Stiri Video

Vineri, 25 Iulie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Lexus NX - primul test cu rivalul japonez al lui Audi Q5

Lexus NX, crossover-ul japonez cu un design mai mult decât curajos şi promotorul noului motor turbo de 2.0 litri benzină a ajuns deja pe piaţa europeană. AutoExpress a avut ocazia de a se afla la volanul lui şi ne rezumă experienţa.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Hyundai ne prezintă convoiul de maşini goale - dovadă a tehnologiei sale de conducere autonomă

Coreenii de la Hyundai au se mândresc cu noua lor tehnologie de conducere autonomă. Aceasta este vedeta unui spot al noului Genesis, în care piloţii ies pe trapă din maşinile care se conduc singure.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Autocar testează noul supercar hibrid BMW i8

Steve Sutcliffe a fost desemnat de Autocar să pună la încercare noul BMW i8, primul supercar hibrid al constructorului bavarez.
Marti, 22 Iulie 2014 | TV: Diverse

VIDEO: Atleţii Mercedes-Benz ne învaţă cum să facem faţă unui triatlon Iron Man

Cum trebuie să te antrenezi pentru un triatlon Iron Man şi ce trebuie să faci pentru a trece cu bine de probele de înot, ciclism şi maraton? Mercedes-Benz ne pune în legătură cu o serie de atleţi specialişti în această probă.
Marti, 22 Iulie 2014 | TV: Istorice

VIDEO: Povestea primei generaţii BMW Seria 6

BMW ne oferă povestea video a primei generaţii a modelului Seria 6. Oamenii din spatele proiectului Seria 6 ne dezvăluie câteva dintre secretele acestei maşini.
Duminica, 20 Iulie 2014 | TV: Istorice

VIDEO: Jay Leno ne prezintă un Oldsmobile 442 din 1969

Jay Leno pune la încercare un muscle car veritabil: Oldsmobile 442 din 1969. Automobilul îi aparține muzicianului Paul Jackson Jr.
Vineri, 18 Iulie 2014 | TV: Crash-teste

VIDEO: Crash-test frontal inedit între noul Smart Fortwo şi Mercedes-Benz S-Klasse

Daimler, compania care deţine mărcile Smart şi Mercedes-Benz, ne prezintă un impact frontal defazat între un S-Klasse şi noul Smart Fortwo la 50 km/h. Iată cum se comportă cele două modele.
Joi, 17 Iulie 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Duel inedit: Audi R8 Plus vs. Renault Clio Cup

Cum se termină un duel între un Renault Clio dedicat circuitului şi un Audi R8 de stradă? Răspunsul vine după un comparativ inedit realizat de britanicii de la Evo.
Marti, 15 Iulie 2014 | TV: Tehnic

VIDEO: Lecţie de excelenţă în sistemele audio auto cu Dieter Burmester

Dieter Burmester, directorul companiei omonime care produce sisteme audio de înaltă fidelitate acustică, ne explică avantajele unei maşini în ceea ce priveşte ambianţa sonoră şi modul în care ajunge sunetul la urechile pasagerilor.
Marti, 15 Iulie 2014 | TV: Istorice

VIDEO: Jaguar şi fascinantul drum de şase decenii de la C-Type la F-Type

La 6 decenii de la apariţia în gama Jaguar a modelului C-Type, britanicii de la XCar analizează rădăcinile acestuia şi moştenirea care s-a transferat spre noul F-Type.
Marti, 15 Iulie 2014 | TV: Tehnic

VIDEO: Land Rover ne prezintă propria viziune a viitorului tehnologiei auto

În viziunea Land Rover, şoferul nu va trebui să mai atingă manete sau butoane în viitor, toate comenzile în afară de cea a direcţiei urmând să fie realizate prin gesturi. De la controlul sistemului multimedia la nivelul de transparenţă a geamurilor latera
Marti, 15 Iulie 2014 | TV: Curse auto

VIDEO: Lucas di Grassi ne arată ce vede pilotul atunci când conduce un monopost Formula E

Pilotul brazilian Lucas di Grassi şi-a prins un GoPro pe vizieră şi a publicat pe contul său de Youtube primul tur onboard cu un monopost Formula E. În cazul de faţă, limitarea este înlăturată, motorul livrând 270 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 13 Iulie 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: MG3 și o scurtă istorie a mărcii MG

Jurnaliștii de la Xcar ne povestesc pe scurt istoria mărcii britanice MG și pun la încercare noul MG3, reîncarnarea chinezească a celebrei mărci.
Duminica, 13 Iulie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Ariel Atom 3.5R pus la încercare pe circuit

Colegii de la publicația britanică Evo au pus la încercare una dintre cele mai puternice variante Ariel Atom. Modelul 3.5R folosește motorul de 2.0 litri Honda în variantă supraalimentată pentru a livra 350 CP pentru o mașină care cântărește doar 550 kg.
Duminica, 13 Iulie 2014 | TV: Comparative

VIDEO: Comparativ între modelele Porsche 911 Turbo Cabrio: actualul 991 vs. clasicul 930 Flatnose

Steven Sutcliffe de la Autocar a pus față în față două modele Porsche 911 Turbo Cabrio. Alături de actualul 991 Turbo Cabrio, jurnalistul britanic a adus un clasic Porsche 930 Cabrio Flachbau (Flatnose în limba engleză) fabricat în 1989.
Vineri, 11 Iulie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Smart ironizează din nou maşinile mari folosite în oraşe cu un studiu transformat în farsă

Cu câteva zile înainte de prezentarea oficial a noii generaţii Spart fortwo, reprezentanţii mărcii publică rezultatele unui studiu de piaţă privind utilitatea maşinilor mari în oraş.
Joi, 10 Iulie 2014 | TV: Curse auto

VIDEO: Cursa de la Pikes Peak văzută de la bordul celui mai rapid vehicul electric înscris vreodată în competiţie

Prototipul Mitsubishi i-MiEV Evolution III condus de pilotul Greg Tracy a obţinut cel mai bun timp la Pikes Peak din categoria vehiculelor electrice modificate, cu un timp de 09.08.188.
Miercuri, 09 Iulie 2014 | TV: Teste

VIDEO: Ferrari 458 Italia Speciale sau cum rămâi uşor fără cuvinte

Ferrari 458 Italia Speciale, cea mai puternică şi mai rapidă versiune a supercarului italian, a ajuns în mâinile celor de la Autocar. A mai fost nevoie doar de un circuit pentru ca jurnalistul britanic să rămână fără cuvinte.
Marti, 08 Iulie 2014 | TV: Reclame

VIDEO: Chevrolet anunţă colaborarea cu Manchester United printr-un spot superb

În următorii 7 ani, Chevrolet se va afla pe tricourile celor de la Manchester United. Deşi marca americană a ieşit din Europa, imaginea globală a echipei britanice permite o promovare aparent inedită.
Marti, 08 Iulie 2014 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes prezintă camionul care se conduce singur

În 2025 Mercedes îşi propune să lanseze în producţia de serie un camion autonom, capabil să se conducă singur. Tehnologia este în curs de dezvoltare, însă imaginile următoare ne arată cât de aproape suntem de momentul lansării.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru