Stiri Video

Marti, 23 Aprilie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Americanii testează pe îndelete noul Mercedes-Benz CLA

Americanii de la MotorTrend au testat noul CLA pe îndelete în cadrul lansării internaţionale din Saint Tropez. Berlina compactă i-a impresionat pe aceştia la mai multe capitole.
Marti, 23 Aprilie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Primul test cu noul Volkswagen Golf 7 GTI vine de la AutoExpress

AutoExpress a avut deja ocazia de a testa noul Volkswagen Golf 7 GTI. Versiunea sportivă a celui mai popular model compact din lume se dovedeşte a fi peste aşteptările britanicilor.
Luni, 22 Aprilie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche Panamera facelift: prezentarea oficială

Porsche a lansat la Shanghai un facelift operat berlinei Panamera. Modelul german primeşte o serie de îmbunătăţiri estetice şi tehnologice.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Porsche 911 Cabriolet şi Jaguar F-Type se întrec pe circuit în mâinile lui Tiff Needell

Britanicii de la Evo au pus faţă în faţă două roadstere dezirabile: Porsche 911 Cabriolet şi Jaguar F-Type. Cele două au rapoarte putere/greutate apropiate şi preţuri comparabile. Care este mai bun?
Vineri, 19 Aprilie 2013 | TV: Crash-teste

VIDEO: Americanii ne arată de ce trebuie să porţi centura când eşti într-o maşină

Americanii de la IIHS ne demonstrează utilitatea unei centuri de siguranţă în cazul unui accident. Urmăriţi ce păţeşte manechinul care nu poartă centură şi decideţi cât de "comfortabil" este să mergi în maşină fără să porţi centura.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Giugiaro Parcour, primul clip al conceptului italian

Italienii de la Giugiaro au publicat un clip care surprinde conceptul Parcour, expus la Geneva, condus în mai multe medii. Pentru moment, posibilităţile de producţie ale acestui studiu de design sunt limitate.
Joi, 18 Aprilie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Prima prezentare pentru Mercedes GLA Concept, viitorul rivalul al lui BMW X1

Mercedes a publicat un prim clip oficial pentru noul GLA Concept, model ce va debuta weekendul acesta la Shanghai. Crossover-ul german îşi propune să fure din clienţii lui BMW X1 şi Audi Q3.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Bugatti Veyron Grand Sport, testat pe circuit de campionul Le Mans din 2004

Seiji Ara, câştigătorul cursei de 24 de ore de la Le Mans din 2004, testează Bugatti Veyron Grand Sport pe circuitul Fuji Speedway. Iată impresiile sale după prima plimbare cu un model de peste 1000 CP.
Marti, 16 Aprilie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Experiment: Cum se descurcă un Lamborghini Gallardo fără ESP?

Steve Sutcliffe încearcă să demonstreze utilitatea sistemului ESP într-un test Autocar. Are nevoie un supercar de talia lui Lamborghini Gallardo, cu tracţiune integrală, nevoie de un asemenea sistem?
Luni, 15 Aprilie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche prezintă noul 911 RSR

Chintesenţa lui Porsche 911 într-o versiune de circuit. Aceasta este povestea noului 911 RSR, model pe care germanii ni-l prezintă într-un clip fascinant.
Duminica, 14 Aprilie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Rush - un nou trailer pentru filmul inspirat de Formula 1 și rivalitatea dintre Niki Lauda și James Hunt

Al doilea trailer pentru Rush, un film așteaptat cu nerbdare de toți fanii Formulei 1. Premiera acestui film inspirat din lupta a doi piloți de legendă, Niki Lauda și James Hunt, va avea loc pe 20 septembrie.
Duminica, 14 Aprilie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Dacia Logan STCC se pregătește de debut în Campionatul Suedez de Turisme

Dacia Logan STCC este un model special dedicat curselor pe circuit organizate în Campionatul Suedez de Turisme. Modelul de curse este pregătit de echipa Solution F și folosește un motor V6 de 400 CP amplasat central.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 14 Aprilie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Porsche sărbătorește 50 de ani de existență pentru modelul 911

Porsche sărbătorește 50 de ani împliniți de la nașterea modelului 911. Iar acest lucru va fi celebrat și la Goodwood Festival of Speed, evenimentul organizat de Lordul March.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Ken Block vizitează o pădure din Rusia într-un Focus de raliu

Noua reclamă a celor de la GoPro ilustrează clipele petrecute de Ken Block la bordul unui Ford Focus de raliu într-o pădure plină de zăpadă din Rusia. Să vedem ce poţi face cu un car de talent şi zeci de camere GoPro Hero 2.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris testează Mercedes-Benz SLS Electric Drive

Chris Harris testează cel mai scump automobil vândut de Mercedes-Benz: SLS Electric Drive. Costă 416.500 euro în Germania, are 740 CP şi 999 Nm şi ”face suta” în 3.9 secunde.
Joi, 11 Aprilie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Primul test cu sportivul Peugeot 208 GTI

Jurnaliştii publicaţiei britanice AutoExpress au avut ocazia să testeze noul Peugeot 208 GTI, versiunea de performanţă a modelului sub-compact. Impresiile lor ar trebui să le dea de gândit unor modele cu renume ca Ford Fiesta ST şi Renault Clio RS.
Joi, 11 Aprilie 2013 | TV: Underground

VIDEO: Înfruntare dură între două Ferrari F50

Cine ar conduce un Ferrari pe macadam? Dar două Ferrari? Ei bine, se pare că există un user de Youtube, cunoscut deja pentru clipul cu Rolls-Royce alergat pe macadam, care a publicat un nou clip cu abuz la adresa a două automobile exotice.
Joi, 11 Aprilie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Citroen DS Wild Rubis - primul clip de prezentare este unul antrenant

Alături de galeria foto şi primele informaţii ale noului DS Wild Rubis, Citroen a publicat şi un film oficial al conceptului, filmat alert pe o coloană sonoră antrenantă.
Joi, 11 Aprilie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Ken Block promovează noul Ford Fiesta ST în stil Gymkhana

Ken Block a venit în Budapesta să promoveze noul Ford Fiesta ST. Pilotul american a făcut spectacol cum numai el ştie şi a plimbat doritorii pe un patinoar din capitala Ungariei la bordul noii sportive de segment B de la Ford.
Joi, 11 Aprilie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ american între Volkswagen Touareg şi noul Jeep Grand Cherokee

Americanii de la Motor Trend au pus faţă în faţă actualul Volkswagen Touareg şi noul Jeep Grand Cherokee într-un decor american. Rezultatele testului le aflaţi urmărind clipul.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru