Stiri Video

Duminica, 30 Septembrie 2012 | TV: Saloane auto

VIDEO: Porsche își prezintă premierele de la Salonul Auto de la Paris

Toate premierele de la standul Porsche din cadrul Salonului Auto de la Paris 2012 sunt rezumate într-un clip video oficial.
Duminica, 30 Septembrie 2012 | TV: Saloane auto

VIDEO: McLaren P1 - prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Paris 2012

Ron Dennis a prezentat oficial noul model McLaren P1 în fața presei la Salonul Auto de la Paris 2012. Producătorul britanic de supercaruri se află la prima prezență la un salon auto internațional.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Niels Loeb, designerul şef al exteriorul lui Opel Adam, ne prezintă trăsăturile cheie

Designerul şef al exteriorului Opel Adam, Niels Loeb, ne prezintă punctele forte ale noii citadine din Russelsheim. Designerul ne povesteşte cum a reuşit să integreze trăsăturile actuale ale mărcii Opel într-un model nou, care are un aspect retro.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Noul Dacia Sandero Stepway în prima sa reclamă

În timp ce noile Logan şi Sandero erau prezentate în ipostaze de familie în primele lor reclame, Sandero Stepway este expus ca un vehicul pentru cuplurile tinere pasionate de călătorii.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă a noului Sandero

Prima reclamă a noului Dacia Sandero prezintă maşina din perspectiva unei familii tinere. Reclama este realizată într-un mod similar prima reclamă a noului Logan, ambele fiind simple şi la obiect.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Prima reclamă a noului Logan

Dacia a lansat prima reclamă a noii generaţii Logan. Toate funcţiile cheie ale noului model sunt prezentate pe scurt, fără prea multe cuvinte, semn că noua reclamă ar putea fi difuzată internaţional în aceeaşi formă.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Designerii BMW ne explică filozofia din spatele lui Concept Active Tourer

Echipa care a creat noul BMW Concept Active Tourer a fost intervievată pentru a explica filozofia primului BMW cu tracţiune faţă costruit vreodată.
Joi, 27 Septembrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Renault Fluence facelift, dezvăluit într-un clip de promovare

Renault a prezentat primele imagini ale lui Fluence facelift într-un clip promoţional. Modelul franţuzesc preia trăsăturile lui Samsung SM3, fratele său de platformă. Debutul are loc la Salonul Auto de la Paris.
Joi, 27 Septembrie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris testează un Porsche 962 de colecţie

Porsche l-a invitat pe Chris Harris la Weissach pentru a testa un 962 de competiţie. Modelul din imagini este din 1987 şi a câştigat la Le Mans. Nu uitaţi căştile.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: BMW Driver Training aniversează 35 de ani de la înfiinţare

Centrul BMW Driver Training din Maisach aniversează 35 de ani de la înfiinţarea cursurilor de pregătire a şoferilor cunoscute astăzi sub numele de BMW Driving Experience. Iată evoluţia lor, prezentată pe scurt de un instructor.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Primul clip de promovare al noului Peugeot RCZ facelift

Peugeot a publicat primul clip de promovare al noului RCZ facelift. Versiunea restilizată mizează pe aceleaşi puncte forte ca prima versiune.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: O şoferiţă uită să-şi asigure maşina în rampă şi suportă consecinţele

De fiecare dată când te pregăteşti să părăseşti volanul, trebuie să te asiguri că vehiculul pe care îl conduci va staţiona. O şoferiţă ne arată ce se întămplă dacă uiţi să faci această procedură simplă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | TV: Trailere

VIDEO: Lamborghini Gallardo, primul teaser al modelului care vine la Paris

Lamborghini a prezentat un clip teaser al modelului Gallardo pe care îl va expune la Salonul Auto de la Paris. Pentru moment, nu este clar dacă exponatul reprezintă o nouă versiune, un concept sau chiar noua generaţie a lui Gallardo.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Toyota Land Cruiser versus fulger, SUV-ul câştigă

Un Toyota Land Cruiser a fost lovit în plin de fulger, iar o cameră video a reuşit să imortalizeze momentul. Şoferul nu a fost deloc deranjat de eveniment, maşina funcţionând fără probleme.
Marti, 25 Septembrie 2012 | TV: Tehnic

VIDEO: Ebuggy, soluţia nemţilor pentru creşterea autonomiei vehiculelor electrice

O companie germană susţinută de stat a dezvoltat o propunere interesantă pentru posesorii de vehicule electrice - un sistem de creştere a autonomiei pentru distanţe lungi, care poate fi oferit spre închiriere atunci când este necesar.
Marti, 25 Septembrie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Opel Adam se pregăteşte de lansarea de la Salonul Auto de la Paris

Opel a prezentat modul în care a realizat şedinţa foto a noului său model, Adam, înaintea lansării de la Paris. Citadina marchează debutul pe un nou segment pentru constructorul german.
Marti, 25 Septembrie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Un Ford Focus se răstoarnă după ce atinge firele liniei de troleibuz

Accident spectaculos într-o intersecţie din Rusia. Un Ford Focus s-a răsturnat după ce s-a agăţat în firele liniei de troleibuz, căzute la pământ.
Luni, 24 Septembrie 2012 | TV: Funny

VIDEO: Augusto Farfus, pilot BMW în DTM, îşi plimbă soţia pe Nurburgring într-un M3

Liri Farfus, soţia celebrului Augusto Farfus, a dorit să-l însoţească pe acesta pentru un tur al celebrului Nordschleife. Pilotul şi-a demonstrat abilităţile povestind calm fiecare manevră, în ciuda insistenţelor soţiei sale.
Luni, 24 Septembrie 2012 | TV: Reclame

Reclamă pentru VW Beetle Fender Edition, simbioza dintre o chitară şi o maşină simbol

Ce se întâmplă atunci când asociezi cel mai zgomotos producător de chitare din lume cu una dintre cele mai populare maşini din lume. Iese Volkswagen Beetle Fender, o ediţie specială cu rezonanţă muzicală.
Duminica, 23 Septembrie 2012 | TV: Istorice

VIDEO: Zece Săgeți Argintii Mercedes și Auto Union au fost prezente la Goodwood Revival 2012

Goodwood Revival este un festival al automobilelor de epocă găzduit de domeniul Lordului March. La ediția din acest an au fost prezente și zece automobile de curse clasice din Germania: celebrele Săgeți Argintii.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru