă, ai fi în stare să faci diferenţa dintre un Smart Fortwo şi un Lamborghini, de exemplu? Un experiment realizat de Smart arată că maşina se simte mult mai spaţioasă decât arată.
Miercuri, 21 Mai 2014 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul lui BMW M4

Jurnaliştii britanici de la Auto Express sunt printre primii care au pus mâna pe noul BMW M4. Până la testul care urmează pe Automarket săptămâna vitoare, ascultăm concluziile englezilor.
Marti, 20 Mai 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Campanie scoţiană de siguranţă rutieră: centura te ajută doar dacă o porţi

Centura de siguranţă te ajută în caz de accident doar dacă o porţi, ne transmit scoţienii în noua lor campanie de siguranţă rutieră. Ce rost are să nu poţi centura "doar de data asta", ca apoi să regreţi?
Luni, 19 Mai 2014 | TV: Teste

VIDEO: Primul test cu noul Volkswagen Golf Sportsvan, înlocuitorul lui Golf Plus

Jurnaliştii britanici au avut ocazia de a testa noul Volkswagen Golf Sportsvan, varianta familistă a actualului Golf şi înlocuitorul vechiului Golf Plus.
Luni, 19 Mai 2014 | TV: Istorice

VIDEO: Cele patru generaţii ale modelului Seat Ibiza sărbătoresc 30 de ani de existenţă

Seat sărbătoreşte zilele acestea 30 de ani de la debutul primului Ibiza. Cu această ocazie, constructorul spaniol a adunat pe o pistă din ţara natală toate cele patru generaţii şi derivatele lor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 18 Mai 2014 | TV: Istorice

VIDEO: Povestea unui exemplar special Porsche 914-6

Porsche 914 este probabil cel mai ignorat model al mărcii din Zuffenhausen. Petrolicius ne spune povestea unui exemplar special deținut de un pilot de curse american.
Duminica, 18 Mai 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativul berlinelor de lux: Tesla Model S vs. Mercedes-Benz S550

Jurnaliștii americani de la Motor Trend au pus față în față automobilul electric Tesla Model S și luxosul Mercedes-Benz S-Klasse.
Vineri, 16 Mai 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ 100% englezesc: Caterham Seven 160 versus Morgan 3 Wheeler

Cinci cilindri şi şapte roţi cumulează cele două vehicule englezeşti comparate de cei de la Evo. Care este mai bun aflaţi, strict pentru curiozitatea personală, în clipul de mai sus.
Joi, 15 Mai 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Jose Mourinho, rol principal în prima reclamă pentru Jaguar F-Type Coupe

După ce a devenit ambasadorul brandului Jaguar şi a primit din partea constructorului un exemplar F-Type Coupe, celebrul antrenor Jose Mourinho semnează şi prima reclamă a sportivei britanice.
Joi, 15 Mai 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Duelul granzilor: BMW M4 vs Mercedes C63 AMG Coupe

Nu a trebuit să aşteptăm prea mult pentru a vedea cum se descurcă noulBMW M4 în comparaţie cu rivalii săi germani. Autocar a pus modelul bavarez lângă inamicul său numărul unu, Mercedes C63 AMG Coupe. A ieşit o confruntare pe cinste.
Miercuri, 14 Mai 2014 | TV: Teste

VIDEO: Autocar „scoate untul” din noul Lamborghini Huracan

Jurnalistul britanic Steve Sutcliffe testează pentru Autocar noul Lamborghini Huracan, înlocuitorul lui Gallardo. Sutcliffe vine după o serie de teste intense la volanul noilor LaFerrari, BMW M3 şi M4.
Marti, 13 Mai 2014 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno povesteşte cum se simte după 1600 de kilometri alături de McLaren P1

După ce am aflat că Jay Leno este primul proprietar al noului McLaren P1, ne întoarcem în garajul vedetei TV pentru a afla cum se simte după ce a parcurs 1600 de kilometri la volanul supercarului britanic.
Luni, 12 Mai 2014 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Lamborghini Huracan

AutoExpress ne povesteşte, în direct de la volanul lui Lamborghini Huracan, cum se simte înlocuitorul vechiului Gallardo. Exclamaţiile jurnalistului britanic intuiesc foarte bine comportamentul supercarului italian.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru