Stiri Video

Luni, 25 Iunie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul clip de prezentare pentru Kia Sorento facelift

Kia a publicat primul clip de prezentare al noului Sorento. Modelul coreeana primit un facelift care va putea fi văzut live la Salonul de la Paris.
Luni, 25 Iunie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Ce se întâmplă când abordezi cu viteză obstacolele din parcări

O şoferiţă din Bulgaria a reuşit să provoace un accident stupid într-o parcare, uitând să încetinească pentru a confirma plata parcării. Aceasta a găsit o rezolvare inedită la problema proaspăt apărută - modificarea barierei automate.
Luni, 25 Iunie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Vizită în interiorul noului BMW M6

BMW ne prezintă interiorul noului M6 într-un clip care ne face cunoştinţă cu designul materialele şi detaliile habitaclului noului model.
Vineri, 22 Iunie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Imagini slow-motion spectaculoase în ultima reclamă BMW M5

Mizând pe motto-ul "Arta performanţei înalte", divizia canadiană BMW a pus în scenă o reclamă ingenioasă pentru noul M5. Totul se petrece în slow-motion pentru a obţine imagini spectaculoase.
Vineri, 22 Iunie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Un Lamborghini Gallardo s-a făcut scrum pe o şosea din Kuweit

Nu vezi în fiecare zi pe stradă un Lamborghini Gallardo. Cu atât mai puţin un Lamborghini Gallardo în flăcări. S-a întâmplat însă recent în Kuweit.
Vineri, 22 Iunie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Cum a prins Coulthard o minge de golf la 193 km/h cu un SLS AMG

La începutul lunii vă povesteam despre recordul mondial stabilit de pilotul David Coulthard, care a reuşit să prindă o minge de golf la 193 de km/h în habitaclul lui Mercedes SLS AMG. Astăzi avem şi video-ul.
Joi, 21 Iunie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Cum se fură obiectele lăsate la vedere în maşină

Un şofer inspirat a uitat să-şi oprească camera video montată pe bord şi a apucat să surprindă momentul în care un hoţ fură din maşina parcată în faţa sa. Hoţul fură apoi camera video care îl filmează, ca apoi să aibă o surpriză de proporţii.
Joi, 21 Iunie 2012 | TV: Comparative

VIDEO: Chris Harris compară Audi RS4 Avant cu Mercedes-Benz C63 AMG

Două dintre cele mai interesante modele de performanţă ale clasei premium sunt puse faţă în faţă de cunoscutul jurnalist britanic Chris Harris.
Miercuri, 20 Iunie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Skoda Rapid - primul clip oficial de prezentare

Skoda a publicat şi un film oficial de prezentare a noului Rapid. Sedanul ceh se prezintă în cel mai mic detaliu subliniind atributele de familist.
Miercuri, 20 Iunie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Hyundai ne prezintă exteriorul noului Santa Fe în detaliu

Hyundai a prezentat un clip prelucrat digital care surprinde toate trăsăturile subtile ale exteriorului lui Santa Fe. Iată cum arată versiunea cu ampatament mărit a primului model Hyundai creat în bazat filozofiei Storm Edge.
Marti, 19 Iunie 2012 | TV: Tehnic

VIDEO: Sebastien Loeb şi Daniel Elena schimbă o roată în mai puţin de un minut

Un fan WRC a filmat un schimb de roată executat de echipajul numărul 1, Loeb/Elena, în cadrul Raliului Acropolis 2012. Echipajul a avut nevoie de aproximativ un minut pentru a ridica maşina pe cric şi a schimba o roată.
Marti, 19 Iunie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Cum îşi creează propriul loc de parcare noul Mercedes G-Klasse

Mercedes a inventat o reclamă simplă şi ingenioasă pentru noul G-Klasse. SUV-ul german impresionează prin putere, dar şi prin arsenalul tehnologic de la bord.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Iunie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Jaguar - primul teaser al viitorului motor V6 de 340 CP

Jaguar se pregăteşte să ne facă cunoştinţă cu viitorul F-Type în toamnă. Până atunci, britanicii ne prezintă motorul V6 supraalimentat pe care îl vom vedea şi pe F-Type. Unitatea promite două versiuni de putere: 340 şi 380 CP.
Luni, 18 Iunie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Întâlnire fatală între un Corvette Z06 şi o căprioară pe un circuit

Circuitul Summit Point din Virginia a marcat o întâlnire ghinionistă între o căprioară şi un Corvette Z06 în timpul cursei Hyper Fest. Viteza ridicată a sportivei americane împiedică şoferul să mai reacţioneze la căprioara intrată pe circuit.
Luni, 18 Iunie 2012 | TV: Filme Spion

VIDEO: Ferrari F12 Berlinetta - probă de acceleraţie şi drift pe circuit

L-am văzut la Salonul Auto de la Geneva şi ne-am imaginat toţi cum ar arăta pe stradă. Deocamdată o să-l vedem pe circuit, în sunetul motorului V12. Intră în scenă Ferrari F12 Berlinetta!
Luni, 18 Iunie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Spot interesant pentru noul Lexus RX - Progresul nu se opreşte niciodată

Lexus RX ne este prezentat în cel mai recent spot al japonezilor ca un SUV care nu are probleme de adaptare. Clipul subliniază mesajul final: "Progresul nu se opreşte niciodată".
Luni, 18 Iunie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Drifturi cu autobuzul în Arabia Saudită

În Arabia Saudită driftul este ridicat la rang de artă. Unii au trecut însă de la sedanurile cu propulsie spate la autobuze. Şi pentru ca senzaţia să fie deplină, au încărcat autobuzul cu pasionaţi ai driftului.
Luni, 18 Iunie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Primul spot publicitar pentru Skoda Citigo pune accent pe siguranţă

Cât de mult contează siguranţa pentru şoferii tineri? Skoda pune în balanţă în prima reclamă pentru Citigo viziunea tinerilor şi nevoia de siguranţă auto.
Luni, 18 Iunie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Audi SQ5 TDI, clipul integral de prezentare al primului model S cu motor diesel

Audi a prezentat primul model din gama S echipat cu un motor diesel, SQ5. Acesta necesită 5.1 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h şi are un consum mediu de 7.1 litri la sută.
Luni, 18 Iunie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes A-Klasse - filmul care trădează toate secretele compactei

Mercedes a publicat un clip de prezentare amplu pentru noua generaţie A-Klasse. Imaginile caută să descrie în amănunt toate elementele proaspăt introduse pe modelul compact din Stuttgart.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru