Stiri Video

Vineri, 30 Martie 2012 | Video | 15 comentarii

VIDEO: Volvo promovează în mod ingenios modelul V60 Plug-in Hybrid

Cei de la Volvo au realizat o reclamă în trei episoade care prezintă povestea "scoaterii din cutie" a lui V60 Plug-in Hybrid şi subliniază capacităţile modelului.
Vineri, 30 Martie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Skoda Yeti este vedeta show-ului "Pimp My Ride" cu Xzibit

Skoda s-a gândit la o reclamă ingenioasă pentru Yeti. S-a folosit de popularitatea show-ului "Pimp My Ride" şi la cea a vedetei Xzibit pentru a promova crossover-ul său
Joi, 29 Martie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Record Guinness Book: 57 de maşini fac cerculeţe în acelaşi timp

S-a întmplat în Queeslanf, Australia: 57 de pasionaţi au închiriat Infineon Raceway pentru a stabili un nou record mondial. Ce a ieşit vedeţi în clipul următor.
Joi, 29 Martie 2012 | TV: Comparative

VIDEO: Tiff Needell compară Porsche 911 Carrera S şi Nissan GT-R pe circuit

Cum arată un comparativ între două dintre cele mai interesante modele pur sportive ale lumii în 2012? Tiff Needell le-a dus pe circuit şi ne explică avantajele şi dezavantajele fiecăreia.
Joi, 29 Martie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul promo pentru hot-hatch-ul Ford Fiesta ST

Ford a publicat un film de prezentare al noului Fiesta ST, hot-hatch-ul expus în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 28 Martie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Toyota Land Cruiser traversează cu emoţii un râu

Şoferul unui Toyota Land Cruiser a dorit să impresioneze audienţa cu abilităţile off-road ale maşinii sale prin traversarea unui vad de apă. Râul s-a dovedit a fi mai adânc decât se aştepta şoferul, dar forţa brută a suprimat puterea naturii.
Marti, 27 Martie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Lamborghini Gallardo, duel spectaculos cu un avion acrobatic

Imaginile următoare par desprinse dintr-un film. Execuţia pilotului avionului acrobatic sfidează legile gravitaţiei şi oferă celor de pe margine un spectacol greu de descris în cuvinte.
Marti, 27 Martie 2012 | TV: Tuning

VIDEO: Sprint 0-414 km/h cu un Ford GT modificat

Un Ford GT modificat a obţinut recordul mondial pentru accelerare în cadrul evenimentului Texas Mile 2012. Modelul a atins 414 km/h pe 1.6 kilometri în timp record.
Marti, 27 Martie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Autocar testează puternicul Nissan Juke R

Jurnaliştii Autocar au vrut să se convingă dacă ideea de a instala motorul şi suspensia lui Nissan GT-R pe un Juke s-a dovedit a fi una inspirată. Juke R se străduieşte să-i convingă şi reuşeşte să smulgă câteva exclamaţii.
Luni, 26 Martie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: ″Atenţie la cap!″ - reclamă amuzantă pentru Volkswagen Up!

Volkswagen caută să promoveze sistemul de frânare pentru evitarea coliziunilor în oraş, instalat pe cel mai mic membru al gamei: Up!. Tehnologia este prezentată cu ajutorul unei idei amuzante.
Luni, 26 Martie 2012 | TV: Funny

VIDEO: O schimbare spectaculoasă şi involuntară a benzii de circulaţie

Se întâmplă în Rusia: un şofer al unei Lada vechi încearc să schimbe banda, iar manevra îi reuşeşte... parţial. Nu încercaţi aşa ceva acasă.
Luni, 26 Martie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Porsche 911, prezentat şi condus prin Florida

Cea mai nouă generaţie a lui Porsche 911 ne este prezentată într-un clip scurt, dar cuprinzător. Filmările au avut loc pe şoselele din Florida şi pe un circuit special.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 Martie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Mini Countryman JCW, folosit ca rampă de lansare pentru un zmeu uman

Englezii de la Mini au folosit versiunea de performanţă a lui Countryman într-un spot de promovare neconvenţional. Pentru prima dată în lume, o maşină a fost rampa de lansare a unui zmeu uman. Iată ce a ieşit!
Sambata, 24 Martie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Filmul de prezentare pentru noul Aston Martin V8 Vantage facelift

Aston Martin ne prezintă faceliftul pentru modelul V8 Vantage în cadrul unui film publicitar. Supercarul britanic este animat de un motor V8 de 4.7 litri și 426 CP.
Sambata, 24 Martie 2012 | TV: Tehnic

VIDEO: Volvo testează intens modelul C30 electric

Volvo testează modelul C30 E în condiții de iarnă la -25 grade Celsius. Pentru a pune a încercare bateriile ce vor alimenta acest model electric, Volvo a mers în nordul Suediei.
Vineri, 23 Martie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Volkswagen Passat Alltrack propune o evadare în natură

Pe un fundal sonor antrenant, Volkswagen derulează evadarea în natură a posesorului de Passat Alltrack, cel mai nou derivat în gama modelului de clasă medie.
Vineri, 23 Martie 2012 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuţă între două dintre maşinile lui Batman

Un show american de televiziune aliniază la start două dintre maşinile lui batman: una folosită în serialul ce a rulat între 1966 şi 1969 şi una folosită în filmul din 1989. Prima foloseşte un motor de 325 de cai, în vreme ce al doilea, deşi mai nou, împ
Joi, 22 Martie 2012 | TV: Comparative

VIDEO: Mercedes E63 AMG Estate se bate cu Cadillac CTS-V Wagon într-un comparativ american

Americanii de la Motor Trend au pus în scenă un comparativ între două break-uri de performanţă. Se vor duela pe drumuri de munte şi în linie dreaptă Cadillac CTS-V şi Mercedes E63 AMG.
Joi, 22 Martie 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Întrecere neortodoxă: Mercedes McLaren SLR vs Aston Martin DBS Mansory vs Nissan GT-R

Un Mercedes McLaren SLR standard se întrece pe rând cu un Nissan GT-R de 560 CP şi cu un Aston Martin DBS modificat de Mansory, care dezvoltă 750 CP, totul pe o pistă de 1.6 kilometri.
Miercuri, 21 Martie 2012 | TV: Tuning

VIDEO: Hartge ne arată efectul pachetului lor de tuning pentru BMW 525d xDrive

Tunerii de la Hartge au publicat un clip care ne arată diferenţa dintre un BMW 525d xDrive standard şi acelaşi model echipat cu pachetul lor de tuning, care îi oferă 39 CP şi 80 Nm în plus.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru