Stiri Video

Vineri, 29 August 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuţă între Jaguar F-Type şi Subaru WRX STI

Într-un duel în care se înfruntă o maşină cu propulsie posterioară şi una cu tracţiune integrală câştigătorul e uşor de ghicit. Nu şi dacă ai cu 80 de cai putere în plus, cum e cazul lui Jaguar F-Type Coupe.
Vineri, 29 August 2014 | TV: Diverse

VIDEO: Spectacol de lumină şi culoare, surprins cu o cameră termică şi un monopost Red Bull

Cerculeţele unui monopost Red Bull pot deveni un adevărat spectacol de lumină şi culoare prin lentila unei camere termice cu infraroşu.
Miercuri, 27 August 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ cu scântei: BMW X4 se luptă cu Porsche Macan

Nu a trebuit să aşteptăm mult până când BMW X4 şi Porsche Macan s-au întâlnit într-un test direct. Ostilităţile au fost organizate de Autocar, publicaţia britanică fiind şi arbitrul care a decis la final câştigătorul.
Marti, 26 August 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Liniuţă între noul BMW M3 şi Porsche Macan Turbo

Revista britanică Evo a pus în scenă o liniuţă cu rezultate surprinzătoare. Noul BMW M3 are de înfruntat un concurent cu tracţiune integrală şi putere apropiată: Porsche Macan Turbo.
Luni, 25 August 2014 | TV: Teste

VIDEO: Englezii de la Auto Express testează Honda Uni-Cub, scaunul de birou al viitorului

Honda le-a oferit englezilor de la Auto Express posibilitatea testării unui scaun de birou inovator, pe care îl vor prezenta la Jocurile Olimpice din 2020 în versiunea de serie. Se numeşte Uni-Cub şi este motorizat.
Luni, 25 August 2014 | TV: Reclame

VIDEO: BMW M4 Coupe le demonstrează fraţilor mai mari talentul său la drifturi

Campionul Formula Drift din 2009, Chris Forsberg, şi-a redemonstrat abilităţile de drift la bordul unui M4 într-o parcare din SUA, populată întâmplător cu 37 de exemplare M3.
Luni, 25 August 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Plăcerea de a conduce vs. precizia germană: BMW M235i vs VW Golf R

Chris Harris a pus în scenă un comparativ interesant între BMW M235i şi Volkswagen Golf R. Chiar dacă joacă în segmente diferite, ambele modele oferă putere din plin şi o ţinută de drum de invidiat.
Duminica, 24 August 2014 | TV: Teste

VIDEO: Autocar pune la încercare noul Lamborghini Huracan

Steve Sutcliffe de la revista britanică Autocar pune la încercare supercarul Lamborghini Huracan pe o pistă de teste din Marea Britanie.
Joi, 21 August 2014 | TV: Funny

VIDEO: Soluţie Smart pentru ca pietonii să nu traverseze pe roşu: silueta dansatoare

Smart a găsit soluţia pentru ca pietonii să nu mai traverseze pe culoarea roşie şi, pe de altă parte, să facă mişcare.
Joi, 21 August 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ pe circuit: Ford Transit versus Mercedes-Benz Sprinter

Englezii de la Auto Express au dus pe circuit un Ford Transit şi un Mercedes-Benz Sprinter pentru a descoperi cum se descurcă dubele moderne, de ultimă generaţie, pe un circuit în toată regula.
Joi, 21 August 2014 | TV: Underground

VIDEO: Eau Rouge pe Eau Rouge. Sebastian Vettel duce versiunea specială Infiniti Q50 Eau Rouge pe circuitul Spa Francorschamps

Infiniti a invitat doi fani ai mărcii pentru a se duela pe circuitul Spa Fracorschamps cu Sebastian Vettel. Şi nu e doar atât: maşina, ediţia specială Q50 Eau Rouge, face cunoştinţă pentru prima dată cu celebrul viraj cu acelaşi nume.
Miercuri, 20 August 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ indian: Corolla vs. Octavia vs. Fluence vs. Elantra

Biroul indian al celor de la Autocar au pus faţă în faţă patru dintre cele mai în vogă sedanuri compacte ale momentului. Cum segmentul e unul foarte popular în România, vă invităm să vedeţi concluziile indienilor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 August 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Duel nipono-italian între sportive: Nissan GT-R vs Ferrari 458 Speciale

Britanicii de la Evo au pus faţă în faţă pe circuit două dintre cele mai apreciate modele sport ale lumii: GT-R şi 458 Speciale. Câştigă japonezul sau italianul?
Joi, 14 August 2014 | TV: Underground

VIDEO: Povestea unui recordman la Bonneville Speed Week

Lacul sărat de la Bonneville a atras dintotdeauna pasionaţii vitezei, care încearcă să depăşească recorduri care mai de care mai inedite. Povestea lui Doug MacMillan este una reprezentativă pentru fenomenul Bonneville.
Miercuri, 13 August 2014 | TV: Teste

VIDEO: Justin Bell pune la încercare noul Dodge Challenger SRT Hellcat

Justin Bell testează pentru publicaţia americană Motor Trend noul muscle car marca Dodge. Challenger SRT Hellcat este propulsat de un motor V8 supraalimentat de 6.2 litri ce produce 707 CP.
Miercuri, 13 August 2014 | TV: Diverse

VIDEO: Depozitul secret Porsche din Stuttgart

Lângă muzeul Porsche din Stuttgart există o clădire anonimă ce adăposteşte o mulţime de modele prototip ale mărcii germane. Jurnaliştii britanici de la Car au avut permisiunea să viziteze acest secret depozit.
Marti, 12 August 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Reclama pentru noul Hyundai i20, versiunea dedicată pieţei din India, a fost filmată în Bucureşti

Hyundai India a filmat prima reclamă pentru noul model i20 Elite în Bucureşti. În reclamă apar actorii Alina Puşcaş şi Adrian Nartea. Modelul i20 Elite este versiunea dedicată pieţei indiene.
Marti, 12 August 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Porsche Cayenne: detalii ale exteriorului

Porsche Cayenne a primit un facelift în această vară, motiv pentru care constructorul german ne pune faţă în faţă cu un film de frumuseţe în care detaliile SUV-ului suprem Porsche ies la iveală.
Marti, 12 August 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Light Reveals You - cel mai nou spot publicitar pentru Citroen DS3

Citroen a ales să sublinieze caracterul unic al blocurilor optice aduse de facelift pe modelul DS3 într-un spot care pune accent pe efectul luminii asupra personalităţii.
Luni, 11 August 2014 | TV: Teste

VIDEO: Povestea unui test-eveniment cu un Ferrari F40 clasic prin Alpii elveţieni

Britanicii de la Evo au transformat un test unic cu un Ferrari F40 prin Alpi într-o poveste fantastică în care "Making Of"-ul este mai interesant decât testul în sine.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru