Stiri Video

Marti, 10 Iunie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Ferrari California facelift

Prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an, noul Ferrari California T ajunge şi în mâinile jurnaliştilor Autocar. Faceliftul operat pe supercarul din Maranello smulge admiraţie din partea britanicilor.
Duminica, 08 Iunie 2014 | TV: Istorice

VIDEO: Jay Leno a participat la ediția 2014 a legendarei cursei Mille Miglia

Jay Leno a făcut parte din echipa oficială Jaguar pentru Mille Miglia, iar navigatorul său a fost Ian Callum, directorul departamentului de design Jaguar. Jay Leno a pilotat un Jaguar XK120 din 1951.
Duminica, 08 Iunie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Radical RXC a fost pus la încercare de către jurnaliștii de la Xcar

Radical RXC este un automobil extrem, o mașină de curse ce poate fi condusă pe șosea. Cei 454 CP provin de la un motor Ford V6 de 3.5 litri turbo și sunt trimiși către puntea spate, senzațiile tari fiind asigurate.
Duminica, 08 Iunie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un Jaguar XKSS din 1956

Jay Leno pune la încercare un model legendar: Jaguar XKSS din 1956, exemplar deținut de Steve McQueen. Jaguar XKSS a fost varianta de stradă a modelului D-Type, un automobil dedicat curselor auto.
Vineri, 06 Iunie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: „Ochii la drum!” - încă o campanie cu impact puternic de la Volkswagen

Volkswagen a vrut să tragă un semnal de alarmă împotriva folosirii telefonului mobil la volan. A reuşit din nou o campanie ingenioasă, cu puternic impact emoţional, filmată într-un cinematograf.
Vineri, 06 Iunie 2014 | TV: Curse auto

VIDEO: Audi le urează bun venit rivalilor-prieteni de la Porsche în Le Mans 24h

Porsche revine în acest an la Le Mans în clasa regină LMP1 după 16 de ani. Cei de la Audi, constructorul care a dominat ultimii 10 ani, a creat un clip special pentru acest eveniment. Welcome back, Porsche!
Vineri, 06 Iunie 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Tot ce trebuie să ştii despre noua generaţie BMW X6

A doua generaţie BMW X6 a fost prezentată oficial astăzi de constructorul german. Clipul alăturat ne explică toate detaliile importante legate de noul model.
Vineri, 06 Iunie 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Mărci germane, en garde! Lexus prezintă noul crossover NX

Noul Lexus NX, pregătit de lansare în Europa în această toamnă, promite să revoluţioneze modul în care arată crossover-urile premium de pe piaţă.
Joi, 05 Iunie 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Noua generaţie Nissan Navara, dezvăluită în primul teaser oficial

Nissan va dezvălui noua generaţie a modelului Navara în data de 11 iunie. Până în momentul dezvelirii oficiale, japonezii au publicat un teaser video, care trădează formele modelului.
Miercuri, 04 Iunie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Porsche promovează spiritul mărcii cu ajutorul unui spot care aminteşte de Le Mans

Cel mai recent spot publicitar Porsche pune accent pe istoria brandului german în motorsport şi în modul în care sporturile cu motor se regăsesc şi în conceptul modelelor de şosea produse la Stuttgart.
Miercuri, 04 Iunie 2014 | TV: Trailere

VIDEO: Prima întâlnire cu noua generaţie Opel Corsa

Opel pregăteşte o nouă generaţie a lui Corsa, reprezentantul mărcii în segmentul subcompact. Chiar dacă primele imagini ale modelului ni-l prezintă camuflat, putem să observăm asemănări interesante cu Opel Adam, fratele său mai mic.
Marti, 03 Iunie 2014 | TV: Funny

VIDEO: Duel nebun: 0-60 de metri între Mazda MX-5 şi un cal

Mazda pregăteşte la ediţia din acest an a Festivalului Vitezei de la Goodwood un duel complet inedit la sprint. Cine va câştiga între un cal de competiţie şi Mazda MX-5 la sprintul pe 60 de metri?
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 03 Iunie 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Totul se rezolvă cu vocea: comenzile vocale de pe noul Volvo XC90

Noul Volvo XC90, model a cărui prezentare este programată pentru această toamnă, va dispune de comenzi vocale cu ajutorul cărora poţi să controlezi virtual totul pe maşină, de la navigaţie la temperatura sistemului de climatizare.
Luni, 02 Iunie 2014 | TV: Underground

VIDEO: A scăpat ca prin urechile acului: un Audi S3, sproape de accident pe Nurburgring

Sesiunile publice de test pe circuitul Nordschleife de la Nurburgring fac deliciul spectatorilor adunaţi pe margine. Aceştia au fost însă foarte aproape să asiste la un accident serios când şoferul unui Audi S3 a pierdut controlul volanului. Norocosul şof
Vineri, 30 Mai 2014 | TV: Prezentari

Mercedes ne dovedeşte că S-Klasse se poate conduce singur pentru 100 de kilometri

Mercedes este tot mai aproape de maşina autnomă. Şi o demonstrează cu un film dedicat lui S-Klasse. Limuzina a dovedit că se poate conduce singură pentru 100 de kilometri.
Vineri, 30 Mai 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Seat Leon Cupra atentează la coroana etalonului Renault Megane RS

Revista britanică Evo ne aduce un comparativ pe care l-am aşteptat cu toţii. Seat Leon Cupra 280, deţinătorul noului record de timp pe Nurburgring pentru un vehicul cu tracţiune faţă îl provoacă pe vechiul deţinător: Renault Megane RS.
Joi, 29 Mai 2014 | TV: Teste

VIDEO: Primul test european cu noul Jeep Cherokee, rivalul lui BMW X3

AutoExpress este prima publicaţie europeană care a avut ocazia de a se urca la volanul noului Jeep Cherokee. Modelul american atacă piaţa SUV-urilor compacte cu cel mai bun scor EuroNCAp din segment şi cu multe setări pentru off-road.
Joi, 29 Mai 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Audi A3 Clubsport Quattro - probă de forţă pe circuit

Audi a publicat un clip de prezentare pentru conceptul A3 Clubsport Quattro, cu doar câteva zile înainte de adunarea fanilor la Worthersee.
Miercuri, 28 Mai 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ neobişnuit: Porsche 911 Turbo S şi Dodge Viper GTS

Americanii au descoperit noul Porsche 911 Turbo S. Motiv pentru care au decis să îl aşeze lângă cel mai puternic produs sportiv al lor: Dodge Viper GTS
Miercuri, 28 Mai 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Renault vrea să ne convingă că toate maşinile sale au Formula 1 în sânge

Renault vrea să le arate clienţilor săi că în fiecare maşină există tehnologie din Formula 1 şi sugerează asta cu o reclamă amuzantă.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru