Stiri Video

Joi, 13 Iunie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Alfa Romeo ne arată cum ia naştere noul Alfa Romeo 4C

Alfa Romeo ţine să ne arate cum ia naştere viitorul 4C, modelul coupe cu care italienii speră să recâştige inimile clienţilor din Europa. Filmul urmăreşte procesul de producţie de la zero până la maşina finală.
Joi, 13 Iunie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris testează în premieră noul Porsche 911 GT3

Chris Harris a fost invitat să testeze în premieră noul Porsche 911 GT3. Modelul vine cu o serie de schimbări majore faţă de generaţia precedentă, cum ar fi transmisia PDK în standard, dar manevrabilitatea şi peformanţele rămân la un nivel înalt.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Rolls Royce Wraith

O incursiune în interiorul noului Rolls Royce poate fi o experienţă de neuitat, mai ales dacă vine vorba despre cel mai rapid model din istorie, noul Wraith. Imaginile următoare încearcă să ne convingă de asta.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Toyota Corolla - prima prezentare a versiunii europene

Alături de comunicatul oficial care anunţă lansarea noii generaţii Corolla, Toyota a publicat şi un prim film de prezentare al sedanului său, în versiunea europeană.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Un Nissan Juke-R modificat se întrece pe pistă cu Bugatti Veyron

Un Nissan Juke-R construit de o companie din Regatul Unit s-a înfruntat pe pistă cu o versiune standard a lui Bugatti Veyron. Modelul japonez de 700 CP a oferit un spectacol pe cinste.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Need for Speed Rivals - primul trailer al unui nou joc auto

În toamna acestui an, mai exact în luna noiembrie, seria Need for Speed se va îmbogăţi cu o nouă versiune. Aceasta se va numi Rivals şi va aduna laolaltă maşini ca Pagani Huayra, Nissan GT-R şi Ferrari F12 Berlinetta.
Marti, 11 Iunie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: AutoExpress pune faţă în faţă clasicul BMW M3 E30 şi noul BMW 320d

Într-o nouă serie de teste comparative între modele legendare şi urmaşii actuali, AutoExpress ne propune să aşezăm faţă în faţă noul Seria 3 în versiunea 320d şi clasicul BMW M3 E30.
Marti, 11 Iunie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Întâlnire impresionantă - 50 de M3 CSL reunite în faţa sediului BMW

Clubul posesorilor de BMW M3 CSL, o ediţie specială a lui M3 E46, a organizat o întrunire la BMW Welt. Cei de la BMW au imortalizat momentul în cinstea modelului vândut în 1.383 unităţi în doar câteva luni.
Marti, 11 Iunie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Primul trailer al viitorului film „Need for Speed”

Seria „Fast and Furios” a inspirat producţia unui alt film de acţiune în care vedete sunt maşini exotice. Replici după Lamborghini Sesto Elemento sau Bugatti Veyron joacă într-o urmărire prezentată în primul trailer.
Vineri, 07 Iunie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Mazda MX-5 se întrece cu "greii" într-o reclamă îndrăzneaţă

Japonezii de la Mazda au realizat un clip de promovare îndrăzneţ pentru MX-5. Deşi nu excelează la capitolul cai putere, poate să fie mai rapid pe sfertul de milă decât supercar-uri de cinci ori mai scumpe decât acesta dacă se ia în considerare şi timpul
Vineri, 07 Iunie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: BMW X5, povestea celor trei generaţii ale SAV-ului, spusă de creatorii săi

BMW ne prezintă evoluţia modelului X5 într-un clip care aduce alături cele trei generaţii ale SAV-ului din Munchen. Astel, putem observa modul în care s-a schimbat design-ul modelului german şi cum s-a schimbat interiorul.
Joi, 06 Iunie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Mini îndeamnă femeile să renunţe la machiajul la volan cu o campanie nebună

Mini încearcă să descurajeze machiatul la volan în Mexic. Pentru a convinge femeile de pericolul pe care îl prezintă, britanicii au gândit o campanie inteligentă, ce se desfăşoară în băile publice şi implică un airbag surpriză.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 06 Iunie 2013 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M3 testează intens pe circuitul de la Nurburgring

BMW face ultimele pregătiri pentru lansarea noului M3. Modelul de performanţă este aşteptat anul acesta, însă până atunci îl putem vedea testând intensiv pe circuitul de la Nurburgring.
Marti, 04 Iunie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Xcar testează Radical RXC, un coupe de 385 CP şi 900 kg

Xcar a testat Radical RXC, un coupe de 900 kg echipat cu un motor Ecoboost V6 care livrează 385 CP. Acesta se poate conduce legal pe stradă şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 2.8 secunde.
Marti, 04 Iunie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche 911 50th Anniversary Edition alături de prima generaţie 911

Porsche marchează 50 de ani de existenţă prin prezentarea unei serii limitate de 1.963 de exemplare a modelului 911 numită 50 th Anniversary Edition.
Marti, 04 Iunie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: AutoExpress continuă comparativele neobişnuite: Volkswagen Golf II GTI versus Golf VII 2.0 TDI

Englezii de la AutoExpress continuă comparativele lor neobişnuite, în care pun cot la cot o maşină iconică a anilor '80 cu descendentul său modern, dar echipat cu un motor diesel. De data aceasta, avem Golf II GTI şi Golf VII 2.0 TDI. Care va fi mai rapid
Marti, 04 Iunie 2013 | TV: Tehnic

VIDEO: Ce avarii suferă motorul tău dacă nu schimbi uleiul la timp

Indiferent ce vehicul conduci, acesta trebuie întreţinut respectând indicaţiile constructorului. Uleiul, probabil cel mai important consumabil al oricărui motor cu ardere internă, trebuie schimbat la intervale regulate. Iată ce se întâmplă dacă nu respect
Luni, 03 Iunie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ neobişnuit: BMW M3 E30 versus BMW 320d F30

Englezii de la AutoExpress au dorit să afle cât de apropiat este un BMW 320d de ultimă generaţie de primul BMW M3. Cele două au fost comparate atât la reprize, cât şi la demarajul de la zero.
Luni, 03 Iunie 2013 | TV: Filme Spion

VIDEO: Maserati Ghibli - prima plimbare fără camuflaj pe drumurile publice

Maserati va lansa în curând în Europa modelul Ghibli, fratele mai mic al lui Quattroporte. Acesta a fost surprins fără camuflaj în Rotterdam, în timpul filmărilor pentru un spot TV.
Luni, 03 Iunie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Reclamă în stil ”Wacky Races” pentru Peugeot 208

Peugeot promovează noul 208 în Brazilia cu o reclamă inspirată de serialul "Wacky Races" al celor de la Hanna-Barbera, difuzat iniţial în SUA la finalul anilor '60.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru