Stiri Video

Marti, 20 August 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Reacţii la lansarea noului BMW M4 Coupe Concept

BMW a prezentat noul M4 Concept - prototipul din care va deriva viitorul M4 - la Pebble Beach, un eveniment anual care are loc în California. Oficialii BMW prezenţi la eveniment ne explică ce vrea să spună urmaşul lui M3 Coupe.
Luni, 19 August 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Rezumatul Porsche Performance Drive 2013

1500 de kilometri, nouă exemplare Cayenne diesel şi o săptămână de aventuri prin Europa de Est de la Chişinău la Bratislava. Aceasta este povestea pe scurt a Porsche Performance Drive 2013, unde Automarket a fost parte din echipa României.
Luni, 19 August 2013 | TV: Underground

VIDEO: Chris Harris "dansează" cu Pagani Huayra pe circuit

Pagany Huayra, un circuit gol-goluţ şi un jurnalist care de data asta se exprimă fără cuvinte, exclusiv prin volan. Toată această nebunie are însă un scop: promovarea jocului video GRID 2.
Vineri, 16 August 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Teaser al noului Honda Civic Type R

Un clip de aproape un minut pe Nurburgring. Dar fără mașină, fără sunet și fără niciun detaliu vizual în afara clasicului logo Type R. Cea mai sportivă compactă Honda se pregătește de lansare.
Joi, 15 August 2013 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Honda Civic Type-R, testat sub camuflaj pe Nurburgring

Viitoarea versiune sportivă a compactei Honda este testată de zor de inginerii japonezi pe circuitul lung de la Nurburgring. Noul Civic Type-R va dispune cel mai probabil de un motor turbo pe benzină de 2.0 litri și până la 300 de cai putere.
Miercuri, 14 August 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Lovit de o portieră pe circuit la 225 km/h

Cursa British GT de la Brands Hatch s-a încheiat nefericit pentru Mike Simpson (Ginetta G55 GT3), care a lovit din plin o portieră pierdută de un concurent aflat în faţa sa. Deşi Mike a continuat cu parbrizul spart, a fost forţat să abandoneze din cauze
Miercuri, 14 August 2013 | TV: Accidente

VIDEO: Nurburgring-ul mai face o victimă: taxi-ul Jaguar XJ al brandului britanic

În primăvara lui 2012, Jaguar anunţa că modelul XJ va fi transformat în taxi pentru cei care vor să experimenteze senzaţii tari pe circuitul de la Nurburgring. Din păcate, exemplarul a suferit un accident, surprins de public.
Miercuri, 14 August 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Directorul de design de la Peugeot ne prezintă interiorul lui 308

Gilles Vidal, directorul de design al mărcii din Sochaux, ne prezintă filozofia din spatele habitaclului noului Peugeot 308. Modelul va debuta comercial în 2014.
Marti, 13 August 2013 | TV: Istorice

VIDEO: 50 de ani de Porsche 911 în 90 de secunde

Porsche ne aruncă momeală o serie de imagini istorice pentru a sublinia încă o dată importanţa împlinirii unei jumătăţi de veac de carieră a celui mai cunoscut model al său: 911.
Marti, 13 August 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Prezentarea bordului digital al noului Corvette Stingray

Panoul digital de bord care înlocuieşte clasicele ceasuri pe noua generaţie Corvette îi oferă celui de al volan trei moduri de funcţionare complet diferite. Prezentarea acestora este în clipul alăturat.
Marti, 13 August 2013 | TV: Reclame

VIDEO: "Quattro", monstrul din cea mai recentă reclamă americană Audi

O poveste care începe liniştit se termină cu apariţia "monstrului" căutat de locuitorul unei insule paradisiace.
Marti, 13 August 2013 | TV: Trailere

VIDEO: BMW anunţă un nou M printr-un teaser oficial

Ce să fie, ce să fie? BMW anunţă un nou membru al familiei M printr-un clip video scurt. Să fie noul M3 sau noul M4? Vom avea răspunsul peste câteva zile.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 August 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Audi strecoară un monopost R18 Le Mans în viaţa de zi cu zi

Pentru a promova noul RS6 Avant, Audi a gândit o reclamă inteligentă, care are în prim plan monopostul R18 de la Le Mans. Germanii încearcă să ne arate cum ar fi viaţa unor oameni normali alături de R18.
Luni, 12 August 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Fernando Alonso testează noul LaFerrari pe circuitul de la Fiorano

Fernando Alonso a participat activ la dezvoltarea supercar-ului suprem al Căluţului Cabrat. În imaginile alăturate îl vedem pe pilotul spaniol strunind noul LaFerrari în versiune prototip pe circuit la Fiorano.
Luni, 12 August 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Infiniti Q50 în acţiune

Nou-lansatul Infiniti Q50, urmaşul vechii game de modele G a constructorului premium japonez, se prezintă în mişcare într-un spot care rulează în Statele Unite. Modelul anunţă şi noua nomenclatură a modelelor Infiniti.
Luni, 12 August 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Record mondial - 1208 exemplare Porsche 911 în acelaşi timp pe circuit

S-a întâmplat în 28 iulie pe circuitul de la Silverstone: o paradă de 1208 exemplare Porsche 911 au semnat un nou record mondial, aflându-se în acelaşi timp pe acelaşi circuit. Fiul designerului originalului 911 a fost şi el prezent la eveniment.
Vineri, 09 August 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Documentar cutremurător semnat Werner Herzog: "De la o secundă la alta"

Șoferi care au ignorat pericolul utilizării telefonului la volan au distrus vieți în toată lumea. Celebrul regizor și scenarist Werner Herzog semnează un documentar excepțional care atacă această problemă acută a societății actuale.
Vineri, 09 August 2013 | TV: Curse auto

VIDEO: Filmul victoriei Audi la Le Mans 2013

Audi a publicat astăzi un clip care rezumă cursa de 24 de ore de la Le Mans, cu toate emoţiile şi reuşitele ei. Audi a învins în acest an Toyota într-o cursă fascinantă pe Circuit de la Sarthe.
Joi, 08 August 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Designul Porsche Panamera facelift, explicat în detaliu

Porsche ne explică logica din spatele schimbărilor subtile care acompaniază designul noului Panamera facelift.
Joi, 08 August 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Volkswagen Up! şi un showroom neobişnuit

Cel mai recent spot publicitar pentru modelul de oraş al celor de la Volkswagen vine din Marea Britanie şi pune accent pe preţul foarte mic al lui Up!
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru