Stiri Video

Vineri, 13 Februarie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Primul test video cu noua generație Volvo XC90

Una dintre cele mai așteptate modele ale anului 2015 este disecat de britanicii de la Auto Express. Care sunt secretele noii generații Volvo XC90?
Joi, 12 Februarie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Se caută cea mai bună maşină de circuit lansată în ultimele 12 luni

Hot Hatch-uri, sportive pur sânge, supercar-uri şi maşini extreme. Toate sunt puse faţă în faţă pe circuit de britanicii de la EVO, care caută cea mai bună maşină de circuit a anului 2014. Aşezaţi-vă confortabil, urmează 30 de minute de distracţie.
Joi, 12 Februarie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ între noile SUV-uri compacte premium: Lexus NX vs Mercedes GLA

Două dintre modelele recent lansate în zona SUV/crossover compact premium sunt puse faţă în faţă de americanii de la AutoGuide în versiunile pe benzină. Cine câştigă?
Marti, 10 Februarie 2015 | TV: Curse auto

VIDEO: Ce se întâmplă când loveşti un cangur pe circuit la 220 km/h?

Cursa de anduranţă de la Bathurst a fost martora unui incident mai puţin obişnuit: un cangur scăpat pe circuit a fost lovit de un BMW M3 GTR pe o zonă de viteză. Maşina a fost avariată, iar pilotul Anthony Glibertton a abandonat.
Luni, 09 Februarie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Noul Opel Corsa are aptitudini speciale: îţi poate scrie numele prin drifturi

Celor de la Opel le-a venit o idee nebună: cu ajutorul unui cascador profesionist şi a unui artist, Opel Corsa e gata să-ţi scrie numele prin drifturi pe pietriş.
Luni, 09 Februarie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: BMW X5, tapiţeria din piele şi bunicuţa

O fanilie, o bunicuţă octogenară, un BMW X5 şi pachetul premium care conţine tapiţerie din piele. Acestea sunt ingredientele ultimului spot publicitar semnat de marca bavareză în Statele Unite.
Luni, 09 Februarie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Întâlnire cu camera ascunsă într-un Ford Mustang

Ford a pus la cale on capcană pentru câţiva bărbaţi americani. O întâlnire cu o femeie sexy, deţinătoare de Mustang şi uşor stângace într-ale pilotajului se termină spectaculos pentru aceştia.
Duminica, 08 Februarie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Autocar pune față în față noul BMW M4 și Lexus RC F

Jurnaliștii britanici de la Autocar au comparat două modele coupe performante: BMW M4 și noul Lexus RC F. Iată la ce concluzie au ajuns.
Sambata, 07 Februarie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un Volkswagen Samba Bus din 1966

Jay Leno ne prezină un automobil aparte: clasicul bus Volkswagen din anii '60. Exemplarul prezentat îi aparține lui Gabriel Iglesias, un celebru comic american.
Vineri, 06 Februarie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Audi ironizează pelicula Fifty Shades of Grey în noua sa reclamă

Actriţa Vanessa Bayer a ironizat pentru Audi o scenă din lift din filul Fifty Shades of Grey. Clipul este amuzant şi pentru cei care nu sunt la curent cu subiectul peliculei.
Vineri, 06 Februarie 2015 | TV: Funny

VIDEO: Campanie inedită în Rusia împotriva şoferilor care circulă pe trotuar: "Opreşte un nesimţit"

Un grup de tineri deranjaţi de şoferii care circulă pe trotuar a demarat o campanie curajoasă în Rusia: ”Opreşte un nesimţit”. Ideea este simplă: cine intră pe trotuar cu maşina este întors din drum şi primeşte un abţibild mare pe parbriz.
Vineri, 06 Februarie 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Acțiunea noului Fast and Furious 7, detaliată într-un nou trailer

Producătorii peliculei Fast and Furios, ajunsă deja la a șaptea serie, au dezvăluit un trailer detaliat al filmului care se va lansa luna viitoare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Februarie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noii generaţii Mazda MX-5

Autocar a avut deja ocazia să se urce la volanul noului Mazda MX-5. Cel mai popular roadster din toate timpurile pare să se ridice la nivelul aşteptărilor.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | TV: Underground

VIDEO: Ken Block recrează câteva drifturi după modelul Gymkhana în cadrul lansării noului Ford Focus RS

În cadrul lansării noului Ford Focus RS, Ken Block a asigurat partea de spectacol. Celebrul realizator al seriei Gymkhana a recreat o serie de drifturi spectaculoase cu ocazia evenimentului.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | TV: Diverse

VIDEO: O cameră de bord surprinde momentul prăbuşirii unui avion în Taiwan

Un avion TransAsia Airways ATR 72 s-a prăbuşit astăzi în râul Taipei cu 58 de persoane la bord. Un şofer a filmat involuntar incidentul, scăpând cu viaţă la limită după ce avionul a fost la câţiva metri de a distruge podul pe care se afla acesta.
Miercuri, 04 Februarie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Audi Q7, promovat printr-o sculptură impresionantă din zăpadă

În încercarea de a promova noul Q7 chiar şi la peste 2000 de metri, Audi a creat o sculptură impresionantă din zăpadă a noului SUV. Ea a fost creată cu lopeţi şi drujbe într-o staţiune de schi din Austria.
Marti, 03 Februarie 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Teaserul care anunță lansarea noului Ferrari 458 Italia facelift

Imagini filmate în noapte, pe fundalul sonor asigurat de un motor care ar putea fi turbo, alcătuiesc un nou teaser pentru noul Ferrari 458 M, faceliftul popularului supercar italian.
Marti, 03 Februarie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Reclama lui Jeep Renegade de la SuperBowl, filmată în jurul lumii

Reclama difuzată de Jeep în cadrul ediției din acest an a Super Bowl mizează mult pe factorul emoțional. Vedeta este Renegade, micul SUV fiind filmat în diferite decoruri din 10 țări complet diferite, de la Thailanda la Statele Unite.
Luni, 02 Februarie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Mercedes rescrie fabula iepurelui și a țestoasei în spotul de la Super Bowl

Spotul pe care Mercedes-Benz l-a pregătit pentru Super Bowl 2015, meci jucat azi noapte în Arizona, își plănuiește să reconstruiască ideea competiției dintre iepure și broasca țestoasă din fabula pe care o știm cu toții din copilărie.
Sambata, 31 Ianuarie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Jay Leno ne prezintă propriul Mercedes-Benz 300 SEL 6.3 din 1972

Jay Leno ne prezintă o mașină din propria colecție: un Mercedes-Benz 300 SEL 6.3 din 1972 încă nerestaurat. Mercedes-Benz 300 SEL este una dintre cele mai celebre modele din istoria producătorului german și este faimos pentru fiabilitate.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru