Stiri Video

Joi, 25 Iunie 2015 | TV: Prezentari

VIDEO: Ford Focus RS se încălzește pentru debutul în fața publicului

Ford ne-a arătat ultimele pregătiri prin care trece noul Focus RS înainte de lansarea de la Festivalul Vitezei de la Goodwood.
Joi, 25 Iunie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Chris Harris se lasă cucerit de un BMW 320d

Chris Harris a luat o pauză de la testarea supercar-urilor și a făcut o călătorie cu un BMW 320d. Englezul se întreabă dacă un șofer obișnuit are nevoie de mai mult decât un 320d. Răspunsul vine în clipul alăturat.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Un nou teaser prezintă interiorul lui Bentley Bentayga, primul SUV al mărcii

Englezii de la Bentley au publicat un nou teaser al viitorului lor SUV, Bentayga. De data aceasta, prototipul este testat în Suedia și putem vedea interiorul său.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Jaguar prezintă un nou teaser al viitorului F-Pace, crossoverul său de performanță

Englezii de la Jaguar se pregătesc de lansarea unui crossover de performanță numit F-Pace, inspirat de conceptul C-X17. F-Pace va lupta în segmentul lui Audi Q5, Lexus NX și BMW X3.
Marti, 23 Iunie 2015 | TV: Curse auto

VIDEO: Diferenţe între opririle la boxe în Formula 1, Indycar şi NASCAR

Cât de diferite sunt opririle la boxe în diverse competiţii de motorsport precum Formula 1, Indycar, NASCAR, Campionatul Mondial de Anduranţă sau Formula E?
Marti, 23 Iunie 2015 | TV: Accidente

VIDEO: Walter Röhrl pierde controlul unui Porsche 918 Spyder pe circuit

Campionul mondial de raliu Walter Röhrl a pierdut controlul unui Porsche 918 Spyder pe circuitul Sachsenring. Pilotul realiza un material împreună cu nemții de la Auto Bild.
Luni, 22 Iunie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Cât de practic poate fi un BMW i3 atunci când vrei să străbați Europa?

AutoExpress a vrut să vadă cât de practică este o mașină electrică pentru un tur prin Europa. Jurnaliștii au ales un BMW i3, însă planurile lor au fost date rapid peste cap.
Vineri, 19 Iunie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: David vs Goliath: Mercedes GLA45 AMG, liniuță cu S63 AMG Coupe

Americanii s-au gândit la o liniuță neconvențională: au așezat la start micul GLA45 AMG împotriva vârfului de gamă S63 AMG Coupe. Vor conta kilogramele în minus sau caii putere?
Joi, 18 Iunie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Demonstrație la Koenigsegg: 0-300-0 km/h fără mâini pe volan

Suedezii de la au făcut o demonstrație inedită pe pista lor de teste și și-au depășit vechiul record de accelerare. Mai mult decât atât, pilotul lor a făcut totul fără să țină volanul.
Joi, 18 Iunie 2015 | TV: Comparative

VIDEO: Duelul generațiilor: primul Mazda MX-5 se întrece cu noul model pe circuit

Mazda s-a gândit la un comparativ inedit pentru a dovedi spiritul jucăuș de care dă dovadă și noua generație MX-5. Roadsterul s-a întrecut pe circuit cu prima sa generație.
Miercuri, 17 Iunie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: O reclamă neconvențională pentru Dodge, cu Danny Trejo în prim plan

Dodge a gândit o nouă reclamă amuzantă și neconvețională în Statele Unite. În rolul principal se află înfricosătorul Danny Trejo, unul dintre cei mai populari actori de la Hollywood.
Miercuri, 17 Iunie 2015 | TV: Accidente

VIDEO: Viitorul Audi SQ7, accident într-un viraj pe circuitul de la Nurburgring

Audi testează o versiune sportivă a actualului Q7. Aceasta se va numi SQ7 și va debuta în toamna acestui an cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Totuși, până atunci, avem un prim accident cu mașina de teste pe Nurburgring.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 17 Iunie 2015 | TV: Istorice

VIDEO: Range Rover rememorează cei 45 de ani care au trecut de la nașterea sa

Range Rover sărbătorește anul acesta 45 de ani de la debutul primei generații. Următorul clip trece în revistă realizările modelului și tehnologiile pe care le-a introdus în premieră.
Marti, 16 Iunie 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Teaser-ul care dezvăluie noul Mercedes GLC, înlocuitorul lui GLK

Lansarea noului Mercedes GLC este foarte aproape. Constructorul german va avea un urmaș pentru actualul GLK și un rival pe măsura modelelor BMW X3 și Audi Q5.
Luni, 15 Iunie 2015 | TV: Tehnic

VIDEO: Suedezii de la Autoliv propun un nou sistem de frânare autonom

Autoliv, furnizorul suedez de componente auto, testează un nou sistem de frânare. El se numește Torricelli și este denumit după un fizician italian care a inventat, printre altele, barometrul. Niciun producător nu este gata să implementeze tehnologia sued
Luni, 15 Iunie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Primele impresii de la volanul noului Honda Civic Type R

Expus în premieră mondială în această primăvară la Geneva, noul Honda Civic Type R, cel mai puternic hot hatch creat de japonezi, atrage primele impresii ale jurnaliștilor britanici, unele dintre ele nu foarte bune.
Joi, 11 Iunie 2015 | TV: Reclame

VIDEO: Dodge vrea să ne convingă că burnout-ul e trăsătură de familie

Cea mai nouă reclamă Dodge încearcă să ne demonstreze că burnout-ul este o trăsătură de familie, care se face simțită încă de pe la 1914, anul producției celor mai bătrâne mașini din spot.
Joi, 11 Iunie 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Primul trailer al viitorului film James Bond oferă imagini cu noul Aston Martin DB10

Producătorii viitorului film din seria James Bond au publicat deja un trailer al peliculei. Imaginile dezvăluie o urmărire incediară între Aston Martin DB10 și conceptul Jaguar C-X75.
Joi, 11 Iunie 2015 | TV: Teste

VIDEO: Sandero RS își demonstrează capacitățile în fața a doi fani norocoși

Renault va lansa noul Sandero RS în Brazilia în viitorul apropiat, iar doi fani ai mărcii au avut norocul să meargă cu mașina pe circuit înaintea lansării oficiale. Sandero RS a atins 194 km/h pe pistă în mâinile pilotului brazilian Carlos "Cacá" Bueno.
Miercuri, 10 Iunie 2015 | TV: Trailere

VIDEO: Trailerul ultimului episod Top Gear filmat integral în formula consacrată

Britanicii de la BBC2 au difuzat trailerul ultimului episod Top Gear filmat integral în formula clasică a emisiunii. Clipul de 30 de secunde ne reamintește o parte din motivele care ne făceau să apreciem emisiunea.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru