Stiri Video

Sambata, 02 Noiembrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno testează conceptul Aston Martin CC100

Jay Leno pune la încercare un automobil unic, conceptul Aston Martin CC100, un prototip inspirat de legendarul DBR1 din 1959 și construit de marca britanică cu ocazia împlinirii a 100 de ani de existență.
Vineri, 01 Noiembrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă - Pledoaria BMW pentru modelele sale second-hand

BMW încurajează şi comerţul cu modelele sale second-hand. Folosind o serie de vase chinezeşti, un scenariu inteligent şi un pilot antrenat, BMW a reuşit să dea naştere unei reclame tensionate, cu final amuzant.
Vineri, 01 Noiembrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Un circuit ud, Chris Harris şi un Jaguar de 550 de cai putere

În sunetul unui motor V8 de 550 de cai putere, Chris Harris încearcă să ne povestească despre senzaţiile pe care le poate oferi Jaguar XKR-S GT, o maşină ce va fi produsă în doar 40 de exemplare.
Vineri, 01 Noiembrie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Jaguar XJ face o vizită în cea mai friguroasă zonă de pe Terra

Condiţiile de şofat din provincia canadiană Yukon nu sunt tocmai potrivite pentru o maşină normală. Jaguar XJ cu tracţiune integrală a făcut, totuşi, o vizită de test în această zonă a Americii de Nord. Povestea călătoriei e prezentată în clipul următor.
Vineri, 01 Noiembrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Andy Priaulx scoate untul din noul M235i pe circuit

Cât de tare poate să meargă un pilot DTM pe circuit cu o maşină (aproape) normală? Ne demonstrează Andy Priaulx, pilotul celor de la BMW, pe noul M235i, cea mai puternică versiune disponibilă deocamdată pe noul BMW Seria 2 Coupe.
Joi, 31 Octombrie 2013 | TV: Istorice

VIDEO: Fascinaţia Porsche: povestea specială a unui Porsche 911 Targa din 1971

Porsche a descoperit un exemplar special al lui 911 Targa 2.2 S. Acesta are o poveste interesantă, spusă de actualul proprietar britanic.
Joi, 31 Octombrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Cum îşi tratează BMW clienţii care au trecut de la Mercedes la maşinile lor

BMW a pregătit o surpriză frumoasă pentru un cuplu american hotărât să treacă de la modelele Mercedes la noul Seria 4 Coupe. Imaginile descriu o experienţă VIP în cadrul BMW Welt.
Joi, 31 Octombrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche Macan, demonstraţie de forţă pe dunele deşertului din Dubai

Porsche continuă în forţă campania de promovare a noului Macan. Crossover-ul ne dovedeşte că poate înghiţi fără probleme nisipul dunelor din Dubai.
Miercuri, 30 Octombrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Lamborghini Aventador Roadster şi Coupe, liniuţă în testul Autocar

Autocar a pus la încercare Lamborghini Aventador. Unul Coupe, unul Roadster. Supercarurile au stat unul lângă celalalt şi au încercat să scoată cea mai bună plecare de pe loc în testul britanicilor.
Miercuri, 30 Octombrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Primul test cu noua generaţie Hyundai i10

Noua generaţie a lui Hyundai i10 a fost luate la pase de britanicii de la Auto Express, care ne povestesc cum se vede noua maşină de oraş a coreenilor privită îndeaproape.
Marti, 29 Octombrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Spot plin de aventură şi emoţie pentru noul Jeep Cherokee

Aventura şi setea de cunoaştere sunt cele două elemente care construiesc coloana vertebrală a celui mai recent spot semnat Jeep.
Marti, 29 Octombrie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: O noapte în Paris cu noul Mercedes-Benz CLA 45 AMG

Linii dinamice şi fluide care acoperă un motor turbo de 2.0 litri care dezvoltă 360 de cai putere. Toate acestea, prezentate într-un clip în noaptea pariziană.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 29 Octombrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: AutoExpress testează noul BMW i3

Britanicii de la AutoExpress s-au lăsat convinşi de calităţile noului BMW i3 într-un test desfăşurat la Amsterdam, Olanda, ţara cu cea mai dezvoltată infrastructură pentru vehicule electrice.
Luni, 28 Octombrie 2013 | TV: Istorice

VIDEO: Kia rememorează cele mai importante invenţii ale automobilului

Kia a prezentat un scurt film animat care trece în revistă cele mai importante invenţii din istoria automobilului. Printre ele se numără CD-playerul, GPS-ul şi centura de siguranţă.
Luni, 28 Octombrie 2013 | TV: Interviu

VIDEO: Profesia mea: pilot de teste Lamborghini

Giorgio Sanna este unul dintre cei mai invidiaţi oameni din lume. Motivul: italianul testează toate modelele Lamborghini înainte de lansare şi pilotează modelele de circuit în competiţiile dedicate ale mărcii.
Luni, 28 Octombrie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Supremaţia noului Mercedes S-Klasse, reconfirmată de încă un test-drive

Despre noua generaţie Mercedes S-Klasse s-au scris numai cuvinte de laudă. Se pare că maşina este cea mai bună limuzină a momentului şi dacă ne luăm după spusele britanicilor de la WhatCar.
Duminica, 27 Octombrie 2013 | TV: Tehnic

VIDEO: Honda demonstrează cum funționează un sistem de parcare automat

Honda a pus la punct un sistem de parcare automat bazat pe camere video și a demonstrat cum funcționeză acest sistem cu ajutorul modelului Fit EV (Jazz în Europa).
Duminica, 27 Octombrie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ BMW M5 vs. Mercedes-Benz E63 AMG S pus la cale de publicația MotorTrend

Doi jurnaliști auto de la revista MotorTrend au pus față în față două sedan-uri extrem de puternice: BMW M5 Competition Pack și Mercedes-Benz E53 AMG S.
Duminica, 27 Octombrie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Primul spot comercial pentru noul BMW M235i

BMW își prezintă noul venit, Seria 2 Coupe, în cadrul unui spot comercial filmat în Statele Unite ale Americii. Vedeta clipului este versiunea de top M235i.
Vineri, 25 Octombrie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Filmul traversării României cu un consum-record cu BMW 520d xDrive

BMW a publicat clipul traversării duble a României cu un singur plin de combustibil cu un Seria 5 520d xDrive. La volan s-au aflat Mihaela Beldie și Claudiu David, iar consumul mediu la final a fost de 4.0 litri/100 km.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru