Stiri Video

Miercuri, 20 Februarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă pentru noua Skoda Octavia

Prima reclamă pentru noua generaţie Skoda Octavia are în prim plan o familie care se bucură de micile plăceri ale vieţii alături de modelul ceh.
Marti, 19 Februarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: BMW Seria 4 Coupe Concept - prima reclamă oficială

BMW a publicat prima reclamă a conceptului Seria 4 Coupe. Deşi este în limba germană, spotul explică scurt şi pe înţelesul tuturor motto-ul companiei: ”Freude am fahren” sau ”Plăcerea de a conduce”.
Marti, 19 Februarie 2013 | TV: Funny

VIDEO: Nissan GT-R se întrece cu o rachetă

Mulţi spun că maşinile rapide sunt "rachete", dar ce se întâmplă când o "rachetă" pe patru roţi se întrece cu o rachetă adevărată?
Vineri, 15 Februarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Primul clip publicitar al noului Mercedes-Benz CLA

Mercedes-Benz a prezentat prima reclamă a noului CLA. Modelul este prezentat drept soluţia pentru a ieşi în evidenţă atunci când toţi cei din jur încearcă să iasă în evidenţă.
Joi, 14 Februarie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Burning Desire - Lana Del Rey îi dedică noului Jaguar F-Type un clip şi o piesă oficială

Artista Lana Del Rey, unul dintre ambasadorii Jaguar, i-a dedicat noului F-Type o piesă şi un clip. Burning Desire se numeşte melodia concepută special pentru modelul britanic.
Joi, 14 Februarie 2013 | TV: Tehnic

VIDEO: BMW ne arată cum testează sistemele de asistenţă ale şoferului

V-aţi întrebat vreodată cum testează un constructor viitoarele sisteme de asistenţă a şoferului cu care va echipa viitoarele modele? Ei bine, BMW ne prezintă simulatorul de condus în care testează aceste funcţii.
Miercuri, 13 Februarie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: 8 minute de spectacol pe zăpadă în Raliul Suediei

Raliul Suediei, singura etapă de WRC care se desfăşoară integral pe zăpadă, le rezervă pasionaţilor imagini şi momente fantastice. Putem gusta puţin din farmecul acestui raliu în acest montaj spectaculos.
Miercuri, 13 Februarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul clip de prezentare pentru noul Audi S3 Sportback, filmat pe zăpadă

Alături de primele imagini ale noului S3 Sportback, Audi a publicat şi un prim film de prezentare în care hatchback-ul aleargă pe drumuri de munte, acoperite de zăpadă, alături de doi schiori.
Miercuri, 13 Februarie 2013 | TV: Sfaturi utile

VIDEO: Regula celor două secunde, elementul de siguranţă care le lipseşte multor şoferi din România

Reprezentanţii unei şcoli de pilotaj din Australia ne explică pe larg de ce trebuie să păstrăm distanţa faţă de vehiculul din faţă şi cum funcţionează "regula celor două secunde".
Marti, 12 Februarie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Mini-documentar Audi despre sezonul 2012 din DTM

Audi a publicat astăzi un documentar interesant care trece prin sezonul 2012 din DTM. Clipul e cu atât mai interesant cu cât vedem viziunea unei mărci care a pierdut titlul în DTM în sezonul anterior.
Marti, 12 Februarie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Ferrari Enzo, alergat pe macadam

Mai ţineţi minte celebrul clip cu un Rolls-Royce Phantom "devenit" maşină de raliu? Ei bine, realizatorul său a repetat isprava cu un Ferrari Enzo, de data aceasta pe un traseu de macadam.
Marti, 12 Februarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: George Washington şi Abraham Lincoln joacă într-o... reclamă Honda

Cel mai recent spot pe care Honda l-a pregătit pentru piaţa americană îi are în centru pe nimeni alţii decât Abe Lincoln şi pe "tatăl naţiunii americane", George Washington.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Februarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Mitsubishi Outlander - prezentarea completă

Biroul britanic al celor de la Mitsubishi reuşeşte să concentreze prezentarea tuturor elementelor de bază ale noului Outlander în doar două minute şi jumătate.
Luni, 11 Februarie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Test de off-road cu Duster în America de Sud

Renault Duster, fratele sud-american al lui Dacia Duster, a fost supus la o serie de teste pe teren accidentat. Iată ce poate fratele din America de Sud al SUV-ului din Mioveni!
Luni, 11 Februarie 2013 | TV: Accidente

VIDEO: Un elicopter se prăbuşeşte după o cursă cu Corvette ZR1 la filmările Top Gear

Show-ul britanic Top Gear are şi o ediţie în Coreea de Sud. în timpul filmărilor pentru o cursă între Corvette ZR1 şi un elicopter Bell AH-i1 Cobra, aparatul de zbor a pierdut altitudine şi s-a prăbuşit.
Luni, 11 Februarie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Legendarul Audi Quattro se duelează cu mai tânărul A1 Quattro

Jurnaliştii AutoExpress au pus în scenă un comparativ de legendă între vechiul Audi Quattro şi micul A1 Quattro, model lansat anul trecut.
Duminica, 10 Februarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Chevrolet ne arată cum a creat interiorul noului Corvette Stingray

Chevrolet continuă să prezinte minifilme despre noul Corvette Stingray. Acest episod ne arată cum a fost creat interiorul celui mai nou Corvette.
Duminica, 10 Februarie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Porsche Cayman S testat de publicația britanică Autocar

Steven Sutcliffe de la revista auto britanică Autocar pune la încercare noul Porsche Cayman S și ne explică de ce ar alege acest model în loc de un Porsche 911.
Vineri, 08 Februarie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Autocar testează Lamborghini Aventador Roadster în Miami

Autocar are din nou ocazia de a testa un model care nici măcar nu a ajuns în Europa. Este vorba despre Lamborghini Aventador Roadster. Varianta decapotabilă a supercarului italian este alergată de Steve Sutcliffe.
Vineri, 08 Februarie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Promovare inteligentă a siguranţei la volan în Marea Britanie

Ce trebuie să faci pentru a atrage atenţia asupra siguranţei la volan? O femeie frumoasă, un Lamborghini şi... un final complet neaşteptat.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru