Stiri Video

Miercuri, 25 Aprilie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Vizită la fabrica Pagani

Americanii de la Drive au vizitat fabrica Pagani din Italia. Aceasta este localizată la 15 minute distanţă de uzinele Ferrari şi Lamborghini, iar cei de la Drive ne-au împărtăşit povestea lui Horacio Pagani.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | TV: Teste

VIDEO: BMW ne arată cum se pregăteşte de întoarcerea în DTM

După 20 de ani, BMW Motorsport se întoarce în campionatul german de turisme, DTM. Marca din Munchen va alerga M3 DTM, un model de 480 CP care accelerează de la 0 la 100 km/h în 3 secunde.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Primul spot publicitar pentru Audi Q5 facelift

Audi a lansat zilele trecute faceliftul operat pe crossover-ul Q5. Modelul german are parte şi de un spot publicitar proaspăt şi antrenant.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Perpeţiile unui şofer beat

Un american a filmat peripeţiile pe patru roţi ale unui şofer beat, aflat în maşina din faţa lui. Acesta a circulat haotic până când a intrat într-un pom de pe marginea drumului.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | TV: Curse auto

VIDEO: Liniuţă între vechiul şi noul BMW M5

Diferenţele dintre noua generaţie BMW M5 şi predecesorul sedanului de performanţă sunt destul de mari. În imaginile următoare, noul motor V8 îşi arată superioritatea în faţa vechiului V10.
Marti, 24 Aprilie 2012 | TV: Accidente

VIDEO FUN: Un pick-up modificat îşi pierde cardanul pe pista de liniuţe

Proprietarul unui Chevrolet Silverado modificat ne arată de ce modificările serioase sub capotă trebuie să fie însoţite de "acordarea" trenului de rulare la noile performanţe ale propulsorului.
Sambata, 21 Aprilie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Chevrolet Corvette 427 Convertible prezentat de pilotul american Tommy Milner

Cea mai nouă variantă a modelului Chevrolet Corvette este prezentată de către pilotul american Tommy Milner în cadrul unui spot TV.
Sambata, 21 Aprilie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Un nou spot pentru BMW M5

BMW prezintă un nou spot TV pentru puternicul BMW M5. Cadrele au fost filmate pe un aeroport de lângă Nurburgring în Germania.
Sambata, 21 Aprilie 2012 | TV: Tehnic

VIDEO: Cadillac testează automobilul care se conduce aproape singur

Cadillac a dezvăluit că testează automobilul semi-autonom. În viitor modelele Cadillac vor fi dotate cu un pilot automat avansat numit Super Cruise.
Vineri, 20 Aprilie 2012 | TV: Accidente

VIDEO: Un ATV loveşte "în plin" o vacă

Pilotul Lucas Bonetto, campionul en-titre al Campionatului Argentinian de Rally Cross Country, a imortalizat cu camera de pe ATV-ul său momentul în care a intrat în plin într-o vacă. Animalul a supravieţuit impactului.
Vineri, 20 Aprilie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Peugeot 208 este vedeta unui videoclip

Francezii de la Peugeot au apelat la popularul dansator Nonstop pentru a realiza un videoclip alături de noul 208 pe piesa "Feel The Love" a lui Rudimental. Clipul a fost filmat dintr-o singură dublă şi nu prezintă niciun efect special.
Joi, 19 Aprilie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Primul spot pentru noul Hyundai Santa Fe/ix45

Hyundai a început să difuzeze în Coreea de Sud primul spot publicitar care promovează noua generaţie Santa Fe. Modelul va fi vândut în Europa sub numele ix45.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Aprilie 2012 | TV: Diverse

VIDEO: Carlos Ghosn vizitează muzeul Nissan

Carlos Ghosn, şeful Alianţei Renault-Nissan, a vizitat muzeul Zama Heritage al mărcii Nissan. Muzeul Nissan are 400 de exponate şi a fost fondat în 1933, dar nu este deschis publicului larg.
Joi, 19 Aprilie 2012 | TV: Reclame

VIDEO: Volkswagen se promovează în SUA ca "ingineri de emoţii"

Ultimul spot dezvoltat de Volkswagen în Statele Unite nu se concentrează pe un anume model, ci pe emoţia pe care ţi-o dau maşinile mărcii.
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | TV: Teste

VIDEO: BMW X1 versus Audi Q3 la proba de urcare în rampă

Un Audi Q3 şi un BMW X1 s-au întrecut la urcarea pe o rampă. Testul a fost organizat de Audi şi a fost efectuat în condiţii identice pentru ambele modele, cu două încercări - una cu ESP-ul activat şi alta cu ESP-ul decuplat.
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | TV: Interviu

VIDEO: Interviu cu Valentino Balboni, omul care şi-a dedicat viaţa mărcii Lamborghini

Ce înseamnă Valentino Balboni pentru Lamborghini şi Lamborghini pentru Valentino Balboni? Omul care se identifică cu istoria mărcii italiene ne povesteşte viaţa sa într-un interviu acordat jurnaliştilor de la Drive.
Marti, 17 Aprilie 2012 | TV: Underground

VIDEO: Povestea celui mai rapid Lotus din lume

Un fost taximetrist din New York deţine cel mai rapid Lotus Exige din lume. Acesta are o turbină şi un compresor şi dezvoltă 680 CP la roţi. Rezultatul? Un raport putere/greutate de două ori mai bun decât la Bugatti Veyron.
Marti, 17 Aprilie 2012 | TV: Prezentari

VIDEO: Omul care s-a ocupat de noul Mercedes-Benz SL ne prezintă noul model german

De ce este noul Mercedes-Benz SL un SL adevărat şi cum se integrează noul model în linia istorică a modelului german? Dave Larsen, managerul de proiect Mercedes-Benz SL, ne lămureşte într-o prezentare interesantă.
Marti, 17 Aprilie 2012 | TV: Filme Spion

VIDEO: Opel Insignia facelift, spionat în Germania

Viitorul Insignia facelift se pregăteşte asiduu pentru lansare în mâinile inginerilor şi testerilor Opel. Modelul a fost surprins camuflat în câteva imagini-spion.
Vineri, 13 Aprilie 2012 | TV: Funny

VIDEO: Păpuşile făcute din maşini - un clip semnat Hyundai

Ce se întâmplă când un grup de păpuşari construieşte păpuşi folosindu-se exclusiv de piese şi subansamble ale maşinilor? Hyundai şi-a pus această întrebare. Ce a ieşit?
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru