Stiri Video

Joi, 10 Ianuarie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Provocare Autocar: Poţi face drifturi cu Jaguar XKR-S, legat la ochi?

Editorul britanic Steve Sutcliffe s-a gândit la o nouă provocare în stilul inconfundabil Autocar: a încercat să facă drifturi cu Jaguar XKR-S legat la ochi. Ramâne de văzut dacă i-a ieşit.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Întrecere pe circuit: BMW S1000 RR versus BMW M3

Ce este mai rapid pe un circuit între o motocicletă de performanţă de la BMW şi un model de performanţă al aceleiaşi mărci? Răspunsul, interpretat cu ajutorul celor de la Akrapovic, îl aflaţi din clipul alăturat.
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Spot publicitar Jeep Grand Cherokee: "Snow Day"

Cei de la Jeep folosesc cel mai recent spot publicitar pentru Grand Cherokee pentru a-şi cere scuze în faţa clienţilor. Motivul este însă unul amuzant.
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Primul test-drive cu noua generaţie Ford Kuga

Britanicii de la AutoExpress au avut deja ocazia de a conduce noua generaţie a modelului Kuga. Crossover-ul americanilor a ajuns deja pe Bătrânul Continent şi încearcă să obţină succesul într-un segment extrem de disputat.
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Audi prezintă noul sistem 3D Sound creat de Bang & Olufsen

Audi a prezentat la CES 2013, eveniment dedicat ultimelor apariţii în materie de tehnologie, noul sistem audio 3D semnat de Bang & Olufsen. Clipul video alăturat explică cum funcţionează acest pachet audio.
Marti, 08 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Spot elegant pentru noua generaţie Range Rover

Cel mai recent spot britanic al cărui principal actor este noul Range Rover este unul "special" prin idee şi compoziţie.
Luni, 07 Ianuarie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Patru generaţii de Range Rover se întâlnesc pentru un comparativ

Englezii de la Auto Express au adus laolaltă cele patru generaţii Range Rover pentru a descoperi esenţa SUV-ului de lux în viziunea producătorului britanic.
Luni, 07 Ianuarie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Autocar compară Maserati Quattroporte cu Jaguar XJ

Autocar a decis să compare noua generaţie Maserati Quattroporte, cel mai nou model în segmentul de lux, cu un reprezentant consacrat, britanicul Jaguar XJ.
Vineri, 04 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Noile Mercedes E-Klasse Coupe și cabrio - prezentarea oficială

Mercedes a dezvelit misterul care plana deasupra versiunilor coupe și cabrio ale lui E-Klasse facelift. Cele două noi versiuni completează astfel gama modelului german premium de segment mare.
Vineri, 04 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Making of - Patru anotimpuri în șase zile cu Porsche 911 Carrera 4

Pentru a putea simula patru anotimpuri în același loc în cadrul filmărilor clipurilor promoționale pentru noul 911 cu tracțiune integrală, Porsche a recurs la o mulțime de artificii tehnice și tehnologice.
Vineri, 04 Ianuarie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ intern: BMW M5 vs. BMW M6

Jurnaliştii publicaţiei americane Car and Driver au vrut să se convingă că între actualele BMW M5 şi M6 există diferenţe notabile. Pentru asta au avut nevoie de un cicuit şi de cel puţin un set de pneuri.
Joi, 03 Ianuarie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ de top - BMW M135i versus Subaru WRX STI pe circuit

Britanicii de la AutoExpress încep anul cu un comparativ de top în clasa compactă. Legenda Subaru sau cel mai sportiv Seria 1 din istorie?
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 01 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Noul Toyota Auris - primul spot publicitar

Toyota deschide anul cu primul spot publicitar pentru noua generație Auris. Lansat în toamna trecută la Salonul de la Paris, modelul va fi lansat în România în primele luni ale lui 2013.
Marti, 01 Ianuarie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Un nou teaser pentru noul Infiniti Q50

Infiniti pregătește pentru Salonul Auto de la Detroit lansarea noului Q50, înlocuitorul actualului G din gama japonezilor.
Luni, 31 Decembrie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Noul Maserati Quattroporte testat pe circuitul Balocco

Italienii de la Maserati au publicat un clip din timpul testelor interne organizate în vederea perfecţionării noului Quattroporte.
Duminica, 30 Decembrie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Test amănunţit cu noul Dodge Viper GTS

Americanii de la Motor Trend au pus încercare noul Dodge Viper GTS pe un aerodrom liber. Noua bestie de la Mopar reuşeşte să calce până la capăt pe urmele legendei Viper, cu toate că noul model este mai controlabil.
Sambata, 29 Decembrie 2012 | TV: Tuning

VIDEO: Povestea singurului Smart ForTwo adaptat pentru Raliul Dakar

Echipa Feber din Argentina a construit un Smart ForTwo cu tracţiune integrală pentru a concura în ediţia 2013 a Raliului Dakar. Din păcate pentru ei, nu au reuşit să strângă fondurile necesare participării, dar iată povestea Smart-ului de Dakar.
Vineri, 28 Decembrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche ne arată cum s-a născut conceptul Panamera Sport Turismo

Porsche a smuls admirația rivalilor și aprecierile publicului în toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris. A fost nevoie doar de conceptul Panamera Sport Turismo, pe care Porsche ni-l prezintă astăzi în detaliu.
Joi, 27 Decembrie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Accidente care dovedesc că Nurburgring e cel mai periculos circuit din lume

Nurburgring Nordschleife este unul dintre cele mai periculoase circuite din lume. Creat într-o zonă muntoasă a Germaniei, cu o lungime de 20.8 kilomeri, circuitul și-a câștigat renumele de ”Iadul Verde”. Imaginile următoare o dovedesc.
Joi, 27 Decembrie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: BMW sfidează realitatea într-o reclamă pentru xDrive

BMW nu ratează nici o ocazie de a-și promova sistemul de tracțiune integrală xDrive, mai ales în acest sezon rece, când el poate face diferența pe drumurile acoperite cu zăpadă. Spotul următor duce însă promovarea la extrem.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru