Stiri Video

Marti, 09 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Porsche prezintă primul Panamera cu încărcare la priză

Porsche Panamera S E-Hybrid, primul hibrid plug-in al mărcii din Stuttgart, se prezintă într-un clip care disecă caracteristicile tehnice şi tehnologice ale maşinii.
Luni, 08 Iulie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Porsche 956 - povestea celui mai de succes prototip Le Mans al mărcii germane

Nimeni nu spera ca o maşină construită într-un singur an să vină cu performanţe de top la Le Mans. Şi totuşi, Porsche 956 şi-a distrus concurenţa la cursa de 24 de ore din 1982. Povestea prototipului german care a acaparat podiumul este aici.
Luni, 08 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Avantajele interiorului noii generaţii Lexus IS

Lexus reuşeşte, în mai puţin de două minute, să ne prezinte principalele avantaje ale interiorului celei mai noi generaţii Lexus IS.
Vineri, 05 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Povestea unui Lancia Stratos, spusă de proprietarul său

Phillip Toledano, un artist din Marea Britanie, le-a acordat celor de la Petrolicious un interviu despre Lancia Stratos-ul său, restaurat complet. Modelul de 190 CP accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puţin de cinci secunde.
Vineri, 05 Iulie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Honda celebrează creativitatea inginerilor săi cu un spot inteligent

Honda a realizat o nouă reclamă ingenioasă, care prezintă toate creaţiile importante din istoria sa. Aceasta se numeşte "Hands" şi urmăreşte "mâinile" unui inginer.
Vineri, 05 Iulie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Spot TV Renault Captur - "Înainte să înmagazinezi amintirile, trebuie să le trăieşti"

Primul spot pentru Renault Captur în Marea Britanie pune accent pe aspectul "viu" al modelului francez.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Jay Leno ne spune povestea mașinilor de poliție clasice din colecția sa

Jay Leno trăiește, probabil, visul oricărui copil. Are o colecție impresionantă de automobile și motociclete, printre care se numără și cinci mașini de poliție clasice. Să auzim povestea lor!
Marti, 02 Iulie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Autocar testează la limită noul Porsche 911 GT3

Steve Sutcliffe, jurnalist Autocar şi un pasionat al produselor Porsche, a avut ocazia să testeze noul 911 GT3. Modelul a impresionat profund, fiind descris ”ca cel mai bun Porsche din toate timpurile.”
Marti, 02 Iulie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Jurnal de călătorie - 1.600 kilometri cu Lamborghini Espada

Harry Metcalfe, un editor al publicaţiei britanice Evo, ne prezintă călătoria sa prin Franţa la bordului unui Lamborghini Espada. Modelul are o serie de trăsături deosebite, cum ar fi cele două guri de alimentare cu carburant.
Luni, 01 Iulie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: BMW Seria 4 Coupe are parte de un clip de promovare dinamic

BMW a publicat un nou film de promovare pentru Seria 4 Coupe. Modelul se bucură de mai multe scene dinamice care pun în valoare liniile sportive şi blocurile optice de tip LED.
Sambata, 29 Iunie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Drayson Racing stabilește un nou record de viteză pentru automobile electrice

Lordul Paul Drayson a stabilit un nou record de viteză pentru automobile electrice cu o greutate sub 1.000 kg. Prototipul său pentru Le Mans a fost convertit în automobil electric, iar recordul obținut este de 328.6 km/oră.
Sambata, 29 Iunie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Range Rover Sport - record pe traseul montan de la Pikes Peak

Land Rover a asociat imaginea noului model Range Rover Sport cu celebra urcare montană de la Pikes Peak. Cu ajutorul pilotului american Pail Dallenbach, noul RRS a stabilit un record de timp pentru mașini de serie pe acest traseu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 28 Iunie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Smart ne prezintă o propunere de îmbunătăţire a sistemului de transport în comun

Cei de la Smart ne prezintă soluţia lor pentru toate problemele care ar putea interveni atunci când circulaţi cu mijloacele de transport în comun, fără a renunţa la ideea genială a acestui sistem.
Vineri, 28 Iunie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Smart ironizează SUV-urile cu o reclamă îndrăzneaţă

Smart îl promovează pe ForTwo în Germania printr-un spot foarte bine gândit, care ironizează capacităţile off-road ale citadinei din gamă şi atacă subtil SUV-urile folosite în oras.
Vineri, 28 Iunie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Un nou trailer pentru filmul „Rush”, ecranizarea duelului din Formula 1

În toamna acestui an, regizorul Ron Howard încearcă să recreeze duelul dintre James Hunt şi Niki Lauda în Formula 1. Premiera va avea loc în septembrie în România, însă până atunci un nou trailer menţine trează atenţia publicului.
Vineri, 28 Iunie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul BMW Seria 4 Coupe - film de prezentare

Lumini şi umbre. Înlocuitorul defunctului BMW Seria 3 Coupe vine să se prezinte în faţa noastră într-un clip interesant, care ne arată maşina în contrastul dintre noapte şi zi.
Vineri, 28 Iunie 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Porsche spune povestea victoriilor de la Le Mans 2013

Până la revenirea în clasa regină a prototipurilor (LMP1), Porsche şi-a adjudecat în acest an clasele GTE-AM şi GTE-Pro la Cursa de 24 de la Le Mans. Victoriile sunt povestite în 150 de secunde într-un clip emoţionant.
Joi, 27 Iunie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Lewis Hamilton încinge pneurile noului Mercedes A45 AMG

Într-o încercare continuă de a promova noul A45 AMG, Mercedes a apelat la serviciile pilotului de Formula 1, Lewis Hamilton, pentru a convinge publicul că hot-hatch-ul este o adevărată sursă de senzaţii tari.
Joi, 27 Iunie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Alfa Romeo 4C îşi încordează muşchii pe circuitul Balocco

Cel mai mic roadster de la Alfa Romeo primeşte atenţie specială din partea italienilor, atât în ceea ce priveşte dezvoltarea, cât şi în ceea ce priveşte promovarea, după cum ne arată utimul clip al italienilor.
Joi, 27 Iunie 2013 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Audi A3 sedan

Jurnaliştii publicaţiei britanice AutoExpress au avut deja ocazia de a testa noul Audi A3 sedan. Automarket testează astăzi noua berlină şi vă va oferi un test complet la începutul săptămânii viitoare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru