Stiri Video

Vineri, 18 Ianuarie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Un Aston Martin pe Burj Al Arab

Pentru a-şi sublinia centenarul, constructorul britanic Aston Martin a reuşit să creeze o "cascadorie" interesantă: un Vanquish pe heliportul celebrului hotel Burj Al Arab din Dubai.
Joi, 17 Ianuarie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Amintiri de pe Nurburgring Nordschleife

Jaguar a publicat astăzi un clip în care foşti şi actuali piloţi de teste ai mărcii britanice explică motivele pentru care Nordschleife rămâne cel mai frumos circuit auto din lume.
Joi, 17 Ianuarie 2013 | TV: Diverse

VIDEO: Ford ne prezintă testele de uzură prin care a trecut noul B-Max

Pentru a fi siguri că materialele folosite la interiorul lui B-Max rezistă la mici accidente precum cafeaua vărsată pe scaune, inginerii Ford au analizat toate posibilităţile uzuale. Cum se fac aceste teste vedem în clipul următor.
Joi, 17 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: "We're Dacia" - Primul spot publicitar Dacia din Marea Britanie

Dacia a folosit o seară specială pentru englezi, cea în care s-au jucat meciuri de fotbal în FA Cup, pentru a da drumul primului spot TV creat de marca românească pentru britanici.
Joi, 17 Ianuarie 2013 | TV: Istorice

VIDEO: 100 de ani de Aston Martin în imagini video

15 ianuarie 2013. Renumitul producător britanic Aston Martin aniversează exact 100 de ani de la înfiinţare şi publică un clip interesant care punctează principalele momente ale istoriei mărcii.
Joi, 17 Ianuarie 2013 | TV: Trailere

VIDEO: Un nou trailer pentru Top Gear sezonul 19

BBC continuă să promoveze sezonul 19 al show-ului britanic Top Gear. Noua serie va fi cea mai scurtă din istoria emisiunii şi va fi lansată în data de 27 ianuarie.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Corvette Stingray, dezbrăcat de secrete

Şeful echipei de ingineri care s-a ocupat de dezvoltare noului Corvette Stingray, prezentat ieri la Salonul Auto de la Detroit, ne prezintă toate secretele noului model sportiv american.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | TV: Saloane auto

VIDEO: Evenimentul de lansare a noului Infiniti Q50 la Salonul de la Detroit

Infiniti a prezentat noul Q50, urmaşul vechiului G, la Salonul de la Detroit. Canalul oficial de Youtube al constructorului premium japonez ne arată cum s-au derulat ostilităţile la cel mai mare salon auto din SUA.
Marti, 15 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Maserati Quattroporte - film de atmosferă

Quattroporte, unul dintre cele mai apreciate modele pe care Maserati le prezintă în propria gamă, a primit o nouă generaţie la Salonul de la Detroit. Clipul alăturat subliniază caracterul modelului italian.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Prezentarea oficială a noului Mercedes-Benz E-Klasse

Salonul Auto de la Detroit, deschis astăzi pentru presă, a fost martorul lansării faceliftului operat de Mercedes-Benz modelului său de segment mare, E-Klasse.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | TV: Saloane auto

VIDEO: Lansarea oficială a noului Corvette Stingray la Detroit

Chevrolet a lansat astăzi cea de-a şaptea generaţie Corvette în cadrul Salonului Auto de la Detroit în ritmuri rock.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Noul Mercedes-Benz CLA - prezentarea video oficială

Mercedes-Benz a lansat astăzi noul CLA, un model complet nou în gama proprie. Cu ce vine noul CLA? Vedem în primul clip de prezentare a modelului german.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 14 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Spot publicitar Jeep - 1941

Cea mai nouă creaţie TV semnată Jeep are se bazează pe istoria pe care marca americană o are în relaţia cu armata SUA. Un spot plin de personalitate, sentiment şi naţionalism.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Clip de prezentare pentru noua generaţie Skoda Octavia

Skoda a publicat astăzi un film oficial de prezentare al noii generaţii Octavia. Filmul, deşi nu beneficiază de coloană sonoră, permite fanilor brandului să analizeze în detaliu toate trăsăturile modelului ceh.
Duminica, 13 Ianuarie 2013 | TV: Reclame

VIDEO: Range Rover ne prezintă culisele cele mai recente reclame

Range Rover a creat o reclamă deosebită pentru cel mai nou model din gama sa, iar acum ne oferă o scurtă plimbare în culisele producției acestui spot TV.
Sambata, 12 Ianuarie 2013 | TV: Istorice

VIDEO: Muzeul Porsche ne prezintă una din comorile sale: modelul 911 RSR

Muzeul Porsche din Stuttgart ne prezintă una din comorile sale: versiunea 911 RSR din 1973. Un model cu o istorie deosebită în lumea sportului cu motor. Acest automobil a câștigat trei campionate internațional și șapte naționale în primul său sezon.
Sambata, 12 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Mercedes-Benz E 63 AMG facelift își arată mușchii

Alături de faceliftul clasei E, Mercedes a avut grijă și de versiunea sportivă E63 AMG. Iată clipul oficial de prezentare al noului model.
Vineri, 11 Ianuarie 2013 | TV: Comparative

VIDEO: 1470 CP se întrec pe circuit: Pagani Huayra versus Ferrari F12 Berlinetta

Nemţii de la Sport Auto au publicat o înregistrare a unui comparativ realizat pe circuit între două supercar-uri prestigioase: Pagani Huayra şi Ferrari F12 Berlinetta. Să ne bucurăm de sunetul celor 1.470 CP dezlănţuiţi de germani!
Vineri, 11 Ianuarie 2013 | TV: Funny

VIDEO: Farsă genială la Drive-in: Maşina "fără şofer"

Un magician din Statele Unite ale Americii a pus la care o farsă ingenioasă: "maşina fără şofer merge la Drive-in". Cum a reuşit? Simplu: s-a îmbrăcat cu o husă de scaun şi s-a urcat la volan.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | TV: Prezentari

VIDEO: Geneza lui Corvette, ultimul teaser al noii generaţii

Pe 13 ianuarie, Chevrolet va dezveli noua generaţie a lui Corvette. Până atunci, constructorul american a mai publicat un teaser video care surprinde noul model în procesul de fabricaţie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru