Stiri Video

Luni, 02 Iulie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Accidentul supercarului Gumpert Apollo la Goodwood

Festivalul de la Goodwood face an de an victime. Anul acesta a fost rândul supercarului Gumpert Apollo, care a sfârşit în gardul de protecţie, după un viraj nereuşit.
Luni, 02 Iulie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Volvo V40 - prezentarea oficială

Volvo prezintă toate detaliile legate de noul Volvo V40 într-un clip interesant care surprinde modelul suedez într-o zi normală.
Duminica, 01 Iulie 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Cascadorie dublă efectuată de echipa Hot Wheels la X Games Los Angeles 2012

Piloții Tanner Foust și Greg Tracy au reușit o cascadorie spectaculoasă la X Games 2012. Cei doi au executat în premieră un dublu loop, cascadoria fiind înregistrată în Cartea Recordurilor Guinness.
Vineri, 29 Iunie 2012 | TV: Istorice

VIDEO: Chevrolet Corvette - 60 de ani de istorie

Chevrolet ne oferă câteva imagini de colecţie într-un colaj video care sărbătoreşte 60 de ani de la lansarea primului Corvette.
Vineri, 29 Iunie 2012 | TV: Istorice

VIDEO: Renault Alpine 2012 vs. Renault Alpine 1962 - un clip de excepţie marca Renault

Renault a prezentat un clip scurt în care conceptul Renault Alpine A110-50, construit cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la lansarea modelului original, se "duelează" cu strămoşul său.
Joi, 28 Iunie 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Incursiune plină de emoţie în Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Pilotul Jordan Taylor şi-a montat o cameră video pe cască şi a publicat câteva secvenţe din cadrul Cursei de 24 de ore de la Le Mans, aşa cum le-a văzut el. Experienţa este incredibilă.
Joi, 28 Iunie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Un Audi R8 a ars integral pe o autostradă din Canada

Un Audi R8 a ars pe o autostradă din Canada fără să fie implicat într-un accident, iar un trecător a reuşit să imortalizeze ultimele clipe ale incidentului. Autorităţile nu au dezvăluit cauza incendiului.
Joi, 28 Iunie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris testează Bowler EXR-S, cel mai rapid SUV de competiţie din lume

Chris Harris a încercat un Bowler EXR-S, un model dezvoltat de noua divizie de performanţă a celor de la Land Rover. Acesta dezvoltă 550 CP şi este pregătit pentru competiţii, dar englezii pregătesc o versiune de stradă.
Joi, 28 Iunie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Pagani Zonda R şi Huayra aleargă împreună pe Nurburgring

Pagani a organizat ieri o şedinţă foto pe Nurburgring, la care a participat un Huayra şi un Zonda R. Camerele video au fost pe fază şi au surprins cele două supercar-uri dezlănţuite pe "Iadul Verde".
Joi, 28 Iunie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Audi R8 e-Tron aleargă pe Nurburgring în tăcere

Audi testează prototipul lui R8 e-Tron pe circuitul de la Nurburgring. Supercarul electric aleargă pe circuitul german în tăcere, motoarele sale fiind foarte silenţioase.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Acceleraţie 0-330 km/h cu Audi RS6

Audi RS6 este limitat din fabrică la 250 km/h, iar fabrica le permite clienţilor să urce limitarea electronică la 274 km/h. Iată ce se întâmplă dacă eliminăm limitatorul de viteză la un Audi RS6.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Sebastien Loeb se acomodează cu modelul Citroen DS3 XL

Sebastien Loeb va participa la X-Games Los Angeles 2012 cu un model Citroen DS3 XL, o variantă mult mai puternică faţă de maşina de raliu cu care este obişnuit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 27 Iunie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Un motociclist primeşte o surpriză neplăcută la 250 km/h

Un motociclist din Brazilia a primit o surpriză neplăcută în timp ce rula cu 250 km/h. Un şarpe a ieşit din carena motocicletei şi se îndrepta spre ghidon. Motociclistul a dat dovadă de sânge rece şi a oprit fără să intre în panica.
Miercuri, 27 Iunie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Liniuţă inedită în Rusia - Lada 2101 se întrece cu un Nissan GT-R

Concursurile de accelerare din Rusia ne aduc întotdeauna modele puternice pe pista de concurs. De data aceasta, avem un Lada 2101 de 240 CP în faţa unui Nissan GT-R şi a altor modele sport contemporane.
Marti, 26 Iunie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: De ce nu trebuie să foloseşti un volan aftermarket ieftin pentru maşina ta

Vrei să-ţi modifici maşina şi nu ai un buget foarte generos? Mai bine aştepţi. Iată ce poţi păţi în trafic dacă montezi un volan detaşabil contrafăcut.
Marti, 26 Iunie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Gymkhana 5 - primul trailer

Ken Block continuă seria Gymkhana cu partea a cincea, care va fi prezentată în 9 iulie. Deocamdată putem admira primul trailer, unul în care Block ne promite spectacol pe ocean.
Marti, 26 Iunie 2012 | TV: Teste

VIDEO: AutoExpress testează noul Mercedes-Benz A-Klasse

Mercedes-Benz a schimbat complet logica modelului A-Klasse, iar rezultatul este un hatchback care se bate cu Seria 1 şi A3 de la egal la egal. Englezii l-au testat deja.
Marti, 26 Iunie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Festivalul Porsche din Sankt Petersburg

Fanii ruşi ai mărcii Porsche au avut ocazia de a vedea pe viu unele dintre modelele care au făcut istorie pentru marca germană. Le Mans şi Nurburgring s-au mutat pentru câteva zile în Rusia.
Luni, 25 Iunie 2012 | TV: Comparative

VIDEO: Tiff Needell compară Aston Martin DBS Volante cu Mercedes SLS AMG

Proaspăt cooptat în echipa publicaţiei britanice Evo, Tiff Needell pune în scenă un comparativ de lux între noul Aston MArtin DBS Volante şi deja celebrul Mercedes SLS AMG.
Luni, 25 Iunie 2012 | TV: Funny

VIDEO: Autocar face drifturi cu electricul Renault Twizy

Steve Sutcliffe, celebrul jurnalist Autocar, a vrut să vadă dacă micul model electric Renault Twizy poate fi protagonistul unei serii de drifturi pe circuit.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru