Stiri Video

Duminica, 11 Mai 2014 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un automobil propulsat cu abur marca Doble din 1925

Jay Leno ne prezintă un exemplar extrem de interesant din colecția sa: un automobil Doble E-20 propulsat de un motor cu abur.
Duminica, 11 Mai 2014 | TV: Teste

VIDEO: BMW M3 și M4 puse la încercare pe circuit de către Sport Auto

Jurnaliștii germani de la Sport Auto au participat la lansarea de presă a modelelor BMW M3 și M4 și au avut ocazia să parcurgă un tur de circuit cu cele mai noi modele M.
Vineri, 09 Mai 2014 | TV: Curse auto

VIDEO: Un dragster electric de 2.000 CP stabileşte un nou record de accelerare: 400 de metri în 7.25 secunde

Don Garlits, un veteran al curselor de acceleraţie din SUA, a condus cel mai puternic dragster electric din lume. Pilotul de 84 de ani a stabilit un nou record, reuşind să atingă 296 km/h în dreptul liniei de finiş a pistei de 402 metri.
Joi, 08 Mai 2014 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno ne prezintă legendarul model Lamborghini Diablo din 1991

Jay Leno ne prezintă un supercar legendar: celebrul Lamborghini Diablo din 1991. Diablo foloseşte un propulsor V12 de 5.7 litri ce produce 499 CP.
Marti, 06 Mai 2014 | TV: Diverse

VIDEO: Aventura Mini Disco: cea mai mică şi mai rapidă discotecă din lume

Mini România a creat cea mai mică discotecă din lume. Ei au simulat atmosfera unui club, cu lumini şi platane, în interiorul unui Mini Cooper S de nouă generaţie. Maşina a alergat pe străzile din Bucureşti şi chiar pe circuit.
Marti, 06 Mai 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Fiat 500L nu poate fi înghiţit nici măcar de Godzilla

Cînd vine vorba de reclame, Fiat are unele dintre cele mai inventive agenţii. Oamenii de publicitate au recidivat în SUA cu o nouă reclamă memorabilă, care îl are în plan pe actualul Fiat 500L şi pe cel mai celebru personaj de film al momentului: Godzilla
Luni, 05 Mai 2014 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul supercarului BMW i8

AutoExpress a avut deja ocazia de a se afla la volanul primului supercar hibrid din istoria BMW: noul i8. Impresiile jurnaliştilor britanici sunt rezumate în imaginile următoare.
Luni, 05 Mai 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Duelul David vs. Goliat, reinterpretat de Porsche Panamera şi Ariel Atom

Jurnaliştii publicaţiei britanice Evo au pus în scenă duelul biblic dintre David şi Goliat. În rolul lui David îl avem pe micul Ariel Atom, în vreme ce Porsche Panamera Turbo S îl joacă pe Goliat. Provocarea? Un sprint în linie dreaptă.
Miercuri, 30 Aprilie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Pilotul Tiago Monteiro parcurge un tur pe circuitul de la Spa la volanul unei maşini de tuns iarba

Pilotul Honda Tiago Monteiro a parcurs un tur pe circuitul Spa-Francorchamps la volanul unei maşini de tuns iarba. Honda Mean Mower foloseşte un motor de motocicletă de 1.0 litru ce produce 110 CP.
Miercuri, 30 Aprilie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Jurnaliştii de la Autocar au pus la încercare noul LaFerrari

Steven Sutcliffe de la publicaţia britanică Autocar a fost primul jurnalist care a avut şansa să testeze noul LaFerrari.
Marti, 29 Aprilie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno ne prezintă propriul Bentley din 1930 cu motor V12 de 27 litri

Jay Leno ne prezintă un model clasic din propria colecţie: un Bentley din 1930 cu motor V12 de 27 litri, motor ce a fost folosit pe avioanele de luptă din al doilea Război Mondial.
Marti, 29 Aprilie 2014 | TV: Tehnic

VIDEO: Google ne arată cum "gândeşte" maşina sa autonomă

Google a actualizat sistemul său de conducere autonomă, aplicând numeroase optimizări pentru oraş. Acum, compania americană ne arată ce "văd" şi ce "gândesc" maşinile sale autonome.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 28 Aprilie 2014 | TV: Curse auto

VIDEO: Accident spectaculos în campionatul german ADAC GT Masters

Un accident spectaculos a avut loc la startul celei de-a doua etape din campionatul german ADAC GT Masters. Şase maşini au fost implicate, dar nimeni nu a fost rănit.
Duminica, 27 Aprilie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno pune la încercare un Porsche 997 GT3 RS

Jay Leno testează un Porsche 911 GT3 RS, generația 997 modificat de către SharkWerks, o companie specializată în tuning tehnic pentru modelele germane.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | TV: Teste

VIDEO: AutoExpress recomandă Peugeot 308 break în locul hatchback-ului

Britanicii de la AutoExpress au testat deja varianta break a modelului Peugeot 308. Primele impresii sunt bune, iar jurnaliştii se arată mai încântaţi de acest model decât de cel hatchback.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Aston Martin V12 Vantage S, cel mai rapid Vantage din istorie, testat de britanicii de la XCAR

Aston Martin V12 Vantage S, un model capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde, a fost pus la încercare de englezii de la XCAR. Cei 573 CP din dotare nu au dezamăgit, după cum puteţi vedea (şi auzi) în materialul de mai sus.
Joi, 24 Aprilie 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuţă cu final neaşteptat între Nissan GT-R şi Porsche 911 Turbo

Publicaţia britanică Evo a aşezat la start două dintre cele mai puternice sportive ale momentului: Nissan GT-R, un maestru al liniuţelor, şi Porsche 911 Turbo în varianta sa decapotabilă. Un singur câştigător detaşat.
Joi, 24 Aprilie 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Topul celor mai spectaculoase 9 şosele din lume

Jurnaliştii publicaţiei britanice Car Throttle au întocmit un top al celor mai spectaculoase nouă şosele din lume. Pe lângă Col de Turini, Nurburgring şi Pikes Peak îşi face loc şi Transfăgărăşanul.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | TV: Funny

VIDEO: Neymar şi Ken Block încing o partidă spectaculoasă de Footkhana

Neymar, cel mai bun jucător brazilian de fotbal al momentului, şi Cafu, de două ori câştigător al Campionatului Mondial cu naţionala Cariocas, încing o partidă de fotbal neconvenţională cu Ken Block şi a sa Fiesta ST. Ce a ieşit se numeşte Footkhana.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | TV: Tehnic

VIDEO: Fondatorul Koenigsegg ne arată cum se fabrică o jantă din fibră de carbon

Christian von Koenigsegg, fondatorul mărcii suedeze care-i poartă numele, ne invită la o vizită de fabrică în care ni se arată procesul de fabricaţie al jantelor din fibră de carbon pe care le foloseşte modelul One:1.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru