Stiri Video

Duminica, 28 Octombrie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Ford Focus ST versus Volkswagen Golf GTI

Ken Block și Vaughn Gittin Jr. pun la încercare noul Ford Focus ST și un Volkswagen Golf GTI într-un cartier abandonat din America.
Sambata, 27 Octombrie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Volvo S60 Polestar versus Audi RS4 și BMW M3

Ziariștii suedezi de la auto motor&sport au pus la încercare cel mai puternic Volvo, modelul S60 Polestar de 508 CP. Pentru a face lucrurile mai interesante au adus și concurența germană: Audi RS4 și BMW M3.
Vineri, 26 Octombrie 2012 | TV: Filme Spion

VIDEO: BMW testează pe Nurburgring noul M3 camuflat

Viitorul BMW M3, care va fi lansat de bavarezi în luna martie a anului viitor, este supus la teste de circuit pe celebrul circuit Nordschleife de lângă Nurburgring.
Joi, 25 Octombrie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Jurnaliştii EVO testează Infiniti FX Sebastian Vettel Edition

Versiunea specială a modelului FX pe care Infiniti i-a dedicat-o lui Sebastian Vettel a fost testată de britanicii de la EVO. Prezentarea e foarte interesantă.
Joi, 25 Octombrie 2012 | TV: Tehnic

Volvo demonstrează funcţionalitatea sistemului de pilotaj autonom în trafic aglomerat

Volvo îşi va dota maşinile începând cu 2014 cu un sistem care îl va scăpa pe cel de la volan de cea mai enervantă parte a condusului: manevrele din traficul aglomerat. Maşina se va "conduce" singură preluând trasa celei din faţa sa.
Joi, 25 Octombrie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Rezumatul maşinilor din James Bond de-a lungul timpului

Câte maşini care şi-au făcut "ucenicia" în seria James Bond încap într-un clip care durează mai puţin de două minute? Răspunsul vine imediat.
Joi, 25 Octombrie 2012 | TV: Teste

VIDEO: McLaren MP4-12C Spider pus la încercare de Chris Harris

Jurnalistul britanic Chris Harris a pus la încercare versiunea decapotabilă a supercarului McLaren MP4-12C. Testul a fost efectuat pe circuitul Ascari din Spania.
Marti, 23 Octombrie 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Rezumat spectaculos al victoriei Audi în Le Mans 2012

Victoria primului prototip hibrid în istoria cursei de 24 de ore de la Le mans este onorată de Audi printr-un clip fantastic, care evocă stilul utilizat în celebrele documentare Truth in 24.
Marti, 23 Octombrie 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Duel între Bugatti Veyron şi Ferrari F430

O reuniune a posesorilor de Ferrari a avut ca invitat special şi un Bugatti Veyron. Supercarul suprem se aliniază la start alături de un Ferrari F430. Ce urmează este uşor de intuit.
Marti, 23 Octombrie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Spotul britanic pentru Ford B-Max - fără bariere

Ford a ales să-şi promoveze "craioveanul" B-Max în Marea Britanie printr-un spot interesant care subliniază avantajele lipsei stâlpului central al maşinii.
Marti, 23 Octombrie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Primul test cu noul McLaren MP4-12C, rivalul lui Ferrari 458 Italia Spider

Jurnaliştii publicaţiei Car&Driver au avut deja ocazia să testeze noul McLaren MP4-12C, rivalul lui Ferrari 458 Italia Spider, dezvăluit luna aceasta la Paris. Testul se desfăşoară pe circuitul Ascari din Spania.
Marti, 23 Octombrie 2012 | TV: Trailere

VIDEO: Noul Corvette C7 este tot mai aproape - primul teaser oficial

Chevrolet se pregăteşte să lanseze noul Corvette C7. Supercarul va fi arătat publicului în 13 ianuarie 2013, însă până atunci avem un teaser care cu siguranţă va incita mulţi pasionaţi ai maşinilor sport.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Octombrie 2012 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitoarea generaţie Skoda Octavia, spionată pe autostradă

Un film recent publicat pe internet surprinde la lucru viitoarea generaţie a modelului Skoda Octavia. Deşi prototipul este timid camuflat, cehii folosesc o practică des întâlnită de a induce în eroare publicul cu blocuri optice false.
Luni, 22 Octombrie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Ce ai face pentru a reveni în noul Toyota Auris?

Noul Auris este promovat în Noua Zeelandă printr-un spot amuzant în care o pisică face tot ce-i stă în puteri pentru a reveni în noul model japonez. Auris este denumit Corolla în Noua Zeelandă.
Luni, 22 Octombrie 2012 | TV: Istorice

VIDEO: Istoria unei legende - BMW 3200 CS Bertone

BMW a publicat un clip care evocă povestea unuia dintre cele mai frumoase coupe-uri din istoria mărcii bavareze: 3200 CS Bertone, prezentat în premieră la Frankfurt în 1961.
Vineri, 19 Octombrie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Focus ST este vedeta noului promo pentru Need For Speed

La finele lunii curente, Electronic Arts va lansa noul joc din seria celebră Need For Speed. Spre deosebire de alte reclame, spotul de mai sus include secvenţe filmate cu maşini reale.
Vineri, 19 Octombrie 2012 | TV: Comparative

VIDEO: Chris Harris pune faţă în faţă Audi RS3 şi BMW M135i

Ce poate fi mai potrivit înainte de weekend decât un comparativ semnat de celebrul Chris Harris? Dacă testul mai are în prim plan şi două compacte ce se duelează la sânge, cum sunt Audi RS3 şi BMW M135i, atunci totul devine captivant.
Vineri, 19 Octombrie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Nissan DeltaWing, accidentat serios de un Porsche de competiţie

La scurtă vreme după ce a obţinut cel mai bun timp pe circuitul Road Atlanta din SUA, conceptul Nissan DeltaWing a fost acroşat de un Porsche de competiţie. Impactul a înregistrat 7G, dar şoferul nu a fost rănit.
Joi, 18 Octombrie 2012 | TV: Teste

VIDEO: Autocar testează Aston Martin DB9 facelift

Autocar testează noul Aston Martin DB9 facelift. Supercarul vine să suplinească golul lăsat de insuccesul lui Virage. Impresiile jurnaliştilor britanici au fost rezumate într-un scurt film.
Joi, 18 Octombrie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Ultimul drum al navetei spaţiale Endeavour, derulat pe repede-înainte

Jurnaliştii publicaţiei Los Angeles Times au publicat un scurt clip ce urmăreşte ultimul drum al navetei spaţiale Endeavour. Imaginile derulate pe repede-înainte surprind fiecare moment dificil al călătoriei.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru